reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się i ja ...
Zazdroszczę tej szkoły rodzenia , ja chyba ze względu na godziny pracy M i tego że mam bąbla w domu chyba nie będę mogła uczestniczyć :-(

Mata
super że tak blisko domu - to dużego zarobku Ci życzę :-)

Mysleliśmy z M kiedy mikołaj ma przyjść do Borysa i chyba w niedzielę będzie najlepszy termin bo jak przyjdzie we wtorek to nie będzie nam chciał iść do przedszkola :-D
Zrobiłam sobie zdjęcia do kolekcji - są na brzuszkach :tak:

reklama
witam wtorkowo ;]

ja uskuteczniam snaidnaie ;] maz w pacy syn wcina ogora wiec mam chwile przerwy, dzis o 7 pobudka yhhh , aaa i jade popoludniu do mamy bo jutro znow mam wizyte u gina .....

pozatym czekam na kase z zusu bo musze pokupywac leki bo jade na rezerwach w sumie wszytsko od magnezu po kwas foliowy i buraka sie skonczylo!

Mini - a w przedksozlu nie macie mikolaja ? u nas bedzie 6 jak Bog przykazał haha ;] rano (tzn w nocy podlozymy ) prezent a wiecozrem jedziemy do babci (mojej mamy) bo tam jak co roku przychodzi mikołaj(sąsiadka przebrana za Mikołaja) i daje prezenty od moich rodzicow i siostry...tesciowie no cóz ..rzeka temat, pewnie przyjda jak co roku 6 grudnia i zostawia prezent za drzwiami wejsciowymi - jak tak zrobi to przysiegam zmieniam zamek bo klucze ma do mieszkania w razie co a nie kiedy chce , ze sobie otwiera i wchodzi jak do siebie :wściekła/y: a nie psiz eo niej wiecej bo mi ciesnienie podskoczy zas

Kasiurek mamy mikołaja w przedszkolu 5 grudnia ...
Ale rada rodziców kupiła jakieś prezenty ( nawet nie wiem co będzie w paczkach ) a u nas tradycyjnie mikołaj w domu zostawi prezent "pod poduszką " czyli pod łóżkiem :-D

dzień dobry dziewczynki

ja juz po śniadanku dopijam kawkę i zbieram sie na miasto nie chce mi się ale trzeba bo pustki w lodówce mam

MaMicurina fajnie,że prezenty masz,u nas zmienił się pomysł dla małej i nie wiem co jej kupić

Kasiurek oj ta teściowa,nie denerwuj się nie warto

Mata jak pomyślę o tej pogodzie to bardzo mi się nie chce wychodzić

Amandla na pewno na którąś natkniesz się na porodówce

no nic trzeba się zebrać w sobie i czas się szykowac do wyjścia

miłego dnia życzę

Dzien dobry:-)
Czekam po tej glukozie zeby mi pobrali krew znowu, no jakas masakra chce mi sie spac niemilosiernie:-(niedobrze mi !!!!!
Mialam robione usg tarczycy i musze czekac na wyniki ktore beda za tydzien ale cos tam wyszło chyba z tego co mi Pani powiedziala to jedna strona tarczycy jest wieksza...
Najchetniej poszła bym do domu i położyła sie spac...

Słońce wysyłam do Was z rana - tak pięknie świeci, choć lekki mrozik trzyma i pięknie wszystkie gałązki pomalował :-)

Wyspana, zenergetyzowana - bułeczką z jajeczkiem na śniadanko ;-)ależ nam się smak na jajka coś porobił - planu na dziś żadnego konkretnego, chyba wezmę się za malowanie słupa od schodów, żeby małża odciążyć. A wieczorkiem może skoczę w końcu na tę jogę - zobaczyć z czym to sie je (na pewno warto, ale nie wiem czy chęci na wyjazd do miasta zbiorę :eek:) Zobaczymy...

No to idę ciut pozanudzać małżowinkę, która pięknie konczy szlifowanie ścian...
A nie - jeszcze jakieś inne wątki oglądniemy...

reklama
Dzien dobry:-)
Czekam po tej glukozie zeby mi pobrali krew znowu, no jakas masakra chce mi sie spac niemilosiernie:-(niedobrze mi !!!!!
Mialam robione usg tarczycy i musze czekac na wyniki ktore beda za tydzien ale cos tam wyszło chyba z tego co mi Pani powiedziala to jedna strona tarczycy jest wieksza...
Najchetniej poszła bym do domu i położyła sie spac...
oj biedulo...spokojnie oddychaj powoli:tak: wytrzymasz :-)

Do góry