reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam wszystkie kobietki :-)A ja dzisiaj pół dnia leżałam potem byłam po malucha i kurcze brzuch znowu mnie ciągnął i jak babcia emerytka znowu szłam.Potem nerwa miałam na mojego syna mnie brzuch boli a on cuda i musiałam po schodach biegać(raczej czołgałam się)Normalnie myślałam ze mnie trafi.Obok domu chciałam wpłacić sobie kase na konto a mały biegał obok i wskoczył na schody ruchome (a są tam tylko jednostronne ) i musiałam lecieć za nim. A ze zejście jest schodami zwykłymi albo winda to wsiadłam do windy a ta cholerna winda wszędzie jechała tylko nie na parter myślałam ze mnie trafi i bałam się ze mi kolejka ucieknie :wściekła/y:A ona zaliczała wszystkie pietra w górę jak dojechałam na dół i doczekałam swojej kolejki okazało się ze w biegu źle druczek wypełniłam :wściekła/y:i musiałam jeszcze raz i znowu do kolejki nowej.Jak dotarłam do domku dzwoni mój i mówi ze teściową przywiezie to biegiem trochę ogarnąć w domku ehh co za dzień chociaż teraz jak sobie przypomnę to mi się śmiać chce a byłam naprawdę wściekła

monika biedna dzisiaj byłaś, ale jak się teraz możesz z tego śmiać, to chyba nie najgorzej... Oby jutrzejszy dzień był lepszy ;-)

A ja chyba na dzisiaj juz zmykam - choć wszystkie pewnie dopiero teraz zaczną pisanie. Cóż poczytam Was rano, przy śniadanku :-).
Miłego wieczoru i spokojnej niezakłócanej niczym nocy wszystkim mamom i maluchom :-D

Ja tak wieczornie z zapytaniem w kierunku ivi. mogłabyś mi podac jeszcze raz nazwy użytkowników Allegro sprawdzonych przez Ciebie?? z góry dziękuje :*

pinula - r_p77 (u niego zamawiałam chyba ze 3 razy jak kompletowałam wszystko - łącznie z wanienką- dla Tymka). Teraz zamawiałam od rodzyneczki i też nie było najgorzej, ale wydaje mi się że r_p77 ma większy wybór :)

monika ale miałaś przygody :-)

Mata a w takim kiermaszu możesz z marszu brać udział czy musisz się zapisywać ??

Ale mi brzuch skacze , Malwinka zaczęła swoje wieczorne wygibasy :-D

reklama
Do góry