reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

naczelnik czego?:shocked2:
ale mają pozytywny ze soba kontakt?

jest kierownikiem w poprawczaku hahahahah,i tak mi sie podoba ten naczelnik-mieczysław z kilera ze tak nazwalam mojego mieczysława tescia hahahahah

a jasne ze maja ,takze spoko

gieoska BOMBEL SŁODKI,jak patrze na takie maluchy to tak przez 5 seknund marze o takim bobasie hahaha

sikor co do pchacza tez mialam z fisher price,ale stary model,zadowolona byłam,lezy gdzies nawet w domu w nysie,bo mialam go wystawic na al;legro ale czasu brak

reklama
jestem i ja, witajcie laseczki, witaj Krycha!
Juliano śpi, a ja zamiast wziąć się za robotę to leżę .... no ale właśnie obrobiłam foty do kalendarza-prezentu dziadków, ciekawe jak wyjdzie, bo pierwszy z innej firmy oddałam z hukiem!

ja juz swoje 4 otrzymałam i sa piekne:-)
jeden wysłałam babci bo nie będzie jej z nami na święta i już doszedł
płakała mi ze szczęścia do słuchawki
ale mi sie miło zrobiło że tak sie ucieszyła i wzruszyła z dziadkiem bo oboje bardzo chorują

a ostatnio mi sie śniło że mój ukochany dziadek zmarł, ale miałam doła:-:)-:)-(

Kryche znamy oczywiscie,wlasciwie kryche znam najdluzej z BB.
Osobiscie tez sie znamy ,nawet mnie raz odwiedizla w domciu;-)
Wiec spokojne mozecie byc mamusie.Fajna z niej kobitka.

Dzięki :-D;-):-D

Krycha rzadzisz tym tekstem w twoim podpisie:

"Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

fantastycznie pasuje do pewnej osoby, przepraszam osób;-):-D:-D
kwintesencja tego co można rzec o... wiadomo kim:tak:

Wiesz, no ja go sobie pożyczyłam, bo jest szczerą prawdą :tak:! Dzięki niemu nie ulegam już zbytnio prowokacjom innych :-p

Jeśli chodzi o pchacze, to my mamy do dziś i cały czas Młoda się nim interesuje! Czasem w Chopina się bawi a czasem w kierowcę rajdowego no i uwielbia robić 'alo', heh, chodzi po domu ze słuchawką i nawija po swojemu ;-)!

Kurczaki, podczytywałam Was, ale nieuważnie, ech.. Muszę ponadrabiać straty i odnaleźć się tutaj :sorry:

jest kierownikiem w poprawczaku hahahahah,i tak mi sie podoba ten naczelnik-mieczysław z kilera ze tak nazwalam mojego mieczysława tescia hahahahah

orzesz hehe:shocked2:
ale ma fuche
i musi mieć stalowe nerwy:-D

a Ty na resocjalizacji - no to już wiem dlaczego
będziecie razem młodzież nawracać, yo?

sikor co do pchacza tez mialam z fisher price,ale stary model,zadowolona byłam,lezy gdzies nawet w domu w nysie,bo mialam go wystawic na al;legro ale czasu brak

dawaj foty to jak sie mi spodoba to mi opchniesz, co?
na razie sie nie spieszy więc jak bedziesz w nysie nastepnym razem to obadasz czy jest i pokażesz Natalce?

IZA mój robciu własnie odebrał kalendarze.............. ehhhhh przesliczne są,nie sadziłam ze tak to ładnie wyjdzie,zdjecia tez pieknie poprawione
Zamawialismy na allegro ale odbior osobisty bo to tu w stolicy,w niedziele chyba zamowilismy

Nina mój Julek nie może jeść słodyczy, jak tylko się nawcina za dużo kibel murowany, no ale oczywiście nie ma drastycznej diety - słodyczy jako takich nie dostaje - np. 1 mambę na dzień lub gumę do żucia (tą opcję wolę bardziej), no a soków to raczej mu nie daję, jeśli już to rzadko jeden mały soczek na tydzień, albo i nie....No nic dobrze, że Oliwkowi troszkę lepiej, po świętach porobicie kolejne badania, my za tydzień :cool2:
Sikora a to ty się odchudzasz? ja nic nie wiem na ten temat...7kg mniej? luksio, ja bym chciała ze 4 stracić, idealnie byłoby 5 ;)
Mam nadzieję, że nasze kalendarze też się teraz udadzą, gdzie robiłaś? bo mi ententino sprawę zawaliło, teraz robię gdzie indziej ...
takie sny u mnie często kończą się płakaniem przez sen :-(

IZA mój robciu własnie odebrał kalendarze.............. ehhhhh przesliczne są,nie sadziłam ze tak to ładnie wyjdzie,zdjecia tez pieknie poprawione
Zamawialismy na allegro ale odbior osobisty bo to tu w stolicy,w niedziele chyba zamowilismy

Olcia cholera dawaj namiar jak takie piękne może jeszcze uda mi się zmienić

Ej laski słuchajcie mam zaproszenie w wiadomościach do forum a cholera nie wiem jak to przyjąć?? Powie mi coś ktoś??
A tak poza tym to wiecie co muszę się wam do czegoś przyznać że ja od porodu nic z tego tego i ostatnio mam już ochotę a nie ma z kim... Tzn byłoby z kim ale ja tak nie chcę

reklama
orzesz hehe:shocked2:
ale ma fuche
i musi mieć stalowe nerwy:-D

a Ty na resocjalizacji - no to już wiem dlaczego
będziecie razem młodzież nawracać, yo?

dawaj foty to jak sie mi spodoba to mi opchniesz, co?
na razie sie nie spieszy więc jak bedziesz w nysie nastepnym razem to obadasz czy jest i pokażesz Natalce?

no baaaaa,praktyki u naczelnika mnieczysława bedą....c hciaz nie wiem czy to dobry pomysl praqcowac pod czujnym okiem tescia,on taki słuzbista jest hahahah
No a chlopaki się go boja,nieraz jak tam jade a oni stoja na dole,zaczynaja sie durne docinki itd,ze opona moze sie przebic i wogole wiec im mowie ze jak kawalek laieru odoprysnie od tego auta będą się tlkumaczyc panu nowakowi..... a ich odpowiedz jest ...o kur.... :)

no poszuklam poszukam,tylko on nie wiem czy ci sie spodoba,w kazdym razie tak na dobra sprawe dlugo sie tym emilka nie bawila jakies 3mies,jak zaczela chodzic to zapodala tyo w kat i lexzalo wiec ja wychodze z zalozenia ze nieraz nie warto inwestowac tyle kasy na takie cusik :)

Do góry