reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Olka świetne kalendarze, my mamy takie jak na ostatnim zdjeciu proste, klasyczne:-)
Helllloo Pawimi;-)
Helllloo Pawimi;-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
HEJ zdjecia sa te same i na tytułowej stronie ustawiaja sie automatycznie, Edytor - SUPER SPRAWA, i zarazem bardzo prosta gdyz Nas interesuje jedynie dodanie zdjec oraz ich podporzadkowanie do miesiecy ,,,, i oczywiscie wybor kolorystykmi i wzoru kalendarza ..... robert nOlcia piękne... a powiedz mi , na tej tytułowej sami wstawiliście kilkanaście zdjęć można tyle?to są inne niż w środku?
kurcze nie da rady was doczytac bo za szybko piszecie hahahaha :-) doczytalam tylko ze sikor jest dzisiaj kupa, ze mamy nowa kolezanke kryche - witaj krychna :-), ze mamy kolejna dezerterke z ktora osobiscie chyba nie mialam przyjemnosci ale znam ja z "widzenia" .....
gosia dzieki za zdjecia Kacperka, normalnie cala Maja! A w tych pajacykach cudnie wyglada tylko widac jakie juz ciasne sa hahaha
ide dalej czytac :-)
gosia dzieki za zdjecia Kacperka, normalnie cala Maja! A w tych pajacykach cudnie wyglada tylko widac jakie juz ciasne sa hahaha
ide dalej czytac :-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
iza to była instrukcja pisana przez mego męża
PAWCIA GURU MOJE UKOCHANE WITAJ MÓJ TROLU
PAWCIA GURU MOJE UKOCHANE WITAJ MÓJ TROLU
olcia79
mama Kamila i Emilki
IZA moj Robert właśnie mówi że czarne są sliczne,przed nim ktos zamowil dwa i je odbieral,mowil zer wyglądają CUDNIE
A JA sie zastanawialam nad czarnym ale nie widzialam jak on w rzeczywistosci bedzie wygladal
A JA sie zastanawialam nad czarnym ale nie widzialam jak on w rzeczywistosci bedzie wygladal
sikornik
hardcore'owa mamuśka
a moje dziecie zasnęło samo po baraszkowaniu z misiami - meczy zwierzątka od małego
pawimi czytaj, czytaj
wczoraj narzekałaś że mało to spięłysmy poślady haha
pawimi czytaj, czytaj
wczoraj narzekałaś że mało to spięłysmy poślady haha
reklama