reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Mój jak wczoraj kafelki w łazience zaczynałam myć to się pyta co ja kombinuję A później zadaje rozbrajające pytanie czy może pójść na jedno piwo czy mam zamiar do szpitala jechać hehe. Skąd ja mam to wiedzieć cholerka .
Jutro data z mojego porodowego snu i impreza... 70 urodziny babci. Zażyczyłam sobie karpatkę i jakieś jeszcze słodkości, bo to pewnie moja ostatnia taka smaczna imprezka . JA JUŻ CHCĘ SIĘ ROZDWOIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro data z mojego porodowego snu i impreza... 70 urodziny babci. Zażyczyłam sobie karpatkę i jakieś jeszcze słodkości, bo to pewnie moja ostatnia taka smaczna imprezka . JA JUŻ CHCĘ SIĘ ROZDWOIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja przepowiednia wahadełkowa mówi o 7.02.2005 (dzisiaj zauwazyłam tą słynną galaretkowatą substancję o wyglądzie glajdy w ilosciach dośc sporych - moze to zwiastun )... NO CIEKAWA JESTEM
Karola7 - wiesz co ja sobie myślę, ze dopóki nie uciekają można ich jakoś ekhm.... potraktować
Magduska - JA TEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ
Karola7 - wiesz co ja sobie myślę, ze dopóki nie uciekają można ich jakoś ekhm.... potraktować
Magduska - JA TEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ
Magduska
Mama 2 super chłopaków
No ciekawe która następna Misia może przepowiednia się sprawdzi Ja co prawda nie wiem o co chodzi z tym wahadełkiem ale trzymam kciuki żeby się sprawdziło.
Jeśli ja jutro urodzę to muszą mi się przyśnić jakieś cyfry to i w Totka zagram hehe
Jeśli ja jutro urodzę to muszą mi się przyśnić jakieś cyfry to i w Totka zagram hehe
reklama
Podziel się: