reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ahoj witam upalnie,
Vill ja też kupiłam ten niekapek, bo jako jedyny nie miał zaworku i samo piciu z niego leci, ale strasznie śmierdzi plastikiem i prawdę mówiąc pomimo kilkakrotnego mycia i wyparzania ten zapach nie znika i mała niechętnie z niego pije, chociaż sobie trzyma i sie bawi, a ta butla to chyba po prostu za duża jest dla niej.

Nusia pasy od tyłu się wyciąga , jest klapka w plecach fotelika i zdejmuje tapicerkę.

Angel napisz mi proszę jaki smoczek jest w tych butelkach Avent natural bottle czy 0+ zarówno w tych 125 ml jak i 260 ml? Bo mój brat jedzie w środe na olimpiadę i poprosze go o zakup, bo bardzo mi się spodobały! a pewnie będzie musiał dokupić smoczki do tych butelek

odezwę się wieczorkiem , miłej soboty:)

Ostatnia edycja:
reklama
Amandla ja mam 2 duże 250 ml i do nich są smoczki 1+ ( dwie kropelki) ;-) Pije z nich wode i herbate tylko i ciagnie super. Do malych butelek są faktycznie 0+
Mi sie tez one spodobaly odrazu, fajnie sie trzyma, maluch cwiczy sam chwytanie, i ladnie pije :)
Póki co widziałam tylko w mothercare i wlasnie BOOTsie :tak:

Mini ja mysle, ze taki skok bo juz kiedys byl tez taki marudny, szarpiacy sie bez powodu;/

To dwa filmiki i tak wyglada wiekszosc czasu..

[video=youtube;UWdhT7NdxL8]http://www.youtube.com/watch?v=UWdhT7NdxL8&feature=youtu.be[/video]

Aha co do ulewania podaje syrop i po nim jest ok. Chlusta teraz bo strasznie wierzga nogami caly czas nawet w trakcie jedzenia sie kreci :/

Ostatnia edycja:
Angel linki nie wchodzą :no:

A Duszka dziś znowu pół dnia przespała , trochę zaczyna mnie zastanawiać jej senność ... Mam nadzieję że to na pogodę a nie na chorobę :sorry2:

Właśnie na polsacie zaczyna się mój ulubiony film - dwóch gniewnych ludzi :-D

Angel a czy uważasz, że warto kupić smoczki 6+ do tych butelek ? Boję się , że taki 1+ to za mały będzie, musze poszukać gdzie w Londynie są te sklepy żeby brat nie szukał:)

Oj kurcze to nie wiem u mnie dzialaja..

No to ciekawe jak to bedzie- drzemka do 17, potem marudzenie jak na filmikach ktorych nie widzicie;) , kaszka, kapiel, cyc i śpi. Wedle starego rytmu do polnocy powinien dobic, wedle nowej masakry za 1,5 h max bede znowu miala aktywnosc do nocy :confused2:

Amandla a wy mleko z butli pijecie?? Jak ona od dawna juz na butli i zmieniasz jej etapami te smoki to pewnie dostosuj do obecnego wieku :tak: Ja chcialam dokupic smoki do nich ale na tych 2 dziurkach pije jak złoto wiec narazie zostawiam.

Wiesz zawsze moge Ci dokupic i dosłać jak nie bedą pasować ;-)

[video=youtube;Kvqrgmpka8M]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kvqrgmpka8M[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Angel obejrzałam ten drugi , bo ten pierwszy nadal niedostępny ale moim zdaniem zachowuje się zupełnie normalnie :-D:-D:-D
Nie wiem czemu ale mnie się skojarzyło to z gaworzeniem .... do tego bawił się zabawką i nóżkami ,rozglądał ...

Dusia jak marudzi to zazwyczaj siedzi nieruchomo , jojczy i czeka aż się ktoś nią zajmie :-D
Czasami w czasie zabawy marudzi jak jest już zmęczona i ma dosyć albo jak nie może sobie złapać zabawki :tak:

Do góry