Pawimi - fajna choc jak dla mnie za duża , bo czym wieksza torba tym wiecej niepotrzebnego szmelcu w niej nosiłam , tak więc teraz wole małe takie przez pół przekładane gdzie sie miesci tylko portfel , telefon i jakies dupsy typu błyszczyk
reklama
chodzi ci o ta do buzza? taka pseudo aksamitna zolto-zielonawa? to petunia pickle bottom z kolekcji cake $325 chyba zaraz jeszcze raz sprawdze bo to juz poltora roku temu kupowalam.
http://www.tuttibella.com/petunia-pickle-bottom-pistachio-layer-cake-society-satchel.html
http://www.tuttibella.com/petunia-pickle-bottom-pistachio-layer-cake-society-satchel.html
Ostatnia edycja:
no ja mam rozne torby wedug sytuacji i potrzeby, lubie takie ze moge laptop wrzucic i jakies dokumenty dla klienta, jak jade gdzies to przewaznie na dluzej to wtedy jakies ubranie na zmiane w razie wpadki czy wiecej pieluch, ale jak lece na pol godzinki to tez mam takie malutkie podreczne.Pawimi - fajna choc jak dla mnie za duża , bo czym wieksza torba tym wiecej niepotrzebnego szmelcu w niej nosiłam , tak więc teraz wole małe takie przez pół przekładane gdzie sie miesci tylko portfel , telefon i jakies dupsy typu błyszczyk
Ech pwimi ty szalejesz kochana szalejsz.. A ta torba bardzomi sie podoa do buzza, sliczniusia jest az sie slinie ale ta cena mnie strasznie przeraza.Mezu by mnie chyba ukatrupil hihi
Mnie nie ukatrupiłby ale chyba bym za torbe do wózka tyle nie dała mam ta od mutsy za 170zł i w sumie do wszystkiego mi pasi;-) choć nie powiem piękna jest . A zresztą u nas takich rzeczy w sklepach nie ma i może całe szczescie bo by się człowiek stresował ze go na to nie stac
gastone - no ja wczoraj trzy kupilam, pokazywalam je wszystkie wczoraj a ta z buzza to juz mam od poczatku zaraz jak spacerowe siedzisko kupilam w takim wlasnie kolorze to zafundowalam sobie ta torbe z petunia pickle bottom. To byl wtedy u nas hit sezonu a firma naprawde kasy zarobila jak lodu bo wszystkie celebrytki sie obkupywaly, zreszta sama firma tez rozdawala te torby oferujac je roznym gwiazdom i pozniej sie reklamowala ze ma ja ta i tamta a baby kupowaly no bo jak pol hollywodu ja ma to niewypada nie miec takiej samej! ha ha ha)))))))))
Fakt ze u nas jest cala masa tego zlota i jest w czym wybierac, tylko kase miec!
Ania - dlatego ja mowilam juz wczesniej ze wole taka multiuniwersalna a nie taka typowa do wozka. Zreszta te wozkowe to takie tandetne troszke. Te wszystkie ktore pokazalam to sa tzw diaper bags czyli niby na pieluchy ale tak naprawde mozna je uzywac tak normalnie tez. One nie sa z cerata czy plastikiem w srodku ale normalnie wykonczone jak zwykle torby, wyciagasz tylko materacyk do przewijania, termos do butelek i gotowe.Zreszta wiekszosc z nich ma kieszonki na laptop, dokumenty biurowe itd Po prostu tak sa zaprojektowane zeby pracujaca matka mogla z nich korzystac dlatego tyle gwiazd je na stale nosi.Uffff! ))
Fakt ze u nas jest cala masa tego zlota i jest w czym wybierac, tylko kase miec!
Ania - dlatego ja mowilam juz wczesniej ze wole taka multiuniwersalna a nie taka typowa do wozka. Zreszta te wozkowe to takie tandetne troszke. Te wszystkie ktore pokazalam to sa tzw diaper bags czyli niby na pieluchy ale tak naprawde mozna je uzywac tak normalnie tez. One nie sa z cerata czy plastikiem w srodku ale normalnie wykonczone jak zwykle torby, wyciagasz tylko materacyk do przewijania, termos do butelek i gotowe.Zreszta wiekszosc z nich ma kieszonki na laptop, dokumenty biurowe itd Po prostu tak sa zaprojektowane zeby pracujaca matka mogla z nich korzystac dlatego tyle gwiazd je na stale nosi.Uffff! ))
Ja pamietam Pawimi jak ty ja pokazywalas i cene tez pamietam hih
Takie torby tez sa fajne, kolorowe takie, cieke tylko jak wykonane.
Oi Oi Hobo Luxury Changing Bag
oo i taka znalaazlam , ale fajna.
Amazon.com: Reese Li Orange Genie Lexington Diaper Bag: Baby
Amazon.com: Marine Tadpole Lexington Diaper Bag: Baby
Takie torby tez sa fajne, kolorowe takie, cieke tylko jak wykonane.
Oi Oi Hobo Luxury Changing Bag
oo i taka znalaazlam , ale fajna.
Amazon.com: Reese Li Orange Genie Lexington Diaper Bag: Baby
Amazon.com: Marine Tadpole Lexington Diaper Bag: Baby
Ostatnia edycja:
te co gastone pokazalas tez sa u nas popularne i dosc fajne ale juz takie bardziej typowo wozkowe z nazwalabym to sredniego przedzialu cenowego i nie sa juz tak fajnie wykonczone jak te drozsze niestety, aczkolwiek tez sa super alternatywnym rozwiazaniem do tych bardzo drogich
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Ostatnia edycja:
reklama
apple bottoms to nie jest pieluchowa torba tylkozwykla, ogolnie ta firma robi taka funky mlodziezowa kolekcje (skierowana raczej do ciemnoskorych klientow), mam z niej kilka par dzinsow i jakies takie typowo mlodziezowe bluzeczki smiesznie wykrojone z duza iloscia zlotych naszywek ale torba mi sie podoba.
http://www.applebottoms.com/
http://www.applebottoms.com/