reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

joga załatwiona, tragarz na zakupy (mama) też - to idę szukać jakichś zdatnych i czystych (w sensie bez gładzi) spodni :-D

reklama
ja dzisiaj miałam iść do mojej przyjaciółki, ale strasznie boli ją brzuch więc stwierdziłam żeby sobie poleżała, a nie mną zajmowała. Ja tez muszę przelecieć mieszkanie i powycierać kurze, poskładać pranie itd. Przed chwilką byłam na dworku, aż miło pospacerować, słonko i ciepło :)

Cześć dziewczyny :-)Ale jestem śpioch p 12 mama telefonem mnie obudziła.Chyba muszę się wyspać bo od marca mało snu będzie.
Kanapki z jajkiem heh rewelacja od 2 dni mi się marzyły i zrealizowałam swój pomysł a kurcze 5 jajek zjadłam z tymi bułkami.A dzisiaj z twarogiem i z dżemem.
Tunia - to dzielna byłaś ja muszę też się wybrać na glukozę chyba wstanę o normalnej godzinie w piątek i pójdę.
Moja mamuśka powiedziała ze na łóżeczko mi wyśle kasę.Wiec kolejny wydatek odpadnie.Najbardziej przeraża mnie że mam przed świętami wózek odebrać i trzeba będzie go ukryć tylko nie wiem gdzie :-( A w styczniu ma być remont u dzieci w pokoju.A kasa z zusu nie przychodzi wcale wiec czekam za październik a tu cisza.
Muszę ruszyć tyłek i po malucha iść :-)

villandra - napisz po jodze jak wrażenia:)
Tunia, na kuchennym wątku Manta pisała, ze teraz rzadko będzie zaglądała, bo ma urwanie głowy
ale mnie kobitki zaraziłyście tymi kanapkami z jajkiem, cały czas o nich myśle pomazianych majonezem i szczypiorkiem;D

Amandla juz wszystko wiem pisałam z nia:-)zalatana jest okropnie nie dlugo zajrzy:-)
Mam wyniki cukier ok ale morfologia troszke na nic hemoglobina 11 trzeba sie chyba zaprzyjaznic z soczkiem z buraczkow ostatnim razem mialam 12.9 wiec spadla.

joga załatwiona, tragarz na zakupy (mama) też - to idę szukać jakichś zdatnych i czystych (w sensie bez gładzi) spodni :-D
to życze powodzenia ;] ja mialam gładz wszędzie nawet tam gdzie ubrania byly w workach i w ofoliowanych szafach - a ze ja uwielbiam czern to hmm wyobra sobie jak "ładnie" wygladalam

a Ajako - znów sie nie odzywa .....co sie dzieje dziewcyzny ze tak znikacie co ? meldowac sie

no i Atan ;> biedaczysko rozdarta pomiedzy marcoweczkami a hmm lutowaczkami ? haha jak odmienic luty hahaha

Ja wróciłam z przedszkola z maluchem a tu cisza na forum (ciekawe co będzie przed świętami)
Kupiłam wielkiego ptysia zjadłam kawałek i już nie mogę.Mi marzy się dzisiaj taka kanapka z jajkiem sałatą pomidorkiem szczypiorkiem i rzodkiewką(i jeszcze najlepiej żeby ktoś mi zrobił:-D )Chyba Villandra pisała ze meble zamawiała z systemu lego ???Dostałaś już zamawiałaś z neta ?Podobają mi się ale nie wiem jak wyglądają np. szafa narożna od środka czy pojemna a nie mogę znależc na necie zdjęcia.

reklama
Cześć Marcóweczki :)
Przybywam do Was z kafeterii z tematu "Termin marzec 2012". Piszę tam pod tym samym nickiem. Można do Was dołączyć?

Do góry