reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Szatynka witamy i oczywiście zapraszamy :)

Jak Was tak czytam to mam czasami wyrzuty sumienia,że Wy takie pracowite a ja to normalnie jestem warzywo wegetujące w wyrze non stop:no:

Budzę się codziennie ok 14, wcześniej też ale zasypiam na siłę jeszcze bo i tak w domu mi się cały dzień nudzi, łazić za bardzo nigdzie nie mogę, więc śpię aż mi oczy gniją :-D

Idę chyba zaraz po makaron i tuńczyka i zrobię makaron z tuńczykiem do jedzenia, bo na coś mam ochotę ale zupełnie nie wiem na co

Mam dzię ambitny plan posprzątnia bo "koty" po podłodze już latają
a NOi pościel muszę zmienić, a nienaiwdzę tego robić

edit: kurde jestem zła, bo przez tą swoją nieporadność wylałam sobie gorącą herbatę na brzuch:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Atomówka - ja teraz też wegetująca jestem powiem tak wegetuj puki możesz w marcu już nie będzie tyle spania.Ja też taki śpioch jestem ale chyba mam potrzeba snu i tyle a jak ja mam leżeć to na śpiąco łatwiej hehe.
A zaplanowane miałam ze będe ćwiczyć na basen chodzić bo przecież ciąża to nie choroba no i tylko pozazdrościć ze inni mogą.Ale najważniejsze żeby maluszki były zdrowe:-):-)

atomówka mam nadzieję, że nie zrobiłaś sobie krzywdy
ja też raczej biernie ileniwie spędzam czas... skoro lekarz kazał się oszczędzać...
na pewno nie mam zamiaru myć okien, podłóg i wieszać firanek
szatynka witaj

Witam :)
Niektóre z Was kojarzę właśnie z kafeterii, w tym Ciebie Moniko. Na kafe starszne pustki, z resztą i mnie tam ostatnimi czasy nie było. Byłam przeziębiona 3 tygodnie, w zasadzie nadal antybiotyk przyjmuję i trochę jeszcze kaszlę. Na początku leczono mnie domowymi sposobami... No ale nie jestem tu po to, żeby narzekać :) NA razie ograniam inne "marcowe" tematy i jakąś stopeczkę trzeba stworzyć :)

Świetnie, przynajmniej wesoło tu :)
Właśnie zorientowałam się, że tak jak ja lubicie róznego rodzaju promocje i konkursy :p Właśnie dziś napisałam konkursowe opowiadanie dla dzieci. Czy mogę Was prosić o głosy? Trzeba tylko kliknąć w "oddaj głos". Zachęcam do napisania własnego opowiadania i na pewno odwdzięczę się głosami. Z danego komputera może być wysyłany 1 głos dziennie. Link do mojego opowiadania to
Zdrowieję z misiem Farmakusiem

Ostatnia edycja:
Właśnie nie mam zmiennego IP i niestety nie mogę od siebie oddawać kilku głosów ;) Dzięki za głos i cieszę się, że się podobało. Było dłuższe i bardziej rozwinięte, ale niestety ponad połowę musiałam skasować, bo jest ograniczenie do 2600 znaków, no i wyszło co wyszło. Czego to człowiek nie robi z nudów. Ostatnimi czasy byłam dosyć aktywna, ale jak choroba mnie rozłożyła, to moja aktywność zmieniła się w leżenie i smarkanie na przemian... Dlatego, gdy tylko troszkę wydobrzałam, zaczęłam buszować po różnych serwisach - z tego co widzę, to Wy też na te same co ja się porejestrowałyście. Codziennie jakieś paczki dostaję, a to próbki, a to nagrody za konkursy ;) Już nie wspomnę o allegro oraz innych opiniodawczych serwisach oraz sklepach internetowych dla dzieci. Jak tylko wyzdrowieję wracam na zajęcia do szkoły rodzenia. No i oczyiście zaczną się duże zakupy :) Na razie mam tylko trochę ubranek kupionych. No i jeszcze nagrody i próbki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry