reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
rzeczywiście, spokój jest lepszy od nerwów. po wczorajszej wizycie wiemy,że będziemy mieli córeczkę :laugh: na razie szyjka zamknięta wszystko OK !! POSTANOWIŁAM WIĘC SOBIE SPOKOJNIE CZEKAĆ NA NASZĄ CÓRCIĘ :laugh: będzie dobrze dziewczynki, nie martwcie się, na pewno już niedługo wszystkie będziemy tulić nasze dzieciątka ::) pozdrawiam

magdalenaB pisze:
witam, jestem z watku marcowek i mam pytanie do was: czy takie klucie lub szczypanie w samym dole brzucha (jakby w szyjce) przy chodzeniu lub staniu to normalne?? jestem w 34 tyg i troche mnie to zastanawia bo pojawilo sie w zeszly czwartek i nie odpuszcza.

nie martw sie, normalne! :)teraz to juz bedzie czesciej... rozne odczucia bo macica przygotowuje sie do porodu wiec zacznij sie przyzwyczajac. ;)
ja mialam to samo i mam do dzis . jak wstaje to odczuwam klucie w dole brzucha (jakby w szyjce,,,)

Mialam ostatnia juz wizyte u gina, co mnie troszke przeraza. Dobrze, ze w przyszlym tyg.ide jeszcze na USG i prawdopodobnie KTG. Slyszalam, ze zaleca sie robienie KTG raz w tyg. w tych ostatnich tyg.ciazy.

No i po wizycie... Gin znowu uszczęsliwił mnie wiadomością, że raczej nie tak prędko przyjdzie mi się porzegnać z wielkim brzucham i przytulić moje maleństwo. Dostałam jeszcze 10 dni na przekonanie małego, żeby sie urodził a potem to trzeba będzie go przekonać innymi argumentami ;) Chyba wezmę się za mycie okien i może pastowanie podłogi... No nic narazie łagodna perswazja ;D

Mók kochany Wiktorek tak szaleje w brzuszku, że gonię na siusiu po kilka razy na 1/2 godziny :( :( :( :( :(.
Ciesze się, że dzidzia jest w dobrej formie... ;D

Misia to ja podobnie,jazilam po sklepach,cale miasto przeszlam wzdluz i wszerz,no a pozniej slodka drzemaka:) bylam dzis na KTG serduszko walilo ladnie ,ale skurczy ZERO!!! w poniedzialek powtorka,a jak bedzie tak samo to w piatek na wywolanie,brrrr

Kacha zobaczysz do piątku sie rozdwoisz.
Ja też dzisiaj szaleje - nawet mąż się ze mnie smieje i pyta czy liczę na to, że jak sie zmęczę myciem podłóg to gdzieś pojedziemy. A na jutro mam zaplanowane mycie pozostalych okien (bo kuchenne chyba nie zadziałało).

reklama
hehehe! A mi Piotrek chce szlaban urządzić. Jak powiedziałam, że się przelacę po schodach ze śmieciami (najlepiej na 2 razy, bo przecież nie będę dźwigać w ciąży :D) to od razu zabrał worek spod zlewu i wyjaśnił mi, że wyrzucanie śmieci to męskie zajęcie :D

Do góry