reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sikora a to ty się odchudzasz? ja nic nie wiem na ten temat...7kg mniej? luksio, ja bym chciała ze 4 stracić, idealnie byłoby 5 ;)
Mam nadzieję, że nasze kalendarze też się teraz udadzą, gdzie robiłaś? bo mi ententino sprawę zawaliło, teraz robię gdzie indziej ...
takie sny u mnie często kończą się płakaniem przez sen :-(

kochana taka se kiece na slub znalazłam ze musi byc roz. 36/38:-D
odkryłam ją dzieki Ani2288

najgorszy moj sen ze obudziłam sie z płaczem był, kuźwa az mi ciężko o tym pisać, jak śniło mi sie ze Jonatan umarł z mojej winy KOSZMAR:zawstydzona/y::-:)-(

reklama
no takie sny to masakra, mnie często się śni, że moja mama umiera.....spłakana się budzę i zaciśniętym gardłem, ale dziecko....to musi być koszmar nieziemski..... ciekawe skąd biorą się takie sny....
Olcia dawaj namiary na te kalendarze w stolicy, bom niecierpliwa

Olcia cholera dawaj namiar jak takie piękne może jeszcze uda mi się zmienić
Kalendarz A3 w 24g 12 zdjęć i Twoje święta (848550434) - Aukcje internetowe Allegro

my wizelismy 4 sztuki
jeden nawet czerwony tern walentynkowy
I ROZMIAR TEN WIEKSZY A3

W RZECZYWIOSTOSCI SA NAPRAWDE SUPER SLICZNE,I MOZNA TAM ZAPISAC TWOJE WAZNE DATY

EHHHH NO TY TEZ ZE STOLICY hahhahaha
to sobie odbierzesz sama ,czekaj zaraz postaram sie wrzucic fotki realne kalendarza i wsadze na forum

ja jestem w 100000z5 zadowolona z tego jak sa zrobione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ej laski słuchajcie mam zaproszenie w wiadomościach do forum a cholera nie wiem jak to przyjąć?? Powie mi coś ktoś??
A tak poza tym to wiecie co muszę się wam do czegoś przyznać że ja od porodu nic z tego tego i ostatnio mam już ochotę a nie ma z kim... Tzn byłoby z kim ale ja tak nie chcę

jakie zaproszenie???

seksu ci się chce haha:-D
kurka a ten Pan od kina?
podoba Ci się?

Oluś jak sie nie spodoba to sie nie spodoba ale pokazać możesz:-)
chyba że jest gdzieś na necie...

Nina mój Julek nie może jeść słodyczy, jak tylko się nawcina za dużo kibel murowany, no ale oczywiście nie ma drastycznej diety - słodyczy jako takich nie dostaje - np. 1 mambę na dzień lub gumę do żucia (tą opcję wolę bardziej), no a soków to raczej mu nie daję, jeśli już to rzadko jeden mały soczek na tydzień, albo i nie....No nic dobrze, że Oliwkowi troszkę lepiej, po świętach porobicie kolejne badania, my za tydzień :cool2:

My też nie dajemy małemu słodyczy tzn.je troszkę np wafelki paluszki chrupki itd. unikamy wszelkich czekolad batonów itd. diety tez żadnej nie mamy a co do soków to teraz dałam mu trochę porzeczkowego normalnie pije wodę mineralną i herbatki i myslę, ze to przez ten sok.

reklama
Do góry