reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

:) dziewczyny nie świrujcie z tym wywoływaniem dzieci na świat ;) może łagodna "perswazja" zamiast mycia okien i porządków wystarczy?? ;) ale sama już też chciałabym mieć swoją kruszynkę na świecie :)

reklama
ja jestem jeszcze na etapie najprzyjemniejszej perswazji ;) ale jakoś tak ostatnio Tygrys spogląda na mieu jakby z lękiem, kiedy sie zbliżam w wiadomych zamiarach ;D

Mój jak wczoraj kafelki w łazience zaczynałam myć to się pyta co ja kombinuję :) A później zadaje rozbrajające pytanie czy może pójść na jedno piwo czy mam zamiar do szpitala jechać hehe. Skąd ja mam to wiedzieć cholerka :).
Jutro data z mojego porodowego snu :) i impreza... 70 urodziny babci. Zażyczyłam sobie karpatkę i jakieś jeszcze słodkości, bo to pewnie moja ostatnia taka smaczna imprezka :). JA JUŻ CHCĘ SIĘ ROZDWOIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja przepowiednia wahadełkowa mówi o 7.02.2005 (dzisiaj zauwazyłam tą słynną galaretkowatą substancję o wyglądzie glajdy w ilosciach dośc sporych - moze to zwiastun ;))... NO CIEKAWA JESTEM ;)

Karola7 - wiesz co ja sobie myślę, ze dopóki nie uciekają można ich jakoś ekhm.... potraktować ;)

Magduska - JA TEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ :)

No ciekawe która następna :) Misia może przepowiednia się sprawdzi :) Ja co prawda nie wiem o co chodzi z tym wahadełkiem ale trzymam kciuki żeby się sprawdziło.
Jeśli ja jutro urodzę to muszą mi się przyśnić jakieś cyfry to i w Totka zagram hehe

Antares - można, można. Tylko mój już raz powiedział, że się boi, że ja go teraz instrumentalnie traktuję ;), a nie takno wiecie ;)

ja wczoraj wieczorem pojechałam na ktg
tetno Natalki 150,ruchy w ciagu 20min-30
tylko co mnie zdziwiło wyszło mi 5 skurczy na wykresie
a jakos nie odczuwałam ich mocno
no i połozna powiedziała ze juz niedługo sie zobaczymy ;)

reklama
Do góry