reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Marusia też myślę o małej poręcznej cyfróweczce :-) Jaką wybraliście ??

OLYMPUS VG-120
Po 1) BAAARDZO przystępna cena, bo zapłaciliśmy 319 zł, a razem z kartą pamięci i pokrowcem 260 zł :)
2) Ma dużo fajnych opcji. Łatwe menu i duży wyświetlacz.
3) Opcja nagrywania filmików w HD.
4) Aż 14 mega pikseli, więc jakościowo wychodzą zdjęcia super :)

Jednym słowem jestem zadowolona :)

reklama
My mamy je prawie po sąsiedzku :-( Do tego jeszcze smog dochodzi . Podobno dość duże zanieczyszczenie było ostatnio . Ludzie palą czym popadnie a wiatru ani deszczu nie było żeby to rozwiać ...
W Krakowie to nawet przedszkolanki miały zakaz wychodzenia z dziećmi na spacery .
Może stąd u nas te problemy z drogami oddechowymi

Musiałam sobie zrobić gorzką herbatę tak się zamuliłam tymi krówkami :eek:

Ostatnio coraz częściej mi się brzuszek stawia ... Jak to jest u Was ??

OLYMPUS VG-120
Po 1) BAAARDZO przystępna cena, bo zapłaciliśmy 319 zł, a razem z kartą pamięci i pokrowcem 260 zł :)
2) Ma dużo fajnych opcji. Łatwe menu i duży wyświetlacz.
3) Opcja nagrywania filmików w HD.
4) Aż 14 mega pikseli, więc jakościowo wychodzą zdjęcia super :)

Jednym słowem jestem zadowolona :)

My tez mamy lustrzankę i bardzo mi w niej brakuje możliwości nagrywania filmików . Więc może się skuszę na jakiś fajny aparacik ... Popatrzę na tego olimpusa :tak: dzięki

Amandla to dobra Żona z Ciebie - ja tam M bym samego na narty teraz nie puściła :-) czemu on ma szaleć ze znajomymi a ja z brzuchem w domu - nawet sądzę, że nie odważyłby się poprosić ;-) chyba, że to służbowy wyjazd - jakaś nagroda czy coś w tym stylu to inna sprawa ;-)

Mini
jak masz paczki to fakt grzech jeszcze słodyczy dorabiać :-) ja jakbym miała paczki bym w nich siedziała pewnie póki bym nie skończyła :-D:-D:-D:-D:-D a ja dziś mam dzień wędzonego ( na ciepło oczywiście) łososia i śledzi :-D:-D zjadłam już olbrzymie ilości i wcale nie mam zamiaru na tym zakończyć :-D:-D:-D

Lina, mój mąż to maniak nart, więc nie miałabym serca żeby nie jechał ze względu na mnie, zwłaszcza, że bookują wyjazdy już w sierpniu, dotychczas jeździliśmy razem, no ale w tym roku nie nadaję się za bardzo na szusowanie;D
jedzie z kumplami na kilka samochodów, najgorsza ta droga, bo jadą prawie 20 godzin:/ no ale czego nie robi się dla pasji:)

jak tak czytam o tych nartach to marzy mi sie jakis wypad z M. jeszcze we 2 :) nawet na weekend albo na jakies 3 dni w gory wlasnie gdzie snieg :)
u nas wlasnie byl ksiadz po koledzie, a M. powiedzial ze bedzie dzis wczesniej czyli moze przed 19 dojedzie na obiad bedzie mial ziemniaczki i udka pieczone z morelami i pieczarkami mam nadzieje ze mi sie uda, :)
odebralam dzis poduszke do karmienia :) przymierzaalam sie do niech hihi

Właśnie się zajadamy krówkami - mordoklejkami . Słodkie takie że aż gryzą gardło :-D chyba bardziej niż glukoza..

No i narobiłaś mi takiego smaka na krówki, że aż mi ślinka cieknie :rofl2:
A ja dzisiaj żadnych słodyczy, żeby na glukozie nic nie przekłamało. No ale jak mi po niej całkowicie chęć na słodkie nie przejdzie, to się zaopatrzę odpowiednio :tak::-D

Na razie mam zgagę - normalnie coś nowego :-D
A poza tym myślę świątecznie - o stroikach

k&m, ja tez mam nadzieje na wspólny wypad w góry, może w styczniu jak pogoda i samopoczucie dopisze, szkoda, że z mojej strony bez nart

reklama
Do góry