reklama
blond
mama dwoch urwiskow
antares a moja juz w maju bedzie rodzc ja nie wiem czy one sie poumawialy
Dzieki Dziewczyny właśnie tak sobie myslałam, że ja juz nie chciałabym być w tej chwili w 6 tyg - te wszytski stresy, pierwsze USG, badania itp no i to wielkie długie oczekiwanie.... Nasz gin sie śmieje, że siostry mu sie trafiły - jedna kończy druga zaczyna
Trzymajcie kciuki moje Kochane, ponieważ Siostra ma mały problem - pojawił jej sie krwiak - mam nadzieje, ze to tylko strachy na lachy...
Trzymajcie kciuki moje Kochane, ponieważ Siostra ma mały problem - pojawił jej sie krwiak - mam nadzieje, ze to tylko strachy na lachy...
o kurcze antares ale nius!!! ;D pogratuluj siostrze i zaciągnij ją na BB
ewako ja też sobie zatestowałam kilka dni temu i wszystko było ok, a następne wkładeczki czekają na "tą" chwilę, bo wiem, że tamto co było to po prostu zwiększona wydzielina... ale hmmm skoro u Ciebie jest niebieski kolor to chyba coś się dzieje, hmmm??? przeczytaj dokładnie instrukcję!!! jejku, może to już?
ewako ja też sobie zatestowałam kilka dni temu i wszystko było ok, a następne wkładeczki czekają na "tą" chwilę, bo wiem, że tamto co było to po prostu zwiększona wydzielina... ale hmmm skoro u Ciebie jest niebieski kolor to chyba coś się dzieje, hmmm??? przeczytaj dokładnie instrukcję!!! jejku, może to już?
reklama
Podziel się: