reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
to zesz poszalała z witaminkami
a ile tabsow, 30 na miesiac?
ja sie ostatnio wkopałam i takie za prawie 50 zeta mi wcisneła
ale juz w innej aptece wykukałam za 30 zeta za 30 tabsow i te bede teraz kupowac
a ile tabsow, 30 na miesiac?
ja sie ostatnio wkopałam i takie za prawie 50 zeta mi wcisneła
ale juz w innej aptece wykukałam za 30 zeta za 30 tabsow i te bede teraz kupowac
Kindzia ja kupuje hurtowe opakowanie - 60 sztuk Też znalazłam aptekę w której są najtańsze - moje 30 sztuk w niektórych aptekach też 50 kosztuje - czyżbyś Pharmaton Matruelle brała?? Jak tak to też poszukaj dużych opakowań taniej wychodzą :-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
Dokładnie, w aptece mi wcisneła a ja nie luknełam na cena ale teraz mam na oku ten Prenatal o ktorym Tusia pisze.. on chyba jest najtańszy
Prenatal - też o nim słyszałam - ale jak mi położna kazała i doktorek to tak biorę ;-) od czasu krwawienia się wzorową pacjentką stałam - nic się nie stawiam - jak mówią tak robię
Drogie Kobietki zmykam robić kolacyjkę - zaraz mój M wróci a ja głodna jak wilk może na spacerek go wyciągnę :-) życzę miłego wieczoru wszystkim Marcóweczką :-)
Drogie Kobietki zmykam robić kolacyjkę - zaraz mój M wróci a ja głodna jak wilk może na spacerek go wyciągnę :-) życzę miłego wieczoru wszystkim Marcóweczką :-)
Ostatnia edycja:
Angel.
Zwierzoholik;)
Tunia ja biore ten pharmaton matruelle i fajnie sie łyka, zawsze jedna tabletka zamiast dwóch/trzech.
Ale do tego jeszcze magneziku jedną ;-)
Cena owszem wieksza ale na dwa miesiace starcza Na wyjazd spowrotem do anglii tez sobie wezme zapas ;-)
No nic zaraz ruszamy chyba na rancho, ciekawe co sie tam dzieje w tych ciemnosciach :-)
Ale do tego jeszcze magneziku jedną ;-)
Cena owszem wieksza ale na dwa miesiace starcza Na wyjazd spowrotem do anglii tez sobie wezme zapas ;-)
No nic zaraz ruszamy chyba na rancho, ciekawe co sie tam dzieje w tych ciemnosciach :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Właśnie ja tez czekam az ktos mi wkoncu wytlumaczy jak te skurcze rozpoznac, bo jezeli jest tak jak mowisz ze brzuch boli tak jak na okres to nie mialam czegos takiego:-)
no takie bóle jak na @ to raczej juz skurcze porodowe ;-)ja stawianie brzuszka odczuwąłam jako takie spinanie, jakby skóra mi się kurczyła na brzuchu - nieco nieprzyjemne uczucie, ale żadnego bólu nie czułam - tylko że to było zwykłe ćwiczenie macicy przed porodem. Jak pojawia sie ból, to nospa a jak i to nie daje rady to do lekarza albo na izbę przyjęć...
10 listopada mam zamiar - na 15 muszę mieć wyniki - troszkę wcześnie według mnie ale skoro sobie doktorek tak zażyczył to co mu będę odmawiać
Lina jesteśmy na tym samym etapie, ja obciążenie gluzkozą będe robić 17 listopada ;-)
Kindzia z tego co wiem, to obciążenie glukozą robi sie w 6 -cu ja mam 75 g, gin stwierdził, że robienie 50g nie ma sensu
Ja dalej zakręcona chodzę... no i siedziec dłużej nie mogę, bo puchną mi stopy a leżec to mi glizda nie daje, bo co się położę, to zaraz jest mama daj, mama przynieś od dzisiaj ograniczam picie i zobaczymy czy będzie poprawa ;-)
A M przed chwilka przywiózł świeżutkie oponki od teściowej no i jak tu wagę trzymać
reklama
Mini55
&&&&&
Ja polowałam na prenatal ale nie znalazłam w pobliskich aptekach . Zakupiłam femibion 60 tabletek za 24 zł
i też bierze się jedną tabletkę . Ma podwójną porcje żelaza i kwasu foliowego
Skurcze jak na okres, to tak jak mata pisze, skurcze porodowe i dlatego są niebezpieczne ... a stawianie się brzuszka to zwykłe skurcze Braxtona-Hicksa o których kiedyś chyba pisała Angel
i też bierze się jedną tabletkę . Ma podwójną porcje żelaza i kwasu foliowego
Skurcze jak na okres, to tak jak mata pisze, skurcze porodowe i dlatego są niebezpieczne ... a stawianie się brzuszka to zwykłe skurcze Braxtona-Hicksa o których kiedyś chyba pisała Angel