reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Szatynka witamy i oczywiście zapraszamy :)

Jak Was tak czytam to mam czasami wyrzuty sumienia,że Wy takie pracowite a ja to normalnie jestem warzywo wegetujące w wyrze non stop:no:

Budzę się codziennie ok 14, wcześniej też ale zasypiam na siłę jeszcze bo i tak w domu mi się cały dzień nudzi, łazić za bardzo nigdzie nie mogę, więc śpię aż mi oczy gniją :-D

Idę chyba zaraz po makaron i tuńczyka i zrobię makaron z tuńczykiem do jedzenia, bo na coś mam ochotę ale zupełnie nie wiem na co

Mam dzię ambitny plan posprzątnia bo "koty" po podłodze już latają
a NOi pościel muszę zmienić, a nienaiwdzę tego robić

edit: kurde jestem zła, bo przez tą swoją nieporadność wylałam sobie gorącą herbatę na brzuch:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Atomówka - ja teraz też wegetująca jestem powiem tak wegetuj puki możesz w marcu już nie będzie tyle spania.Ja też taki śpioch jestem ale chyba mam potrzeba snu i tyle a jak ja mam leżeć to na śpiąco łatwiej hehe.
A zaplanowane miałam ze będe ćwiczyć na basen chodzić bo przecież ciąża to nie choroba no i tylko pozazdrościć ze inni mogą.Ale najważniejsze żeby maluszki były zdrowe:-):-)

atomówka mam nadzieję, że nie zrobiłaś sobie krzywdy
ja też raczej biernie ileniwie spędzam czas... skoro lekarz kazał się oszczędzać...
na pewno nie mam zamiaru myć okien, podłóg i wieszać firanek
szatynka witaj

Witam :)
Niektóre z Was kojarzę właśnie z kafeterii, w tym Ciebie Moniko. Na kafe starszne pustki, z resztą i mnie tam ostatnimi czasy nie było. Byłam przeziębiona 3 tygodnie, w zasadzie nadal antybiotyk przyjmuję i trochę jeszcze kaszlę. Na początku leczono mnie domowymi sposobami... No ale nie jestem tu po to, żeby narzekać :) NA razie ograniam inne "marcowe" tematy i jakąś stopeczkę trzeba stworzyć :)

Świetnie, przynajmniej wesoło tu :)
Właśnie zorientowałam się, że tak jak ja lubicie róznego rodzaju promocje i konkursy :p Właśnie dziś napisałam konkursowe opowiadanie dla dzieci. Czy mogę Was prosić o głosy? Trzeba tylko kliknąć w "oddaj głos". Zachęcam do napisania własnego opowiadania i na pewno odwdzięczę się głosami. Z danego komputera może być wysyłany 1 głos dziennie. Link do mojego opowiadania to
Zdrowieję z misiem Farmakusiem

Ostatnia edycja:
Właśnie nie mam zmiennego IP i niestety nie mogę od siebie oddawać kilku głosów ;) Dzięki za głos i cieszę się, że się podobało. Było dłuższe i bardziej rozwinięte, ale niestety ponad połowę musiałam skasować, bo jest ograniczenie do 2600 znaków, no i wyszło co wyszło. Czego to człowiek nie robi z nudów. Ostatnimi czasy byłam dosyć aktywna, ale jak choroba mnie rozłożyła, to moja aktywność zmieniła się w leżenie i smarkanie na przemian... Dlatego, gdy tylko troszkę wydobrzałam, zaczęłam buszować po różnych serwisach - z tego co widzę, to Wy też na te same co ja się porejestrowałyście. Codziennie jakieś paczki dostaję, a to próbki, a to nagrody za konkursy ;) Już nie wspomnę o allegro oraz innych opiniodawczych serwisach oraz sklepach internetowych dla dzieci. Jak tylko wyzdrowieję wracam na zajęcia do szkoły rodzenia. No i oczyiście zaczną się duże zakupy :) Na razie mam tylko trochę ubranek kupionych. No i jeszcze nagrody i próbki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry