to teraz 59zł za sztukę ale to i tak mniej niż ja płaciłam za bubel paskudny, który mi przysłali z ententinotak tak
moj robciu sie tym zajal,super pwoiem ci
juz zdfjecia zmiejszam,powiem ci ze nawet foty nie oddaja uroku tych kalendarzy,ja tam w sumie jestem zadowolona i mi sie podoba mimo tego ze tanie nie byly bo 54 zl za szt
reklama
Iza no właśnie kurde ciuchów nie chcę bo widzę że powoli moje kg lecą w dół (pochwalę się że od połowy listopada 3 kg umknęło), buty ostatnio pokupowałam torebkę dostanę kosmetyków nie chcę i biżuterii też nie no cholera nie mam pomysłu...
no to jak masz ciacho "K" to konieczna jest do tego ciacha jakaś bielizna....Iza no właśnie kurde ciuchów nie chcę bo widzę że powoli moje kg lecą w dół (pochwalę się że od połowy listopada 3 kg umknęło), buty ostatnio pokupowałam torebkę dostanę kosmetyków nie chcę i biżuterii też nie no cholera nie mam pomysłu...
sikornik
hardcore'owa mamuśka
póki co znam fajne ciacho i imię na "K":-) Tylko boję się go wykorzystać hahahahaha nie no żarty, ale kurde chyba będę bała się jakiegokolwiek związku...
jakoś Ci sie nie dziwie
ja po tym skur...lu moim to teraz jestem tak nieufna nawet w stosunku do Radka
powolutku z tym Panem K. a wszystko się jak ma dobrze potoczyć to tak bedzie Kochana
olcia79
mama Kamila i Emilki
hmmm....to zażycz sobie jakiś np. karnet do kosmetyczki, salonu odnowy czy na inne cacko, które popieści twoje ciało.....Tylko to nie moje ciacho Napisałam tylko że znam takie jedno powiedzmy troszkę zainteresowane ale żeby coś więcej to niekoniecznie
olcia79
mama Kamila i Emilki
to teraz 59zł za sztukę ale to i tak mniej niż ja płaciłam za bubel paskudny, który mi przysłali z ententino
iza przepraszam,59 zl masz racje
zdjecia wrzucone
mam nadzieje ze chociaz troszke cosik tam zoabczysz
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Ewela, hmm to może jakiś gadżet skoro ciuchy niet
ja tam mam obsesje na punkcie ciuchów - nigdy dość
ja tam mam obsesje na punkcie ciuchów - nigdy dość
reklama