reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Dziewczyny :) Słuchajcie :) MOJA WŁASNA SIOSTRA JEST W 6 TYG CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry, ze ja tak ni w 5 ni w 10 ale to taki news, ze łooooooo ;)

reklama
No to Antares super !!!! Pogratuluj swojej siostrze !!!!

Misia czy ty testowałaś ten AL-SENSE?
Za pierwszym razem było ok, a dzisiaj użyłam po raz drugi i pasek jest niebieski. Niewiem co mam myśleć....

Dzieki Dziewczyny :) właśnie tak sobie myslałam, że ja juz nie chciałabym być w tej chwili w 6 tyg - te wszytski stresy, pierwsze USG, badania itp no i to wielkie długie oczekiwanie.... Nasz gin sie śmieje, że siostry mu sie trafiły - jedna kończy druga zaczyna :)
Trzymajcie kciuki moje Kochane, ponieważ Siostra ma mały problem - pojawił jej sie krwiak - mam nadzieje, ze to tylko strachy na lachy...

o kurcze antares ale nius!!! ;D pogratuluj siostrze i zaciągnij ją na BB ;) :D

ewako ja też sobie zatestowałam kilka dni temu i wszystko było ok, a następne wkładeczki czekają na "tą" chwilę, bo wiem, że tamto co było to po prostu zwiększona wydzielina... ale hmmm skoro u Ciebie jest niebieski kolor to chyba coś się dzieje, hmmm??? przeczytaj dokładnie instrukcję!!! jejku, może to już? :)

Antares gratki dla siorki. Ja się nie mogę doczekać kiedy moja siorka się weźmie do roboty :)

reklama
Antares, ogromne gratulacje dla siostry!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki... za wchloniecie sie krawiaczka. Powinna pewnie polezec. Podobno wtedy ladnie schodza :-)

Do góry