reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja narobiłam mase pierogów z mamą, później pomalowałam cześc pierników, teraz wymienie wode rybkom i będę odpoczywac. Przez tą infekcje dostaje wścieku du*y :( No masakra jakaś, nie mam czym posmarowac a do jutra to mnie jasna cholera trafi. powinnam się uczyc bo w niedziele pierwszy egzamin na studiach. ah jak ten czas leci..

witajcie jestem i ja nogi wchodza mi w...no ale jestem juz w domku byle do piatku,dobrze ze mam juz zrobiony obiad,wczoraj M przystapil do ataku i o 9 bylo co jesc hehe no i mamy na dzis:) jutro ma wolne wiec pewnie tetz cos smacznego ugotuje, ja mam plan ze w sobote zrobie cebularze jakos tak mnie naszlo a nigdy nie robilam i chodzi za mna zupa cebulowa:)pycha

Wiecie co dziewczyny... właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dziś zaczynam 28 tydzień, czyli III trymestr. Szok! Jak ten czas leci!

Szatynka głos oddany :)

Dziewczyny dzięki, na szczęście nic się nie stało
Tzn piekł i palił mnie brzuszek przez pewien czas ale śladu już nie ma, mam nadzieję,że nie narobiłam tatuaży dziecku

reklama
Atomowka dziękuję. Dobrze, że nie masz śladów i nie myśl o tym, że jakieś "tatuaże" narobiłaś tym zdarzeniem dziecku. Nie ma co ściągać złych myśli i mocy :p Mi jak coś się zdarzy, że sie przestraszę czy dotknę czymś gorącym, itd., to nie rozpamiętuję, żeby nie wywoływać wilka z lasu :)

Do góry