jestem i ja, witajcie laseczki, witaj Krycha!
Juliano śpi, a ja zamiast wziąć się za robotę to leżę .... no ale właśnie obrobiłam foty do kalendarza-prezentu dziadków, ciekawe jak wyjdzie, bo pierwszy z innej firmy oddałam z hukiem!
dzis czuje sie i wyglądam jak kupa
po 3 piwach
zero jedzenia od rana bo łagodnie mówiąc - zwracam
ostatecznie jadę na kleiku ryżowym Johnnego hehe
zero alku do Sylwestra
nie wiem dlaczego ale myslałam żeś blondynka (ale nie taka z kawałów pamiętaj):-)
a tu patrzę na nk taka ładna dupeczka
wiem juz bo pisałaś że farbujesz włosy, więc nie wiem jakie masz "swoje"
po kim Julek taki śliczny blondas?
Sikora no nie przesadzaj z tą kupą co...
serio tak źle się czujesz? po 3 piwkach, nie dobrze, nie dobrze....trzymaj się ale już nie sedesu
Julek blondasek a ciort go wie po kim, dali mi w szpitalu czarnula takiego, że szok, potem mi wyłysiał, potem był blondaskiem z lokami, a teraz ma cieny blond proste jak druty włoski....Ja jestem szatynką, farbuję, bo mam na czubku głowy kępę siwych włosów ....
Witam sie i ja, tyle napisane a ja nie mam kiedy czytać, u mnie ciąg dalszy porządków, wczoraj lepienie pierogów ( 200 sztuk )!!!
co do pchacza to ja polecam z fisher prica fajny bo jak dziecko jest starsze to przekłada sie rączke i słuzy jako wózek do ciągniecia tego lata mój Oli cale lato sie niem bawił więc zabawka wykorzystana.
Iza wróciły nam biegunki na 2 dnia wczoraj u lekarza byłam no i wysypka na policzkach więc lekarz stwierdził, ze może to być alergiczne, po swiętach wiec czeka nas wizyta u gastroenterologa:-(
lubię pierogi....ale jeść, nie lepić... też jadę na gotowe
Nina a co to znów cholera za biegunki? ale takie biegunki typowe? a w diecie coś zmieniałaś?
nina 200 pierogow wow jestem w szoku....na ile osob robisz te pierozki??mozna wpasc na pare sztuk??
dziewczyny przedstawiam Wam Kacperka(oczywiscie te ktore go nie widzialy)zdjecia z dedykacja dla Pati:-) buziaki kochana;-):-):-):-):-)2pierwsze sa z wczoraj:-)zdjecie nr 3 Kacper 6.12 i jego pierwszy prezent mikolajkowy a nr4 w lozeczku:-)
Kacperek dzisiaj miesiąc skończył, sto buziaków dla bysiorka!
Hej ho ja też jestem , dzień doberek wszystkim:-)
Byłam z małą na spacerze i ledwo 45 min wytrzymałam dupe mi odmroziło !!!
my dzisiaj polecieliśmy na pocztę - uwielbiam ten urząd
, musiałam oddać płaszczyk, który zakupiłam na allegro i wyglądałam w nim tragicznie....Julka wrzuciłam w wózek, opatulił się, budą się nakrył cały, nie było go widać
taki 3latek, który jeszcze w wózku jeździ... od czasu do czasu...