reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po Wczesnym Poronieniu - Kiedy Można Znowu Się Starać?

Dzięki! Już jestem umówiona do endokrynologa na wtorek. Byłam u gina i zrobił USG na którym oczywiście jak się spodziewałam nic nie było widać ale po endometrium nadzieję że coś z tego będzie:)

reklama
Który, ginekolog czy endokrynolog?

A Ty Daria jak tam? Byłaś u lekarza, wiesz już cos?

Ostatnia edycja:
Endokrynolog.
Nie nie byłam jeszcze. Krwi tez nie badalam bo nie chce się cieszyć na zapas. Do gin idę w marcu dopiero bo jest na urlopie :)

Była u bardzo miłej Pani endokrynolog. Przede wszystkim zakazała mi czytac internet i powiedziała, ze owszem norma dla kobiet w ciązy jest TSH do 2,5; ale mój wynik (3) nie ma nic wspólnego z poronieniem wcześniejszym i dała mi raz dziennie tabletkę zeby ten hormon tarczycy uzupełnić. Jeżeli nie byłabym w ciaży lub nie starała się o nią to poziom 3 jest akceptowany. Dała mi jakieś jeszcze dodatkowe badania, ale generalnie uspokoiła.

A do ginekologa też idę dopiero w marcu, a na razie też na nic się kompletnie nie nastawiam.

Trzymam za Ciebie i siebie kciuki:)

Zrobiłam jeszcze raz test bo ostatnio ta kreska druga wydawała mi się ,,blada,, a tu proszę odrazu dwie wyrazne kreseczki

Załączniki

• 1488047749435870395539.jpg
    1488047749435870395539.jpg
    635,2 KB · Wyświetleń: 146
a kiedy masz Daria wizytę u lekarza? bo ja mam już w piątek i boję się, ze za wcześnie sie wybieram;/ tak okropnie nie chce sie rozczarować

Ja wolę trochę poczekać bo to może być dopiero 4 tydzień wiec tak za 3 tygodnie dopiero pójdę na wizyte. Póki co wszystko u mnie ok. Tylko ciągle bym spała. No i jak ją nienawidziłam slodkiego tak teraz mógłbym paczkę ciastek na raz zjeść :o rodzinie tez na narazie nic nie mówie póki co wie mój partner bratowa i przyjaciolka. :-) największy minus ze musze pracować jeszcze prawie 2 miesiące bo mi się umowa będzie kończyć :(

reklama
Do góry