reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
kasia i to czesto niestety :((( uszczuplajac moj ciezko zarobiony budzet...pewnie bylabym bogata juz dzisiaj gdyby nie to moje zamilowanie do wozkow i torebek (butow zreszta tez :(((()
karty nie mam z amazon, moj maz ma bo kiedys jakas elektronike zamiawial i oferowali znizke.

nie podoba mi sie zabardzo tamta pierwsza o wiele ladniesza ;-) widac jej jakosc ta mi sie kojarzy bardziej chyba z cepelia - ale moze ja sie nie znam :baffled: az tak do przodu to nie jestem :-( moj M kupil mi na gwiazdke torbe lv to jak zobaczylam jej cene w necie to dwa tygodnie plakalam w poduszke :szok: ha ha .

tamta pierwsza calkiem inna to fakt, juz ja kupilam a teraz ta chce tez zamowic bo mi sie tez podoba, ta z pomaranczowym bo wkladke do pluto mam orange:)) No to dobrego masz mezusia widac ze dba o Ciebie! korzystaj a nie placz w poduszke moja droga :))))))))))

no dobra....zaszalalam dzis do konca, zamowialal ta brazowo-pomaranczowa ktora kasia okreslila jako zajezdzajaca na cepelie :))) a co tam na wsi mieszkam to z cepelia moge chodzic....i jeszcze taka
Timi and Leslie Lana Diaper Bag
tylko ten kolor egg plant bo mi sie strasznie podobal... teraz jeszcze musze wozek do niej dokupic hihihihi:))))))))))))))
http://www.essentialsbrands.com/yahooweb/Lana-Eggplant.jpg

no to sie obkupilas :-)
pawimi mowilam ze ja sie za bardzo nie znam :baffled:
ja podobnie robie jak ty - kupie np. kolczyki a potem szukam do nich calej reszty hi hi troche na odwrot ale to nic :rofl2:
mam idealny wozek dla ciebie do tej ostatniej torby jak na moje oko fajnie bedzie sie komponowal z nia hi hi hi
RA Wózek Maclaren Leather + Śpiwór Super oferta (659074086) - Aukcje internetowe Allegro

No ładne zakupy z rańca robicie dziewczyny
pawimi - super torba , ja tez mam fioła na punkcie butów bo pracuję w tej branzy.:tak: to już takie zboczenie zawodowe :)

Kasia - moja kuzynka ma torbe LV z ciucholandu farciara jak patrzyłam na allegro to chodziły takie po 2 koła , na 100% jest prawdziwa. baba na tych ciuchach u niej kompletnie się nie zna. Druga trafiła z Gucci tylko zamek był do wymiany, babka sprzedała ja za 5zł bo mówi .. e ten zamek rozwalony. Ona mieszka w małym miasteczku i tam naprawde mozna cuda nabyc . ostatnio wróciłam ze spodniami diesla )z metką za dyszke :)

Ja do wózka nosze sportowa Pumy ew. jak potrzebuje sporo miejsca to mam od MutsiakA do maclarena torby kosztuja ponad 500zł więc sobie takiej nie kupie .. i wcale mnie do noiej nie ciagnie nawet jakbym kase miała na nią bo warta tyle nie jest . Zwykła torba z materiału.
No wkońcu sie jakas pogoda zrobiła .

wlasnie ania tu sie zgodze, te firmowe torby od wozkow kosztuja sporo a sa calkiem przecietne. Ja mam do arii z peg perego to hmm, jak przyszla to bylam sama zaskoczona ze tyle kosztowala ja ja kupilam bo to zwykla torba taka jak tapicerka wozka, w srodku plastik zadna rewelacja nawet troche na tandete zajechala, tak samo ta z dazzle.....nic nadzwyczajnego :) fajnie tylko obie wygladaja i komponuja sie razem z wozkiem w jeden element bo ten sam material uzyty i kolory wiec jak powieszone na wozku to stanowia fajny komplet.Osobiscie wole takie torby dyzajnerskie ktore wygladaja jak normalne i pozniej mozna je ewentualnie jeszcze uzywac nawet jak juz dziecko z pieluch wyrosnie albo spoko z taka isc do biura jak sie tak przytrafi ze mam gdzies dziecko ze soba a potrzebuje na moment leciec do pracy :)
Ja to choruje na LV suraya XL ale orginal u nas kosztuje grubo ponad $3500 :(((( moze kiedys przy jakiejs wielkiej okazji sobie zafunduje, dorastam w kazdym badz razie do tego bo to sporo. Tak do poltora tysiaca do mogo jednorazowo na torbe wydac bez glebszego zastanawiania sie ale prawie cztery to juz nie :((

louis-vuitton-surya-xl.jpg

kasia - wozek znam juz i mialam na niego chrapke kiedys ale nie przepadam za maclarenami i to mnie powstrzymalo.

reklama
Witam

Mały mi spi po 3 h buszowaniu:-)

Ja sobie narazie szukam czegos do buzza, musze kupic najpier te haczyki bo wkoncu ich nie kupilam a moglam wtedy kupic juz bym je miala, jak na razie mam jeszcze gondole wiec i tak torby zadnej nie zaloze...

Zastanawiam sie nad taka jaka ma Monia do joola Quinny, Draagzakken | babytrader.eu chcialam zeby ona byla w nim juz na stale... tylko ze sa tylko takie kolory...

Pawimi a ile kosztowala Ta twoja torebkja ktora masz do quinny?? napewno droga :baffled:

Do góry