reklama
@agusia908 i co u lekarza ? Ja byłam tez i niestety moje przeczucia się potwierdziły to plamienie było poronieniem wczoraj też już się pojawiła krew. Żadnych badań mi nie zlecił kazał osczekac do następnej miesiaczki mam brać kwas Wit D i luteine (po co ta luteina ? ) tak się wczoraj zastanawialam bo ja mam grupę brh- (moi rodzice i rodzenstwo ma +) narzeczonego rodzice mają też oboje plusy niestety nie wiem jaka on ma grupę ale w tyg pójdzie zbadać, boimy się ze to może być konflikt. Ma któraś doświadczenie z tym ?
daria95 ja tez jestem po poronieniach szukamy teraz z mężem kliniki entreska gdzie się leczylas? Moglabys cos powiedziec? ;(
pyzunia86
Fanka BB :)
Hej dziewczyny tez jestem po przejsciach zaczelo sie od ciazy blizniaczej poprzez podejrzenie ciazy pozamacicznej. Potem okazali sie ze przezyla jedna fasoleczka zobaczylam serduszko i po 2 dniach juz byl brak serduszka (zero plamien i bolu ) i to bylo na przelomie 1 do 6 luty potem wyszlam ze szpitala. Ronic zaczelam 14 lutego a 15 bylam czyszczona jestem po badaniu kontrolnym i mowila ze fajnie sie zagoilo wszystko ale zeby odczekac 2 okresy.
Dziewczyny jestem po 1 okresie 19 marzec i mam ochote zaczac dzialac i nie czekac do nastepnego okresu.
Co o tym sadzicie moglibysmy przestac uwazac w czasie igraszek ??
Dziewczyny jestem po 1 okresie 19 marzec i mam ochote zaczac dzialac i nie czekac do nastepnego okresu.
Co o tym sadzicie moglibysmy przestac uwazac w czasie igraszek ??
Pyzunia86 ja na wielu forach czytałam wiele różnych wypowiedzi, też interesuje się tym kiedy będę mogła się starać o kolejnego dzidziusia poronilam tydzień temu 27.03 16tc i z tego co przeczytałam to żaden lekarz nie popiera starania o nowego potomka wcześniej niż po 3miesiącach od straty lub po 2 regularnych cyklach z owulacja mój ginekolog tez. Lecz z komentarzy i doświadczenia wielu kobiet wynika iż wiele z nas zaczyna starania wcześniej i są to też normalnie donoszone ciążę kończące się porodem zdrowych dzidziusiow (procent ciąży zakończonych szczęśliwie jest porównywalny w obu przypadkach) . Nikt nie da nam gwarancji że jeśli odoczekamy dłuższy czas to będzie to ciąża lepsza pod względem ilości donoszonych zdrowych ciąży bez kompilacji. Pozdrawiam cię życzę powodzenia
entreska
Początkująca w BB
entreska, a czy mogłabyś powiedzieć gdzie się leczyłaś? I coś więcej podpowiedzieć? My z mężem też szukamy teraz kliniki, bo poroniłam już dwa razy i to chyb najwyższy czas żeby skorzystać z odpowiedniej pomocy
Ja leczyłam się w klinice invicta i poszłam tam z polecenia. Umów się na wizytę, nie czekaj. Bo jestem pewna, ze będziesz pozniej pluła sobie w brodę, że nie poszłaś i stracilas czas. Być może to 2 poronienia i więcej nie będzie, czego oczywiście bardzo Ci życzę, ale lepiej porozmawiać ze specjalistą i zdiagnozować poronienia. Niestety ginekolog w przychodni nie jest w stanie zrobić tego tak jak w klinice
reklama
Ja leczyłam się w klinice invicta i poszłam tam z polecenia. Umów się na wizytę, nie czekaj. Bo jestem pewna, ze będziesz pozniej pluła sobie w brodę, że nie poszłaś i stracilas czas. Być może to 2 poronienia i więcej nie będzie, czego oczywiście bardzo Ci życzę, ale lepiej porozmawiać ze specjalistą i zdiagnozować poronienia. Niestety ginekolog w przychodni nie jest w stanie zrobić tego tak jak w klinice
entreska, wiem, że to nie jest najważneijsza kwestia w temacie, ale jak to wygląda finansowo w invictie? jaki jest koszt wstępnych konsultacji?
Podziel się: