reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi super zakupki, to czekamy na fotke w sukience :tak:
Gastone a ja nie dostalam zaproszenia na NK od ciebie :sorry:
a Pawimi probowalam zlokalizowac i nei ma jej na NK...(?)

reklama
hmmja mam tyle znajomych ze nie panietam kogomam na nk kogo nie.Wiec uwaga dziewuszki wysylam kazdej z was (pamietam tylko ze mam sofika) namiary.Pawimi ciebie mam na facebook ale chyba na nk niee

hehe fajowy nawet tylko ciekawie kiedy sie rozleci ..A moze sienie rozleci?

kurcze fajne dziewczyny te wasze fotki gastone sama robilas je ? jestes jakas fotografka czy co ? czy poprostu to po czesci zaluga dobrego aparatu ?

o...to myslalam ze nowy wybudowaliscie albo kupiliscie a to jakis do remontu jest?

!

Dom już dawno stał , cały dół mają tesciowie a my góre ( wiem to nie do końca fajne rozwiazanie ) ale na postawienie własnego nas nie stac , zreszta ten jest taki typowo 2 mieszkaniowy. Wszystko tu było robione kilka lat temu więc trzeba pomalowac i takie tam;-) Zaczynam od pokoju SZymka , bedzie taki w trzech kolorkach jak kiedyś pokazywałam

A gdzie w Wawie mieszkasz?? Ja z mila checia jak czas pozwoli , milo by bylo sie spotkac...
i

Obecnie mieszkam pod wawa, ale rodziców mam w samym centrum , zreszta mi to obojetne bo ja w wawie czesto bywam i dojechac mogę gdziekolwiek

Ja jestem na NK u Pawimi w znajomych jak cuś :)

ale jestem zla....mialo byc ladnie a tu od piatej tano leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: monia nawet nie mam szans na fotki w tej sukience w takim deszczu....juz mnie masz na NK:tak::tak:
a wszystkie mnie macie na facebooku??jak nie to dawac maila na priva i wysylam zaproszenie.
ania-w takim razie ja tez wpadam na kawke :-D:-D:-D
czekam na swoje 3 torby, mam nadzieje ze dotra szybko.

kurcze fajne dziewczyny te wasze fotki gastone sama robilas je ? jestes jakas fotografka czy co ? czy poprostu to po czesci zaluga dobrego aparatu ?
noo 90 procent robilam ja , reszte moj maz.Maz profesjonalista - fotograf ja ze tak powiem szkolona hiihi oo jak macie ochote obejrzec strone meza zaprszam www.studio22ireland.com
Pawimi super zakupki, to czekamy na fotke w sukience :tak:
Gastone a ja nie dostalam zaproszenia na NK od ciebie :sorry:
a Pawimi probowalam zlokalizowac i nei ma jej na NK...(?)

juz mnie masz :-)

u nas leeejee bleee:eek:

Ostatnia edycja:
ha ha sofik....ale powiedzialas! czuje sie zaszczycona :)))))))))))))) jestem dalej zla ze leje, jonathan ma migrene i spi, nawet nie jadl jeszcze to rzeczywiscie musi sie zle czuc, maz udaje ze sprzata :) maly juz po jednej drzemce - to chyba przez ten deszcz tak go nadprogramowo na spanie wzielo a ja w pidzamie siedze :p

reklama
Pawiki dawaj foto w pizdzamie:-D

Przesyłam Ci sliczne promyczki slonka bo u nas jest pieknie...

Oj znam znam Was kochane ale nie kojarze z buzi:cool: jak tam tyle osob na nk skad mam wiedziec ze to wy:-D

Do góry