reklama
wsadzaj laska humor do kieszeni i baw sie z nami ;-) lepiej powiedz co ci go tak psuje? ten twoj dziec chorowitek czy jakies inne sprawki?poza tym nie mam humoru, więc po co Wam psuć
sikornik
hardcore'owa mamuśka
akurat kto jak kto ale Tobie bym z zamknietymi oczami jeszcze mojego Paskuda podrzuciła do opieki i nie dzwoniła co pół godziny:-)Sikora mówię ci co ona mi czasem powiem to potem się zaczynam zastanawiać że ja wyrodna matka jestem :-(
nie przejmuj sie głupim gadaniem
zreszta każda matka (no nie każda;-)) ma swój instynkt i rozum
i najlepiej wiemy co dobre
pieprzyć opinię i schematy - każde dziecko to osobne indywiduum, prawda?
ja juz smokola pokonalam ale z tym nocnikiem to cos czuje ciezka sprawka bedzie....a Oliver jak zostal odtransportowany do wlasnego pokoju w wieku 2 latka i 7 mc to przez kolejne dwa lata robil cogodzinne wedrowki nocne, co go zanioslam do wyrka to spowrotem stal przy moim lozku, mowie wam koszmar jakis, w dodatku jak juz w koncu przespal kilka nocy u siebie w spokoju to sie okazalo ze jestem w ciazy z kolejnym nie macie pojecia jaka bylam "szczesliwa" hahahaMój maly ladnie nocki juz przesypia mysle ze by spał we wlasnym ,gorzej z zasnieciem bo sie przyzwyczaił pewnie a jeszcze smoczek i nocnik mnie czeka haah;-)
sikornik
hardcore'owa mamuśka
ten lek KETOTIFEN był totalnie nietrafiony kuźwawsadzaj laska humor do kieszeni i baw sie z nami ;-) lepiej powiedz co ci go tak psuje? ten twoj dziec chorowitek czy jakies inne sprawki?
przez kilkanaście dni zachowywał sie jakby mi ktoś dziecko podmienił
a że z natury mało śpi to swoją drogą hehe
teraz wiem jedno: żadnych leków (oprócz tych wziewnych na astmę) i tylko dieta eliminacyjna !!!
hehe jeszcze czekaja nas zeby lada chwila ale ja juz wszystko dzwignę na klatke
nastepna sie opisala dzis ze az loczyska bola co wy takie chorowitki z zjeb..humorem co? mnie tu zasypuje na maksa zaraz czubka nosa spod sniegu nie wystawie a te majacza o humorach eeeeh babskanie popisze za wiele dzis ,znów sie bebol odzywa biore tabsa i ide w kime dostalam dzis @
dobranoc laseczki i duzo zdrowka i dobrego humoru:-)
sikornik
hardcore'owa mamuśka
ciężko z tymi jajami bo poszły do roboty na nockęSikora chyba jaj sobie robisz?
:-)
a szkoda, bo seks najlepiej odstresowuje i jest najlepszy na kaca
reklama