reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
A mi glowa peka:-(
Dzieki juz spia, a ja mysle o wannie i spaniu!!!
Oj ja juz niedlugo jeszcze 3 m-ce i bede w warszawie:-) u tesciów a potem do rodzinnego domku mojego
Dzieki juz spia, a ja mysle o wannie i spaniu!!!
Oj ja juz niedlugo jeszcze 3 m-ce i bede w warszawie:-) u tesciów a potem do rodzinnego domku mojego
tak odliczasz jak moj tatus odliczal a teraz taki niezmiernie szczesliwy umiera z radosci ze w swojej polsce jest! ale niestety teskno mu za wnukami co miedzy wierszami czesto nawet nieswiadomie wyraza...Mnie teraz w koncu przestala glowa bolec, wyszlo slonce, weekend ma byc cieply i sloneczny moze w koncu ta pogoda sie wyklaruje bo ostatni tydzien napewno na czerwiec nie wygladal.
Hej dziewczyny!
ale nastukałyście
Moja Emka ma dziś miesiąc :-)
Wczoraj mi dała popalić, teraz śpi ciekawe jak długo
Fajne torby pokazujecie, ja ma taką typowo do wózka, ale jestem zadowolona, wsztstko się mieści, pieluchy, ciuszki itp
Też lubię kupować torebki, a mój M tylko się śmieje, faceci w ogole nie rozumieją, po co kobietom tyle torebek...
ale nastukałyście
Moja Emka ma dziś miesiąc :-)
Wczoraj mi dała popalić, teraz śpi ciekawe jak długo
Fajne torby pokazujecie, ja ma taką typowo do wózka, ale jestem zadowolona, wsztstko się mieści, pieluchy, ciuszki itp
Też lubię kupować torebki, a mój M tylko się śmieje, faceci w ogole nie rozumieją, po co kobietom tyle torebek...
no to happy birthday z okazji miesiecznicy! alez ten czas leci, minal tez miesciac jak moj tata polecial do pl a mi wydaje sie ze to dopiero....monia facet to takich rzeczy nigdgy nie zrozumie no chyba ze jest dyzajnerem))) lece se swoja czerada na spacerek i zakupki, dzis ladnie w koncu jest a jutro i w niedziele ma byc pieknie! trzeba korzystac po tym deszczowo-chlodnym tygodniu.
ania a jak sie mieszka w nowym domku?
A dobrze się mieszka tylko jakis remont trza zrobić
A wózki no cóz i tak wszystko trzaskaja w chinach a jak nie robia to czesci z tamtąd
Sofik - może kawa jak już zawitasz do wawy ?
hmmja mam tyle znajomych ze nie panietam kogomam na nk kogo nie.Wiec uwaga dziewuszki wysylam kazdej z was (pamietam tylko ze mam sofika) namiary.Pawimi ciebie mam na facebook ale chyba na nk nieefajne masz foty na nk kurcze ja tylko dwa
ja dzis zrobilam kilka zdjec ze spaceru ale jakies takie nieciekawe
hehe fajowy nawet tylko ciekawie kiedy sie rozleci ..A moze sienie rozleci?moze powinnam kupic taki wozek ;-) :
Wózek Parasolka Luck ! Idealny na wiosne !! OD SS (648552316) - Aukcje internetowe Allegro
kosztuje tyle co uchwyt do bugaboo prawie .
ale ma wszystko co mi potrzeba barierke pokrowiec i uchwyt na kubek ;-)
o...to myslalam ze nowy wybudowaliscie albo kupiliscie a to jakis do remontu jest?A dobrze się mieszka tylko jakis remont trza zrobić
?
a ja dzis wybralam sie na zakupki, kupilam sobie kilka szmatek u takiego dyzajnera ktory nazywa sie Black&White Store (White House/Black Market) White House | Black Market - Home , kupilam sobie dokladnie takie waskie czarne jeansy White House | Black Market - Noir Ankle-Zip Jean=
i sukienke White House | Black Market - Giant-Paisley Maxi Dress=
i jeszcze inna ale jej tu nie ma, pare szmatek dzieciom oczywiscie ...a jakze moj maz ostatnio stwierdzil ze oliver i vincent maja wiele obszerniejszy closet (tak sie mowi na wchodzona garderobe) niz on sam! Potem poszlismy sobie na lunchyk, vincent zjadl wiecej niz oliver , troche nasmiecili ..jak swinki, az mi bylo glupio z knajpy wychodzic ale przeciez nie bede sprzatac:-)
Teraz odebralam jonathana z kolejki bo byl dzis rano u ojca i u kolegi w chicago no i juz w domku jestesmy. Znowu weekend!
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
Pawimi szalejesz , ja poszaleje w sierpniu bo teraz wzielam sie za cwiczenia i smaruje sie kremami zeby moja sylewtka sie zrobila fajna, zeby wcisnac sie w spodnie moje, jak na razie niemozliwe
mamy zaproszenie na wesele wiec musze jakas fajna kiecke kupic ...
Super fotki
A gdzie w Wawie mieszkasz?? Ja z mila checia jak czas pozwoli , milo by bylo sie spotkac...Sofik - może kawa jak już zawitasz do wawy ?
Pawimi szalejesz , ja poszaleje w sierpniu bo teraz wzielam sie za cwiczenia i smaruje sie kremami zeby moja sylewtka sie zrobila fajna, zeby wcisnac sie w spodnie moje, jak na razie niemozliwe
mamy zaproszenie na wesele wiec musze jakas fajna kiecke kupic ...
Super fotki