reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ahoooj, my wrócilismy ze szkoły rodzenia, super sprawa! strasznie nam się podobało, dostaliśmy do tego całą torbę niespodzianek i mamy głowy pełne informacji:D

reklama
Ja się najadłam 2 bułki z jajkiem i sałatą miałam ochotę na pomidora ale jak na złość nic w tym domu nie ma ehh.Jak mój mi kupi białą czekoladę to zjadam ją cała na raz ehh a potem w tyłek idzie.Zmykam z moim film obejrzeć Wyścig z czasem czy jakoś tak.Kolorowych snów :-)

Monika no to niezłe atrakcje Ci synek przygotował :eek:

Mata a w takim kiermaszu możesz z marszu brać udział czy musisz się zapisywać ??
to taki coroczny u nas w miejscowości - jest jeszcze przed Wielkanocą. Musze się tylko skontaktować z jedna osoba, co by mi miejsce zostawili ;-)no i fajne jest to, że będzie w szkole, bo ja do szkoły mam jakies 100m :cool2:

ja tez mam dzień leniwca, zmykam do łózka, może chociaz sie wyspię i jutro będe miała większa ochotę do działania ;-)

Witam wszystkie mamusie we wtorek:-)
Wczoraj poczyniłam trochę internetowych prezentów :tak:...do tego tesciowa ma jubileusz wiec trzebaby dla niej cos wyjatkowego na 50 wymyslic...
Dzis mam w planie obijac sie do poludnia:-)...potem kosmetyczka, trening z chrześniakiem i szkola rodzenia:-D
Milego dnia!
ahoooj, my wrócilismy ze szkoły rodzenia, super sprawa! strasznie nam się podobało, dostaliśmy do tego całą torbę niespodzianek i mamy głowy pełne informacji:D
to tak jak nam,baaaardzo się podobało.Dziś kolejna dawka wiadomości :-)

ahoj dziewczynki porannie:)
też narobiłyście mi smaku na kanapki z jajkiem:D tylko najpierw musze skoczyć do laboratorium zrobić badania, ale dziś bez krwi, więc szybko będzie. Wczoraj w szkole rodzenia było 6 par, wszyscy mają termin pomiędzy 28 a 5 marca, i wszystkie dziewczyny wybierają się do tego samego szpitala, śmiesznie będzie jak się spotkamy na oddziale, "rodzinny poród" się zapowiada:)

reklama
Witam!

Atomówka no to ciekawy dzionek się zapowiada ;-)

Amandla hihi pewnie z jakąs para na porodówce się spotkasz - niezły zbieg okoliczności :-D

mniam kanapka z jajkiem - tez za mną chodzi :rofl2:

ale miałam problem ze wstaniem, do tego przymroziło i troche zmarzłam jak Dobrusię prowadziłam do przedszkola... ciekawe na ile mi sie uda dziś zmobilizowac do pracy...

Miłego dnia Marcóweczki :-)

Do góry