reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
jestem i ja, witajcie laseczki, witaj Krycha!
Juliano śpi, a ja zamiast wziąć się za robotę to leżę .... no ale właśnie obrobiłam foty do kalendarza-prezentu dziadków, ciekawe jak wyjdzie, bo pierwszy z innej firmy oddałam z hukiem!

dzis czuje sie i wyglądam jak kupa:baffled::oo:
po 3 piwach:szok::eek:

zero jedzenia od rana bo łagodnie mówiąc - zwracam:zawstydzona/y:
ostatecznie jadę na kleiku ryżowym Johnnego hehe

zero alku do Sylwestra
nie wiem dlaczego ale myslałam żeś blondynka (ale nie taka z kawałów pamiętaj):shocked2::-)
a tu patrzę na nk taka ładna dupeczka:-D
wiem juz bo pisałaś że farbujesz włosy, więc nie wiem jakie masz "swoje"
po kim Julek taki śliczny blondas?
Sikora no nie przesadzaj z tą kupą co...:rofl2: serio tak źle się czujesz? po 3 piwkach, nie dobrze, nie dobrze....trzymaj się ale już nie sedesu :rofl2:
Julek blondasek a ciort go wie po kim, dali mi w szpitalu czarnula takiego, że szok, potem mi wyłysiał, potem był blondaskiem z lokami, a teraz ma cieny blond proste jak druty włoski....Ja jestem szatynką, farbuję, bo mam na czubku głowy kępę siwych włosów ....

Witam sie i ja, tyle napisane a ja nie mam kiedy czytać, u mnie ciąg dalszy porządków, wczoraj lepienie pierogów ( 200 sztuk )!!!

co do pchacza to ja polecam z fisher prica fajny bo jak dziecko jest starsze to przekłada sie rączke i słuzy jako wózek do ciągniecia tego lata mój Oli cale lato sie niem bawił więc zabawka wykorzystana.

Iza wróciły nam biegunki na 2 dnia wczoraj u lekarza byłam no i wysypka na policzkach więc lekarz stwierdził, ze może to być alergiczne, po swiętach wiec czeka nas wizyta u gastroenterologa:-(
lubię pierogi....ale jeść, nie lepić... też jadę na gotowe
Nina a co to znów cholera za biegunki? ale takie biegunki typowe? a w diecie coś zmieniałaś?

nina 200 pierogow wow jestem w szoku....na ile osob robisz te pierozki??mozna wpasc na pare sztuk??:-D

dziewczyny przedstawiam Wam Kacperka(oczywiscie te ktore go nie widzialy)zdjecia z dedykacja dla Pati:-) buziaki kochana;-):-):-):-):-)2pierwsze sa z wczoraj:-)zdjecie nr 3 Kacper 6.12 i jego pierwszy prezent mikolajkowy a nr4 w lozeczku:-)​
Kacperek dzisiaj miesiąc skończył, sto buziaków dla bysiorka!

Hej ho ja też jestem , dzień doberek wszystkim:-)
Byłam z małą na spacerze i ledwo 45 min wytrzymałam dupe mi odmroziło !!!
my dzisiaj polecieliśmy na pocztę - uwielbiam ten urząd :cool:, musiałam oddać płaszczyk, który zakupiłam na allegro i wyglądałam w nim tragicznie....Julka wrzuciłam w wózek, opatulił się, budą się nakrył cały, nie było go widać :laugh2: taki 3latek, który jeszcze w wózku jeździ... od czasu do czasu...

gie-oska piękny maluszek
aż mi się łezka w oku zakręciła bo od razu Jonatan taki maleńki mi stanął przed oczami, a teraz taki bykol - 10 kg żywej wagi:eek:

moniadan
Kochana jeśli mam Cie pocieszyć to powiem że mojemu tacie tydzień temu zabrali prawko - za punkty haha
w końcu się doigrał:crazy:
powiem więcej juz nawet egzam miał na przywrócenie i... nie zdał:rofl2::-D

Witam moje kochane :-), oczywiście kryche i ania_2288.
My dzisiaj byliśmy u mojej babci i mieliśmy 2xspacer po 50 minut bo szliśmy aż do centrum, jak doszłam do domu to myślałam ze mi dupa odpadnie, tak mi zmarzła :-D
gie-oska Kacperek śliczny .
Sikor biedna ty nie pij tyle :-p(ale wiesz czym się trułeś tym się lecz buuuuahahahaha)
Młody znowu dostał świąteczne body na każdy dzień w święta mam co innego zimowo świątecznego :-D

cześć dziewczyny mam nadzieję ze mnie przyjmiecie jak starą znajomą :-p
Przybyłam za zaproszeniem Sikornik nie mogłam tak bez ciebie zboczuchu :-)

aniu no jesteś w końcu, masz mnie nie opuszczać zrozumiano:tak::-D
kurka szkoda mi naszych lasek z "Młodej mamy..." ale ja definitywnie zerwałam z mamacafe

a jak Fifi dziś spał???
no mój fantastiko
od 22 z jedną pobudka do 7 rano:shocked2::tak:

Ty to jestes kuchara a ja od kiedy się odchudzam (7 kg na minusie)
to taka sucz sie zrobiłam i nie wchodze do kuchni boję się buhahahaha

gośka śliczny Kaceperek!!!
a na pierogi zapraszam, my zawsdze tyel lepimy tzn. ja, babcia i moja mama, bo wszystcy przepadamy z apierogami
Ja też uwielbiam takie z kapustą i grzybami, ojciec zawsze robił mniej więcej też taką ilość a że w ty, roku pojechał na wakacje to będą kupne :-(

Nina a co to znów cholera za biegunki? ale takie biegunki typowe? a w diecie coś zmieniłaś???

no właśnie próbuję sobie przypomnieć czy jadła coś innego niż dotychczas przychodzi mi na mysl tylko ciastko z czekoladą które mu moja babcia dała:szok::wściekła/y: a wie, ze ja mu czekolady nie daje no i sok porzeczkowy teraz pił może po tym??? kupki czarno-zielone były:szok: dostał smecte i dzisiaj jak na razie spokój

Sikora no nie przesadzaj z tą kupą co...:rofl2: serio tak źle się czujesz? po 3 piwkach, nie dobrze, nie dobrze....trzymaj się ale już nie sedesu :rofl2:
Julek blondasek a ciort go wie po kim, dali mi w szpitalu czarnula takiego, że szok, potem mi wyłysiał, potem był blondaskiem z lokami, a teraz ma cieny blond proste jak druty włoski....Ja jestem szatynką, farbuję, bo mam na czubku głowy kępę siwych włosów ....

naprawde się źle czuję, ale ścieło mnie przez to niejedzenie:confused2:
rzygałam do wiaderka hehe
radek powiedział że nie ma mowy dziś o całowaniu haha:-D

Izus a mój johnny jak łysy był tak jest;-)
ale mam cichą nadzieje że włosy będzie miał po tacie - geste brązowe i w dodatku kręcone:shocked2:
ale mu zazdroszczę...

sikornik tutaj masz tego pchacza naprawde polecam mały bawi sie nim do dzisiaj a latem zrobił furorę
FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK - PCHACZ 6670 (840740402) - Aukcje internetowe Allegro

dziekuję już wklepałam do zakładek stronkę - i taki kupie ale po świetach bom już spłukana:sorry:

reklama
Do góry