reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

apple bottoms to nie jest pieluchowa torba tylkozwykla, ogolnie ta firma robi taka funky mlodziezowa kolekcje (skierowana raczej do ciemnoskorych klientow), mam z niej kilka par dzinsow i jakies takie typowo mlodziezowe bluzeczki smiesznie wykrojone z duza iloscia zlotych naszywek ale torba mi sie podoba.
http://www.applebottoms.com/

ale tez fajna...

reklama
tak, tez mi sie podoba....polozylam malego spac byl tak zmeczony ze nawet glowki nie dzwignal jak z pokoju wychodzilam, czasem po poludniu sie rzuca i wstaje ale teraz go obserwuje na kamerze i ani dgrnie..pogoda u nas do kitu, zimno, deszczowo feeee!!! Ogolnie caly ten tydzien jak mam wolne to taka pogoda do du...i jakas zmeczona jestem tym i swoimi dziecmi, az zaluje ze niance dalam wolne bo by mi pomogla a tak to sama sie mecze z nimi!!! Mialam takie ambitne plany a codzien leb mi peka. Doslownie sil nie mam jak jakas hrabina:)))) oh globus mam!

widzialam :) dzieciaki chyba do ciebie raczej podobne? zwlaszcza adrian - tak mi sie przynajmniej wydaje z jednej fotki.....dawaj wiecej to sobie chetnie poprzegladamy :) co nie laski???

widzialam :) dzieciaki chyba do ciebie raczej podobne? zwlaszcza adrian - tak mi sie przynajmniej wydaje z jednej fotki.....dawaj wiecej to sobie chetnie poprzegladamy :) co nie laski???

adrian chyba tak moze troche podobny ;-) a filip to nie wiem jedni mowia ze do mnie a drudzy ze nie ale wagowo i gabarytowo to napewno do taty :szok:

Ostatnia edycja:
napewno cos ma z ciebie i jeden i drugi, niewatpliwie, nie widzialam ani jednego taty ale prawie zawsze tak jest ze dzieci wynasza cos z obojga rodzicow. Ostatnio na NK zobaczylam syna swojego kolegi z podstawowki i dla mnie zywcem skorka zdjeta z tatusia - takiego go pamietam jako chlopca a tam komentarze ze niby do matki strony podobny....:))

smiej sie ale wozeczek na zdjeciach wyglada calkiem niezle. Ciekawa jaka jego jakosc jest, czy cena przemawia za soba czy tez brak odpowiedniej naszywki z nazwa eksluzywnej i okrzyczanej marki powoduje ze cena niska...

Niestey wiem z praktyki że tania parasolka to kiepska parasolka .. miałam takie cudo firmy Hauck ( więc znana firma ) która robi takze icco ( hhmmm źle napisałam chyba wiadomo o co kaman :-D) kosztowało to cud:-Do 199\zł nabyłam to aby miec coś u tesciów jak w wawie jeszcze mieszkałam . I niestety dla mnie się nie sprawdził zupełnie .

reklama
I'coo sie odlaczylo od haucka wlasnie z powodu niezbyt zachwytnych opinii o marce, pluto jest teraz indywidualnie produkowanym wozkiem pod marka Grand Touring Baby.

Ostatnia edycja:
Do góry