reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Jakby co to ja tez jestem za zamknieciem watku :tak:
w takim razie jutro sie pytam adminki co z tym mozna zrobic, nie beda nas juz podczytywac zboczency, potajemni wielbiciele, chore psychicznie wariatki na emigracji i inne ONE :-D
Wszystkie one ....to wlasnie wasze ostatnie szanse :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ciągle niecnadążam za wami kobitki, dlatego potem hurtem załatwiam wszytsko

iza resocjalizacje studiuje :)
4ehhhh zachcialo sie studiowania na stare lata :eek:
też chciałam resocjalizację, na rok wylądowałam na psychologii w Lublinie, a potem zwiałam do stolicy za pracą i skończyłam na pedagogice ...
Izus jak ja Cie lubie kobieto
i najśmieszniejsze jest to że w ogóle inaczej sobie Ciebie wyobrazałam:-D:-D:-D
Ja Ciebie też kochana... cmok cmok.... a jak sobie mnie wyobrażałaś?

Mam zaraz ci wysle na priva :)
CZYTAŁAM KIEDYŚ o nim bo czasami wchodze na ten watek ale jakoś nie zwróciłam uwagi na nicki . Dzielna jesteś mamunia - ba jestes wielka kobito:tak:
A maluch jest super silnym facecikiem. Wogóle wszystkie wczesniaczki i ich mamy to superkobity i superdzieci . Bo jak czytałam te watki to nie raz ryczałam jak głupia
ja też chcę priva :cool: no i jestem superkobitą, bo też mam wcześniaczka ;)

edit od moderatora UWAGA SEX JEST ZDROWY :-D:-D:-Ddobra laski zapier..lę (najwyżej mnie pawimi skasuje za obscene) totalem: chce mi sie seksu
a moi Panowie 5 noc spią razem:szok:

pawimi KOCHAM cię:*
ojojoj.... a ja prawie 5ty dzień niedysponowana

izus calkiem prozaiczne sprawy ;-) np. co dziecku na lunch na jutro spakowac, albo czy mam co na siebie jutro rano zalozyc :-D:-D:-D nic z tych rzeczy co TY sobie myslisz hahaha

a ja myślę, myślę....

Witam Was, pozytywnie zakręcone mamusie :-)! Jestem sobie taka ONA, maniaczka wózkowa, ale taka z ukrycia. Wiem o Waszym wątku od Gastone i Beakty, bo kiedyś o nim wspominałay a i kilka razy jak szukałam opinii na temat jakiegoś woza wyszukiwara kierowała mnie tu. No i tak sobie Was podczytuję :-p!Ale z miejsca zaznaczam, że NIE JESTEM
zboczency, potajemni wielbiciele, chore psychicznie wariatki na emigracji i inne ONE :-D
Wszystkie one ....to wlasnie wasze ostatnie szanse :tak::tak::tak:
i chciałabym skorzytstać z tej szansy o ile będziecie mnie chciały :sorry:... Raczej normalny ze mnie człek, z resztą opinię mogą mi wystawić wyżej wymienione Kobitki ;-)... Krótko o sobie - pochodzę z Dolnego Śląska, ze Świdnicy dokładnie, ale obecnie mieszkam w Irlandii z mężem i córcią. I to chyba na dzień dobry na tyle :cool2:...

Miłego dzionka życzę i pozdrawiam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
krycha witaj :)

normalnie juz cie lubie za twoj nick..... moja tesciowa to krycha hahahahah
kurcze mam takiego lenia a tyle do zrobienia mam w chalupie ze szok:eek:

Witam:-)
Wpadłam się tylko przywitać i zaraz zmykam na rehabilitację z małym
Zasypało nas śniegiem, hehe ciekawa jaka będzie reakcja Mateusza na to zjawisko pogodowe:szok:
Miłego dnia, trzymajcie się ciepło;-)

reklama
gosia mam swoje sposoby :-)
gastone?? a gdzie twoja choinka???? i dekoracje domku, tyle sprzatasz, szykujesz a nie podzielisz sie z nami efektami?
Kochana ja mam problem maly bo moja karta z aparatu jest taka malusia i mam czytnik w laptopie swoim.No i od kilku dni laptop padl ,bo ladowarka mi sie popsula a w sklepie beda po swietach.No i korzystam z laptopa cagly ze tak powiem haha bo starego mojego meza.A tu nie mam wejscia na swoja karte i dupa.A kabel do paratu zostal dawno temu zapodziany..a chcialabym oczywiscie pochwalic sie ozdobami buuu.Moze jak J przyjedzie dzis z roboty cosik wykombinuje:cool2:
edit od moderatora UWAGA SEX JEST ZDROWY :-D:-D:-Ddobra laski zapier..lę (najwyżej mnie pawimi skasuje za obscene) totalem: chce mi sie seksu
a moi Panowie 5 noc spią razem:szok:

pawimi KOCHAM cię:*
:-D:-D:-D:-D
Witam Was, pozytywnie zakręcone mamusie :-)! Jestem sobie taka ONA, maniaczka wózkowa, ale taka z ukrycia. Wiem o Waszym wątku od Gastone i Beakty, bo kiedyś o nim wspominałay a i kilka razy jak szukałam opinii na temat jakiegoś woza wyszukiwara kierowała mnie tu. No i tak sobie Was podczytuję :-p!Ale z miejsca zaznaczam, że NIE JESTEM i chciałabym skorzytstać z tej szansy o ile będziecie mnie chciały :sorry:... Raczej normalny ze mnie człek, z resztą opinię mogą mi wystawić wyżej wymienione Kobitki ;-)... Krótko o sobie - pochodzę z Dolnego Śląska, ze Świdnicy dokładnie, ale obecnie mieszkam w Irlandii z mężem i córcią. I to chyba na dzień dobry na tyle :cool2:...

Miłego dzionka życzę i pozdrawiam :-)

Kryche znamy oczywiscie,wlasciwie kryche znam najdluzej z BB.
Osobiscie tez sie znamy ,nawet mnie raz odwiedizla w domciu;-)
Wiec spokojne mozecie byc mamusie.Fajna z niej kobitka.

Do góry