reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

No ja też się cieszę, że wszystko po Twojej myśli Kira, liczę na to, że jednak do piątku wytrzymasz i zobaczymy jeszcze zdjęcia z brzuszkiem :)
Ja też chyba pójdę pozbiegać z 4 piętra, bo żadne przce domowe mi sie pomagają. Co prawda dzisiaj mam lakierowanie podłogi u nas w pokoju, potem jeszcze malowanie łazienki i jeszcze nie ma łóżeczka, ale to zbieganie to jeśli coś pomoże to chyba tylko tyle, że urodzę w lutym a nie w marcu ;)

reklama
A u mnie luzik, brzuch czasami twardnieje i pobolewa ale rzadko i raczej słabo. A Małe chyba jednak zrobiło fikołka bo od wczoraj dostaję kopniaki w przeponę, wierci się jak nigdy wcześniej, no i czuję mocne parcie na dół brzucha. No to się nastawiam znowu na poród naturalny (choć już przez moment byłam zwolenniczką cesarek ;) )
Trzymajcie się Babki i nie panikujcie! Moja koleżanka miała bóle jak na @ przez miesiąc i urodziła dwa tygodnie po terminie po wywołaniu ;)

Ostatnia edycja:
:) widze ze juz kazda szuka jakis konkretnych objawow porodu bo tak bardzo chcemy urodzic. ja tez bym chciala i podobno sprawdzony sposob na wywolanie skurczy to masaz piersi a przede wszystkim sutkow. najlepiej przy pomocy meza!!! ;D

no laseczki :) ja tu widzę że każda już chce rodzić :)

idę na spacerek :) przewietrzę się nieco bo mnie znowu głowa pobolewa...

No to ja dzisiaj po wizycie u gina. I nie wiem kompletnie nic nowego. Brzuszek nisko (tzn obnizylo sie dno macicy) i troche jeszcze innych rzeczy, ale: to rownie dobrze moga byc godziny, dni jak i tygodnie...

Kira ale co nic a nic nie wiadomo? :) Ja mam wizytę we wtorek ale tak szczerze mówiąc to wolałabym już mieć wizytę w szpitalu :)

Pozdrowienia od styczniowki z terminem na 31.01.

Przeczytalam jakie macie objawy i ja tez mialam takie same ale nic z tego nie wyszlo jak widac i czekamy...... i czekamy.... wlasnie bylo kolejne twardnienie brzucha i nic...i czekamy
Jutro jade na KTG do szpitala a tam bedzie pewnie (znowu,kurcze!!!!)zerowa akcja macicy,bylam z mezem i tak ciekawskiej osoby dawno nie slyszalam,a biedna pani polozna cierpliwie wyjasniala mezowi wykres KTG i teraz juz wiemy wszystko,odpowiedziala tez na wiele pytan,super bylo,polecam,wszystkie macie do tego badania prawo w szpitalu,jak tylko czujecie ze cos nie tak lub malo ruchow dziecka to polecam badanie! :)

Pozdrawiam Wszystkie oczekujace mamusie serdecznie!

reklama
u mnie piekna cyfra na suwaczku ;D ;D ale tylko na suwaczku,po wczorajszej wizycie u gin uslyszalam poraz kolejny :" wszystko pozamykane" czyzby ta ciaza miala trwac 12 miesiecy???? ::) ::)czy nic sie nie zmienilo jesli chodzi o okres trzymania dzidzi w brzuszku?? moza ja nie wiem poprostu ;D ;D jutro ide na KTG- poraz pierwszy,czy to badanie dlugo trwa??

Do góry