reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

sikor nie pij tyle buuuuuuuahahahaha

dzis czuje sie i wyglądam jak kupa:baffled::oo:
po 3 piwach:szok::eek:

zero jedzenia od rana bo łagodnie mówiąc - zwracam:zawstydzona/y:
ostatecznie jadę na kleiku ryżowym Johnnego hehe

zero alku do Sylwestra

Ja Ciebie też kochana... cmok cmok.... a jak sobie mnie wyobrażałaś?

nie wiem dlaczego ale myslałam żeś blondynka (ale nie taka z kawałów pamiętaj):shocked2::-)
a tu patrzę na nk taka ładna dupeczka:-D
wiem juz bo pisałaś że farbujesz włosy, więc nie wiem jakie masz "swoje"
po kim Julek taki śliczny blondas?

Krycha rzadzisz tym tekstem w twoim podpisie:

"Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

fantastycznie pasuje do pewnej osoby, przepraszam osób;-):-D:-D
kwintesencja tego co można rzec o... wiadomo kim:tak:

gastone, Olcia, beti - dzień dobry:-)
czekamy na reszte baboli...

Olcia - skoro Twoja teściowa jest lepsza od Nowaczka to musi być juz mega super babką !!!

reklama
sikor pomyślałam dokładnie o tym samym....... hahahaha (tylko do innej osoby :)

a co do mojej kryski teściowej znaczy się,to złego słowa na nią powiedzieć nie moge:) ogólnie krycha zajebista jest,fakt ze nieraz nie zgadzam sie z nią w jakiś sprawach ale to chyba normlne
W każdym razie tesciów mam w deche!!!
Mieczysław-naczelnik też jest zajefajny,chociaż moi teściowie grubo ponad 20 lat po rozwodzie są:cool:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja, tyle napisane a ja nie mam kiedy czytać, u mnie ciąg dalszy porządków, wczoraj lepienie pierogów ( 200 sztuk )!!!

co do pchacza to ja polecam z fisher prica fajny bo jak dziecko jest starsze to przekłada sie rączke i słuzy jako wózek do ciągniecia tego lata mój Oli cale lato sie niem bawił więc zabawka wykorzystana.

Iza wróciły nam biegunki na 2 dnia wczoraj u lekarza byłam no i wysypka na policzkach więc lekarz stwierdził, ze może to być alergiczne, po swiętach wiec czeka nas wizyta u gastroenterologa:-(

nina podziwiam Ci e za te pierogi - ja nie znosze lepić brrrr
dlatego jade na gotowe do rodziców:-D

a takiego pchacza FP z przekładana rączka nie widziałam - mogłabyś mi taki znaleźć tzn. foto w necie????

nina 200 pierogow wow jestem w szoku....na ile osob robisz te pierozki??mozna wpasc na pare sztuk??:-D

dziewczyny przedstawiam Wam Kacperka(oczywiscie te ktore go nie widzialy)zdjecia z dedykacja dla Pati:-) buziaki kochana;-):-):-):-):-)2pierwsze sa z wczoraj:-)zdjecie nr 3 Kacper 6.12 i jego pierwszy prezent mikolajkowy a nr4 w lozeczku:-)​

Załączniki

• P1150442.jpg
    P1150442.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 33
Co do spotkania, to lipiec, sierpien, moze wtedy bede w PL no i oczywiście Śląsk, okolice rodzinne Pawimi, ale tez i moja i Sofik :tak:
a ja jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dostalismy mandat, że nie zapłacilismy jak jechalismy przez M50 w Dublinie, do Ikei
Kurde nie wiedzielismy ze się płaci, a dzis przyszlo upomnienie i to jeszcze na stary dom i z agencji nam ktos przywióżł , przysłane 27 pażdz ze mamy do zapłaty dwa razy po 47e :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: alez jestem wkurzona, skąd mogłam wiedziec ze to sie przez neta płaci, cholera, nie mogli jakiegos listu wczesniej przysłac, a nie odrazu taka kara wysoka

reklama
cześć dziewczyny mam nadzieję ze mnie przyjmiecie jak starą znajomą :-p
Przybyłam za zaproszeniem Sikornik nie mogłam tak bez ciebie zboczuchu :-)

jeszcze nie bardzo wiem co i jak na tym forum.. jak wstawić suwaczki??
uciekam bo syny moje czekają na obiad (w sensie mąż i Filip) a tu pusto w garnkach:shocked2: dziś kotleciki i makaron z warzywami ;-)

do usłyszenia

Do góry