reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej rozczarowana ;) to termin masz nie dalszy niz ja - ja mam na 20 ;) ale po cichu licze ze urodze wczesniej ;)

reklama
Asiorek, Nunka, Bogu dzięki, że to napisałyście, bo mam dokładnie to samo i też trochę srałam po gaciach. Asiorek dokładnie jak Ty piszesz - stawiający się brzuch, a między tym stawianiem gwałtowne ruchy dziecka non stop, tak jakby się chciał wydostać. Widocznie tak ma teraz być :)

Rozczarowana, witamy :)

no to dobrze ze macie tez tak samo.. to juz sie tym nie bede stresowac.. ale czlowiek jest dziwny dzidzia nie rusza sie to stres ze sie nie rusza kopie to sie zastanawia co on tyle kopie.. :)
no namowilam mojego na zaklejenie tych paskow tapeta w sowy :) :D wykladzina wybrana tapeta kupiona karnisze kupione .. zaraz mi zoladek przyklei do kregoslupa..

rozczarowana witaj. ja termin mam na 27 :D moze w jednym czasie bedziemy sie kluc :D

Hej Dziewczyny :) Dopiero co odnalazłam Wasze forum i mimo, że termin porodu tuż tuż to z chęcią bym się do Was przyłączyła :) Mam termin wyznaczony na 5 czerwca, prawdopodobnie będzie to dziewczynka i to moja pierwsza ciąża. Mogę się u Was zadomowić?? :)

Marzycielka wiadomo ze powinni respektować Twoje zdanie w szpitalu,ale sama wiesz jak jest. Najlepiej to jeśli będzie z Tobą przy porodzie maz,który będzie kontrolował sytuacje i w razie jakby cos sie działo nie po Waszej myśli to będzie interweniował.

No właśnie od takiego podejścia wiele kobiet jest nadal zastraszana i zdominowana na porodówce. Polska nie Polska mają mnie respektować i tyle:tak: U nas w mieście mamy tylko jeden szpital więc wybierać nie mam jak . No nic zobaczymy jak to będzie ale ja się nie dam.

Znowu boję się iść na wizytę bo przytyłam chyba za dużo od ostatniej wizyty......:baffled:

marzycielka waga to sie nie przejmuj moj gin mi powiedzial ze w 3 trymestrze to raczej sama woda sie zatrzymuje.. i mam obserwowac wqge najlepiej pisac jesli jednego dnia przybiore 0,5 kg to jest to nie tluszcz tylko sama woda i mam mu powiedziec to cos bedziemy z tym dzialac... :)

marzycielka waga to sie nie przejmuj moj gin mi powiedzial ze w 3 trymestrze to raczej sama woda sie zatrzymuje.. i mam obserwowac wqge najlepiej pisac jesli jednego dnia przybiore 0,5 kg to jest to nie tluszcz tylko sama woda i mam mu powiedziec to cos bedziemy z tym dzialac... :)

Kocham Cię :-D:-D Naprawdę mnie pocieszyłaś bo rzeczywiście zaczęły mi się obrzęki a jeszcze 2 tygodnie ich nie było.

Rozczarowana, witamy.. ja mam na 29 czerwca, więc spoko.. przed nami jeszcze kawałek :)

Marzycielka ja tez zawsze bałam sie iść na wizytę i stanąć na wagę :p dlatego zaczęłam sie ważyć w domu,przed wizyta rano,na jeden wadze. Bo co urządzenie to inaczej pokazuje :/
Ale tez mam wrażenie ze sama woda sie zbiera,zwłaszcza ze ostatnio bardzo dużo pije i mam obrzęki na stopach :(
Rozczarowana witamy :) miło ze dołączyłas do nas :)

reklama
Marzycielka ja tez zawsze bałam sie iść na wizytę i stanąć na wagę :p dlatego zaczęłam sie ważyć w domu,przed wizyta rano,na jeden wadze. Bo co urządzenie to inaczej pokazuje :/
Ale tez mam wrażenie ze sama woda sie zbiera,zwłaszcza ze ostatnio bardzo dużo pije i mam obrzęki na stopach :(

Ja już się zmartwiłam i stwierdziłam , że nie jem słodyczy itd ale nie wiem jak ja wytrzymam bez lodów...:zawstydzona/y:

Do góry