MaMicurina
Fanka BB :)
chyba też w piłę zainwestujęMini - piłkę zakupiłam i co jakiś czas sobie na niej ćwiczę. Na youtubie jest mnóstwo filmów do ćwiczeń w ciąży - m. in. z piłką, joga, pilates.
no to najważniejsze! Teraz tylko pozamykac wszystko i do DOMU:-)Hej wszystkim
Mężu wczoraj zakończył pracę. Siedziałam z nim do końca zmiany, więc w domu byliśmy dopiero po północy, więc dziś średnio wyspani.
Paczki wszystkie już w Polsce Doszły całe i zdrowe. Nawet moje kwiatki nie ucierpiały
oooooo!!!biorę:-):-):-)dzięki i gratulację połowy!Aha stawiam z okazji połówkowego
Zobacz załącznik 403542Zobacz załącznik 403543 Zobacz załącznik 403544Zobacz załącznik 403545
facet,facet,facet...Chyba oszaleje z tym moim mężem dzwoni przed chwilą i podaje mi godziny pracy na przyszły tydzien. A ja do niego mówię, że nie wiem czy będe pracować bo może pojde na zwolnienie, bo nadal chora jestem. A on: Chora jestes? jeszcze? No k..a od soboty kaszle, smarcze , na te herbaty cytryna i miodem nie moge patrzeć. A on z takim hasłem. Oszaleje z nim. Aż się rozryczałam.
hehe...i jaka usmiechanieta odrazu;-):-)WróciłamLedwo zyje noramlnie chyba sie zatarlamspacer sobie taki zrobilam ze sie chyba dotlenilam za wszystkie czasy:-)ale humor mi sie poprawil:-)oczywiscie bez rzeczy dla dzidzi sie nie obeszlo oczywiscie kupuje uniwersalne:-)bo ta moja Lenka to sie zdecydowac nie moze:-)zdjecia wstawie za chwilke:-)
najwazniejsze ze dzidzi ok...lezenie to nic przyjemnego ale jak trzeba...glowa do gory!Hej Dziewczyny, ja byłam dzisiaj u lekarza, zrobił mi usg, z dzieckiem wszystko super, ciąża wzorowa, tylko mam krótką szyjkę i muszę leżeć:/ na szczęście nie skończyło się na szpitalu, ale trochę mnie to podłamało. Więcej info w wątku wizyt u lekarza
hehehe...no wlasnie a jak joga?Witam ciepło!
jak wróce z jogi to nadrobie dzisiejsze wpisy. w pracy nie dało się do zaglądnąć ;-)
a tymczasem dorzucam coś tematycznego..... ;-)
Zobacz załącznik 403578