reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się i ja ...
Zazdroszczę tej szkoły rodzenia , ja chyba ze względu na godziny pracy M i tego że mam bąbla w domu chyba nie będę mogła uczestniczyć :-(

Mata
super że tak blisko domu - to dużego zarobku Ci życzę :-)

Mysleliśmy z M kiedy mikołaj ma przyjść do Borysa i chyba w niedzielę będzie najlepszy termin bo jak przyjdzie we wtorek to nie będzie nam chciał iść do przedszkola :-D
Zrobiłam sobie zdjęcia do kolekcji - są na brzuszkach :tak:

reklama
witam wtorkowo ;]

ja uskuteczniam snaidnaie ;] maz w pacy syn wcina ogora wiec mam chwile przerwy, dzis o 7 pobudka yhhh , aaa i jade popoludniu do mamy bo jutro znow mam wizyte u gina .....

pozatym czekam na kase z zusu bo musze pokupywac leki bo jade na rezerwach w sumie wszytsko od magnezu po kwas foliowy i buraka sie skonczylo!

Mini - a w przedksozlu nie macie mikolaja ? u nas bedzie 6 jak Bog przykazał haha ;] rano (tzn w nocy podlozymy ) prezent a wiecozrem jedziemy do babci (mojej mamy) bo tam jak co roku przychodzi mikołaj(sąsiadka przebrana za Mikołaja) i daje prezenty od moich rodzicow i siostry...tesciowie no cóz ..rzeka temat, pewnie przyjda jak co roku 6 grudnia i zostawia prezent za drzwiami wejsciowymi - jak tak zrobi to przysiegam zmieniam zamek bo klucze ma do mieszkania w razie co a nie kiedy chce , ze sobie otwiera i wchodzi jak do siebie :wściekła/y: a nie psiz eo niej wiecej bo mi ciesnienie podskoczy zas

Kasiurek mamy mikołaja w przedszkolu 5 grudnia ...
Ale rada rodziców kupiła jakieś prezenty ( nawet nie wiem co będzie w paczkach ) a u nas tradycyjnie mikołaj w domu zostawi prezent "pod poduszką " czyli pod łóżkiem :-D

dzień dobry dziewczynki

ja juz po śniadanku dopijam kawkę i zbieram sie na miasto nie chce mi się ale trzeba bo pustki w lodówce mam

MaMicurina fajnie,że prezenty masz,u nas zmienił się pomysł dla małej i nie wiem co jej kupić

Kasiurek oj ta teściowa,nie denerwuj się nie warto

Mata jak pomyślę o tej pogodzie to bardzo mi się nie chce wychodzić

Amandla na pewno na którąś natkniesz się na porodówce

no nic trzeba się zebrać w sobie i czas się szykowac do wyjścia

miłego dnia życzę

Dzien dobry:-)
Czekam po tej glukozie zeby mi pobrali krew znowu, no jakas masakra chce mi sie spac niemilosiernie:-(niedobrze mi !!!!!
Mialam robione usg tarczycy i musze czekac na wyniki ktore beda za tydzien ale cos tam wyszło chyba z tego co mi Pani powiedziala to jedna strona tarczycy jest wieksza...
Najchetniej poszła bym do domu i położyła sie spac...

Słońce wysyłam do Was z rana - tak pięknie świeci, choć lekki mrozik trzyma i pięknie wszystkie gałązki pomalował :-)

Wyspana, zenergetyzowana - bułeczką z jajeczkiem na śniadanko ;-)ależ nam się smak na jajka coś porobił - planu na dziś żadnego konkretnego, chyba wezmę się za malowanie słupa od schodów, żeby małża odciążyć. A wieczorkiem może skoczę w końcu na tę jogę - zobaczyć z czym to sie je (na pewno warto, ale nie wiem czy chęci na wyjazd do miasta zbiorę :eek:) Zobaczymy...

No to idę ciut pozanudzać małżowinkę, która pięknie konczy szlifowanie ścian...
A nie - jeszcze jakieś inne wątki oglądniemy...

reklama
Dzien dobry:-)
Czekam po tej glukozie zeby mi pobrali krew znowu, no jakas masakra chce mi sie spac niemilosiernie:-(niedobrze mi !!!!!
Mialam robione usg tarczycy i musze czekac na wyniki ktore beda za tydzien ale cos tam wyszło chyba z tego co mi Pani powiedziala to jedna strona tarczycy jest wieksza...
Najchetniej poszła bym do domu i położyła sie spac...
oj biedulo...spokojnie oddychaj powoli:tak: wytrzymasz :-)

Do góry