Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ela no to możesz nosić bikini
Hahahahahataaa... i nawet koła ratunkowego nie trzeba, bo mam opone
taaa... i nawet koła ratunkowego nie trzeba, bo mam opone
Dziewczyny, ale z tym wałeczkiem to chodzi wam o tłuszczyk brzuszkowy, czy zgrubienie blizny takie po szwie? Bo jeśli to zgrubienie po szwie to po prostu trzeba cierpliwie rozmasowywać codziennie cepanem, koliste ruchy wzdłuż blizny, aż bedzie porządnie czerwone i rozgrzane. A jeśli chodzi o tłuszczyk, no to po prostu ćwiczyć mięsionka brzuszka... ale ze mnie mądrala- sama się nie mogę zmusić do ćwiczeniano właśnie ciekawe czy ten wałeczek się wchłonie? moja mama miała operacje na mięśniaki, ale szew był identyko i ta bułeczka nad nim się nie wchłonęła... trzeba będzie nosić pewnie jakieś majty obciskające albo pas. Ale z tego co wiem to też dopiero po jakimś czasie. Macie jakieś może ćwiczonka na tę bulwę paskudniastą????