reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej Dziewczyny, ja byłam dzisiaj u lekarza, zrobił mi usg, z dzieckiem wszystko super, ciąża wzorowa, tylko mam krótką szyjkę i muszę leżeć:/ na szczęście nie skończyło się na szpitalu, ale trochę mnie to podłamało. Więcej info w wątku wizyt u lekarza

reklama
Witam ciepło!
jak wróce z jogi to nadrobie dzisiejsze wpisy. w pracy nie dało się do zaglądnąć ;-)

a tymczasem dorzucam coś tematycznego..... ;-)
385399_10150911348825385_266039600384_21354390_683634529_n.jpg

Ostatnia edycja:
monika mnie też brzuch na dole boli, kuje, lekarz dziś powiedział, że mam leżeć, a jak nie przejdzie to szpital i kroplówka... tyle, że ja biorę leki na twardniejący brzuch i takie tam... niestety ale jazda samochodem gdy się ma problemy z ciążą to nie jest dobry pomysł, podobnie stanie czy dłuższe siedzenie :crazy:
pół godziny po zażyciu no-spy już powinnaś poczuć ulgę; trzymaj się dzielnie

pinula ja doszłam do takiego wniosku po pierwszym podejściu do tej karpatki ale drugiego podejścia jeszcze nie było... tyle, że ja lubię dużo kremu, a mniej słodki żeby był; smacznego

Perelendara a co to za proszki na twardniejący brzuch?
Pytam bo od jakiś dwóch dni z reguły wieczorem tak mega mega twardnieje mi brzuch, twardy jak skała, jakbym pęknąć zaraz miała zawsze w tym samym miejscu pod pępkiem na całej szerokości w zasadzie. Też coś takiego miałaś?

atomówka salbutamol i isoptin dostałam po ostatniej wizycie w szpitalu właśnie żeby brzuch nie twardniał no i na plamienia, generalnie żebym miała "obstawę" lekową bo moja ciąża ciągle jest zagrożona; to jest takie twardnienie pod pępkiem właśnie i to się dzieje w jednej chwili

Monika nie załamuj się, jak wszystkie złapiemy doła, to żadnej z nas to nie pomoże, bierz te leki które ci przepisał lekarz i leż jak najwięcej, mi lekarz wyjaśnił, że najgorsze co może być przy skurczach to chodzenie i siedzenie, więc na kanapę i brzuchem do góry jak najwięcej!

Mini ja też mam czasem wieczorem jak polatam trochę w ciągu dnia, ale zawsze jakoś tak cały mi twardnieje nie tylko na dole, prawdę mówiąc nie brałam nic na to, a zwykłe leżenie pomagało, jakoś nie skupiałam się prawdę mówiąc na tych skurczach, czasem sobie nospę wzięłam na wszelki wypadek, nie jestem w stanie chyba rozpoznać czy to skurcz czy coś innego, dobrze by było mieć instrukcję obsługi brzucha;)

reklama
Amandla i ja bym chciala miec taka instrukcje brzusia tym bardziej ze to nasza pierwsza dzidzia i jeszcze sama nie dokonca wiem co mi sie z brzuchem dzieje:-)

Do góry