reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

tak tak
moj robciu sie tym zajal,super pwoiem ci
juz zdfjecia zmiejszam,powiem ci ze nawet foty nie oddaja uroku tych kalendarzy,ja tam w sumie jestem zadowolona i mi sie podoba mimo tego ze tanie nie byly bo 54 zl za szt
to teraz 59zł za sztukę ale to i tak mniej niż ja płaciłam za bubel paskudny, który mi przysłali z ententino

reklama
Iza no właśnie kurde ciuchów nie chcę bo widzę że powoli moje kg lecą w dół (pochwalę się że od połowy listopada 3 kg umknęło), buty ostatnio pokupowałam torebkę dostanę kosmetyków nie chcę i biżuterii też nie no cholera nie mam pomysłu...:confused2:

Iza no właśnie kurde ciuchów nie chcę bo widzę że powoli moje kg lecą w dół (pochwalę się że od połowy listopada 3 kg umknęło), buty ostatnio pokupowałam torebkę dostanę kosmetyków nie chcę i biżuterii też nie no cholera nie mam pomysłu...:confused2:
no to jak masz ciacho "K" to konieczna jest do tego ciacha jakaś bielizna....

Tylko to nie moje ciacho:-p Napisałam tylko że znam takie jedno powiedzmy troszkę zainteresowane ale żeby coś więcej to niekoniecznie

póki co znam fajne ciacho i imię na "K":-) Tylko boję się go wykorzystać hahahahaha nie no żarty, ale kurde chyba będę bała się jakiegokolwiek związku...

jakoś Ci sie nie dziwie:zawstydzona/y:
ja po tym skur...lu moim to teraz jestem tak nieufna nawet w stosunku do Radka:crazy:

powolutku z tym Panem K. a wszystko się jak ma dobrze potoczyć to tak bedzie Kochana:tak:

reklama
Do góry