reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia jak tam po tej glukozie ??
Ja dziś idę do apteki zrobić zakupy :-) glukozę i pojemniczki namocz :-D

Villadra ale z Was zgrana remontowa para :-) M ma dziś wolne ???

A ja namoczyłam właśnie wołowinkę na gulasz i zaraz idę na zakupy i do pracy muszę skoczyć podpisać jakieś papiery

reklama
Kasiurek w Dzien dobry tvn jest własnie chyba o tej Twojej koleżance, co znalazła sprawcę potrącenia męża
szkoda ze wczensiej nie weszlam bo teraz to juz chyba nie zoabcze raczej o moje kumplei ,

tunia- czekasz na wyniki usg tarczycy tydzien czy na wyniki krwi ? te wyniki sa nastepnego dnia do odbioru jeden dzien sie czeka na tsh,ft3,ft4 i anty tpo. Wiem bo ja mam problemu i musze hcodzic raz w miesiacu robic badania to raz a dwa usg i jesc tabeltki bo problemy z tarczyca w ciayz i jeszcze jak jest nieleczone moga zaszkodzic dziecku

no ja juz w domu jestem
Dziewczyny jestem wykonczona, dali 75g tej glukozy na poczatku cwana bylam bo mi nic nie bylo jak wypilam ale po jakis 30 minutach myslalam ze nie wytrzymam ale wytrzymalam:-)MaMicurina tak jak mowisz oddychalam gleboko:-)
Wyniki krzywej cukrowej i morfologii beda dzisiaj, albo jutro siki i te hormony beda za tydzien Kasiurek dlatego ze wszystkie ciezarne ze szpitala ode mnie braly udzialw jakims tam programie dlatego trzeba czekac tydzien wyniki maja przyjsc z Krakowa.
Robili nam jakas durna ankiete i najlepsze pytanie co Pani wczoraj jadla a ja do nich duzo a oni w smiech:-Dwiec musialam wszystko opisac co jadlam nawet czym chleb byl posmarowany:-)Tu mi sie cofa bo tej glukozie a ta do mnie o jedzeniu:-)
Mojemu Kruszkowi chyba sie glukoza spodobala bo nawet mama poczula dzisiaj fikołki:-D
Ide po cos do jedzenia zaraz bede:-D

Witam się i ja... Słońce ładnei świeci więc umyłam sobie okienka dwa :p A poza tym to czekam na małża jak przyjedzie na przerwe, dam mu jeśc, po czym pójdę robic pierogi z mamuśką (musze jej jakoś czas zorganizowac) :(
Mnie się chyba przyplątała jakaś infekcja... myślałam że takie delikatne pieczenie które mi wczoraj towarzyszyło to po igraszkach z mężem, ale dzisiaj jest jeszcze gorzej i żółte upławy i wścieku du*y idzie dostac :( Masakra jakas.... Dobrze że jutro lekarz...

Humor mam zepsuty od rana więc do duszy :( Nie wiem jak to będzie dalej...

tunia - achaaaaaaaa ;]

ja wysprztalam cały dom, poodkurzalam dywan (az jeden mam w duzym pokoju i tylko e okresie jesienno zimowym) pomylam panele i kafelki oraz kurze ztarlam drzwi wsyztskie przelecialam bo juz popalcowane, no i teraz podgrzewam zupke zeby mlody zjadl iposzedl spac ja tez chce isc spac!!!!!!!! bo poszlam po 24 i wstalam o 7 ;/ i jestem mega niewyspana

pinula dalej to na pewno będzie lepiej - tego sie trzymaj ;-)

Villadra ale z Was zgrana remontowa para :-) M ma dziś wolne ???
Wolne nie - po prostu wprowadzili im w biurze dwie zmiany, więc jeden tydzień ma na 6-14 (teoretycznie), a potem 12-20. Do tego raz w miesiącu weekend poświęcony na moją ulubioną inwentaryzację zapasów :rolleyes2: i liczenie ile tafli szkła, jakiego i td... O nadgodzinach i innych takich nawet nie mówię.
Teraz właśnie sobie M pojechał, a ja zaraz zadzwonie się upewnić w sprawie tej jogi, a potem obklejam słupek i robię jakiś obiad. No i ten wyjazd do miasta raczej się dzisiaj przyda, bo w lodówce powoli juz tylko światło przeziera...

tunia no to w końcu masz to za sobą - zuch dziewczyna! Ja chyba się wybiorę za jakiś tydzień (w sumie wizyte mam dopiero 16.12, a im bliżej 28 tygodnia tym niby lepiej)

Kasiurek szalejesz - też bym tak chciała, ale nadal muszę czekać :baffled::crazy:

pinula- witam wklubie ja mam tez jakas infekcje tym razem ide robic wymaz bo te leki co bralam do tej pory raczej nie działaja !!!!

aaaaa i jeszcze posciel dalam do wymrozenia na balkon bedzie si emilo spalo w takiej odswiezonej bez roztoczy -mam nadzieje ze je wymrozilo w cholerę

Kasiurek moze tak bys ta swoja energie podzielila na nas wszystkie:-)
villandra ja mam wizyte w ten piatek i sie doczekac nie moge bo napewno dostane skierowanie na usg:-D

Kasiurek moze tak bys ta swoja energie podzielila na nas wszystkie:-)
villandra ja mam wizyte w ten piatek i sie doczekac nie moge bo napewno dostane skierowanie na usg:-D
haha ja energi nie mam - musze posprztac bo inaczej w domu by mi po panelach jak na dzidzkim zachodze takie klaki lataly tylko nie jak na dzikim te krzaki tylko klaki psa grrrrr ...kurz musze zetrzec bo jak widze go na komodach to mnie bierze cos , a posciel wystawialam bł ladna pogoda mrozna i słoneczna ;] teraz jemu zupke ;] i potem moja ulubiona pora- pora sapania ;]

reklama
Do góry