reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam wszystkie kobietki :-)A ja dzisiaj pół dnia leżałam potem byłam po malucha i kurcze brzuch znowu mnie ciągnął i jak babcia emerytka znowu szłam.Potem nerwa miałam na mojego syna mnie brzuch boli a on cuda i musiałam po schodach biegać(raczej czołgałam się)Normalnie myślałam ze mnie trafi.Obok domu chciałam wpłacić sobie kase na konto a mały biegał obok i wskoczył na schody ruchome (a są tam tylko jednostronne ) i musiałam lecieć za nim. A ze zejście jest schodami zwykłymi albo winda to wsiadłam do windy a ta cholerna winda wszędzie jechała tylko nie na parter myślałam ze mnie trafi i bałam się ze mi kolejka ucieknie :wściekła/y:A ona zaliczała wszystkie pietra w górę jak dojechałam na dół i doczekałam swojej kolejki okazało się ze w biegu źle druczek wypełniłam :wściekła/y:i musiałam jeszcze raz i znowu do kolejki nowej.Jak dotarłam do domku dzwoni mój i mówi ze teściową przywiezie to biegiem trochę ogarnąć w domku ehh co za dzień chociaż teraz jak sobie przypomnę to mi się śmiać chce a byłam naprawdę wściekła

monika biedna dzisiaj byłaś, ale jak się teraz możesz z tego śmiać, to chyba nie najgorzej... Oby jutrzejszy dzień był lepszy ;-)

A ja chyba na dzisiaj juz zmykam - choć wszystkie pewnie dopiero teraz zaczną pisanie. Cóż poczytam Was rano, przy śniadanku :-).
Miłego wieczoru i spokojnej niezakłócanej niczym nocy wszystkim mamom i maluchom :-D

Ja tak wieczornie z zapytaniem w kierunku ivi. mogłabyś mi podac jeszcze raz nazwy użytkowników Allegro sprawdzonych przez Ciebie?? z góry dziękuje :*

pinula - r_p77 (u niego zamawiałam chyba ze 3 razy jak kompletowałam wszystko - łącznie z wanienką- dla Tymka). Teraz zamawiałam od rodzyneczki i też nie było najgorzej, ale wydaje mi się że r_p77 ma większy wybór :)

monika ale miałaś przygody :-)

Mata a w takim kiermaszu możesz z marszu brać udział czy musisz się zapisywać ??

Ale mi brzuch skacze , Malwinka zaczęła swoje wieczorne wygibasy :-D

reklama
Do góry