reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

:) dziewczyny nie świrujcie z tym wywoływaniem dzieci na świat ;) może łagodna "perswazja" zamiast mycia okien i porządków wystarczy?? ;) ale sama już też chciałabym mieć swoją kruszynkę na świecie :)

reklama
ja jestem jeszcze na etapie najprzyjemniejszej perswazji ;) ale jakoś tak ostatnio Tygrys spogląda na mieu jakby z lękiem, kiedy sie zbliżam w wiadomych zamiarach ;D

Mój jak wczoraj kafelki w łazience zaczynałam myć to się pyta co ja kombinuję :) A później zadaje rozbrajające pytanie czy może pójść na jedno piwo czy mam zamiar do szpitala jechać hehe. Skąd ja mam to wiedzieć cholerka :).
Jutro data z mojego porodowego snu :) i impreza... 70 urodziny babci. Zażyczyłam sobie karpatkę i jakieś jeszcze słodkości, bo to pewnie moja ostatnia taka smaczna imprezka :). JA JUŻ CHCĘ SIĘ ROZDWOIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja przepowiednia wahadełkowa mówi o 7.02.2005 (dzisiaj zauwazyłam tą słynną galaretkowatą substancję o wyglądzie glajdy w ilosciach dośc sporych - moze to zwiastun ;))... NO CIEKAWA JESTEM ;)

Karola7 - wiesz co ja sobie myślę, ze dopóki nie uciekają można ich jakoś ekhm.... potraktować ;)

Magduska - JA TEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ :)

No ciekawe która następna :) Misia może przepowiednia się sprawdzi :) Ja co prawda nie wiem o co chodzi z tym wahadełkiem ale trzymam kciuki żeby się sprawdziło.
Jeśli ja jutro urodzę to muszą mi się przyśnić jakieś cyfry to i w Totka zagram hehe

Antares - można, można. Tylko mój już raz powiedział, że się boi, że ja go teraz instrumentalnie traktuję ;), a nie takno wiecie ;)

ja wczoraj wieczorem pojechałam na ktg
tetno Natalki 150,ruchy w ciagu 20min-30
tylko co mnie zdziwiło wyszło mi 5 skurczy na wykresie
a jakos nie odczuwałam ich mocno
no i połozna powiedziała ze juz niedługo sie zobaczymy ;)

reklama
Do góry