reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia ale zaczęłaś stronę :-D (666) Powodzenia na glukozie ..

Bozienka
super że się odezwałaś :tak:

miśka my sobie nie robimy prezentów ,dziecku tylko kupimy , CZasami w ramach żartu kupuję M skarpetki :-D

Lina podobają mi się Wasze prezenty :-D

A u mnie w piekarniku właśnie pieką się żeberka ( jeny jaka jestem głodna :-D) I zrobiłam dziś bezcukrową szarlotkę - wyszła bardzo dobra - wsuwaliśmy z Borysem aż miło :-)

reklama
villandra no oczywiscie ze tak:-)
Nawet mu nic nie bede mowic ze nie ma tych srubek jutro po cichaczu po badaniach odbiore śrubeczki i po powrocie skrece śliczna komode:-D:-D:-Djuz sie nie moge doczekac jego miny:-D

Widok zapewne będzie bezcenny - może miej aparat w pogotowiu? :-D:-D

Ja się dzisiaj całkiem nieźle zorganizowałam, zrobiłam co zaplanowałam (chyba większość, bo juz nie pamiętam wszystkiego, co zrobić chciałam) - najważniejsze że nie próżnowałam i efekty z leksza są :tak:

Teraz chwila relaksu, poszperamy na wątkach, necie i poczekam na małża aż z pracy wróci... Leniwe popołudnie. Albo właściwie wieczór...

Widok zapewne będzie bezcenny - może miej aparat w pogotowiu? :-D:-D

Ja się dzisiaj całkiem nieźle zorganizowałam, zrobiłam co zaplanowałam (chyba większość, bo juz nie pamiętam wszystkiego, co zrobić chciałam) - najważniejsze że nie próżnowałam i efekty z leksza są :tak:

Teraz chwila relaksu, poszperamy na wątkach, necie i poczekam na małża aż z pracy wróci... Leniwe popołudnie. Albo właściwie wieczór...

gdzie Ty ta energie znalazłas,bo dla mnie kompletnie nic sie nie chce....
Tunia ale zaczęłaś stronę :-D (666) Powodzenia na glukozie ..

Bozienka
super że się odezwałaś :tak:

miśka my sobie nie robimy prezentów ,dziecku tylko kupimy , CZasami w ramach żartu kupuję M skarpetki :-D

Lina podobają mi się Wasze prezenty :-D

A u mnie w piekarniku właśnie pieką się żeberka ( jeny jaka jestem głodna :-D) I zrobiłam dziś bezcukrową szarlotkę - wyszła bardzo dobra - wsuwaliśmy z Borysem aż miło :-)

szarlotka mniam,aż mi ślinka pociekła

gdzie Ty ta energie znalazłas,bo dla mnie kompletnie nic sie nie chce....

szarlotka mniam,aż mi ślinka pociekła

Bo mnie się nie chciało, jak Ty biegałaś i załatwiałaś milion spraw z dzieciakami i lekarzami - jakaś równowaga w przyrodzie musi być ;-). No i nie mam wyjścia jeśli nie chcę gościć teściów na Wigilię i spędzać świąt w warunkach polowych...

A nic mi nie mówcie o cieście.. na urodzinach teścia było takie kakaowe cudo z kremem , nie umiem tego nazwać ale nigdy tyle ciasta chyba nie zeżarłam. Pocieszam sie tym, ze w UK juz nie bedzie takiego jedzenia wiec moze wyrównam bilans tej rozpusty w ostatnim czasie..

Ja upiekłam pierniczki... Kolorowac je będe jutro :p A dziś zastanawiam się jak je pokolorowac. :D
Mąż odkurza, a ja przeglądam internet. Za chwilkę idę pod prysznic, bo o 20 mam czat w ramach zajęĆ na uczelni:D
Juto mam plan zrobic pierogów. Z mamą... My na mikołaja kupimy wózek i łóżeczko.
jeszcze jutro wolne i tyle, trzeba wracac do pracy. LEkarzowi powiem w środe że przyjde w najbliższym czasie po zwolnienie....

jestem juz po pracy,bylo ciezko ale teraz leze na kanapie nogi wysiko i czekam az mi sie obiad zrobi sam:)co do sikania to ja duzo chodze bo i przez sen pije,ale jak wstane o 5 to juz nie zasne.tunia wspomnialas cos o sapaniu no ja juz od jakiegos czasu sapie,co cy cylo jak bym w gory pojechala hmm pewnie pluca wyplulabym

reklama
Dobrze, że waga już teraz pod kontrolą od początku ciąży 9kg (z 55 na 64kg przy 178cm wzrostu), ciekawe do ilu dobrnę, ale powiedziałam bye bye pysznym ciastom, ziemniakom i chrupiącym bułeczkom....za to soki z marchwi i pomarańczy idą codziennie w sokowirówce:-):-):-)pycha!
dla pocieszenia ja przy 165 cm juz 80 kg dobiłam :sorry:

My w tym roku robimy sobie oryginalne prezenty :-D ja kupuje M pieluchy kolorowe a on mi kocyk i pościel do łóżeczka dla Małej :-D:-D:-D:-D
:rofl2: dobre, na to bym nie wpadła ;-)

mnie wena opuściła, spac mi się chce... ale dowiedziałam się, że za 2 tyg. jest kiermasz bozonarodzeniowy połączony z mikołajkami i sa spore szanse, że będzie niezła sprzedaż, musze więc narobić więcej ozdób - czyli pracowity wieczór się szykuje...

Do góry