popieramciężko z tymi jajami bo poszły do roboty na nockę
a szkoda, bo seks najlepiej odstresowuje i jest najlepszy na kaca
a co do opiekunki do dziecka....to tez bym kiyi oddala cala swoja trojce bez zmruzenia oka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieramciężko z tymi jajami bo poszły do roboty na nockę
a szkoda, bo seks najlepiej odstresowuje i jest najlepszy na kaca
ze niby folozofie poszla wkuwac ale ja to bardziej sadze ze polazla pedzel nowakowi podtrzymac co by mu sie lepiej farba pryskaloa gdzie Oluchna nasza ??????????
Mój maly ladnie nocki juz przesypia mysle ze by spał we wlasnym ,gorzej z zasnieciem bo sie przyzwyczaił pewnie a jeszcze smoczek i nocnik mnie czeka haah;-)
Normalnie mówię Ci pawimi na stosie mnie spalić ;-)
Z drugim będę tak samo postępować tez będzie spało u siebie i nadal będę wyrodna matka co głodzi dziecko i każe mu spać samemu w łóżeczku buuuahahahahaha
akurat kto jak kto ale Tobie bym z zamknietymi oczami jeszcze mojego Paskuda podrzuciła do opieki i nie dzwoniła co pół godziny:-)
nie przejmuj sie głupim gadaniem
zreszta każda matka (no nie każda;-)) ma swój instynkt i rozum
i najlepiej wiemy co dobre
pieprzyć opinię i schematy - każde dziecko to osobne indywiduum, prawda?
ten lek KETOTIFEN był totalnie nietrafiony kuźwa
przez kilkanaście dni zachowywał sie jakby mi ktoś dziecko podmienił
a że z natury mało śpi to swoją drogą hehe
teraz wiem jedno: żadnych leków (oprócz tych wziewnych na astmę) i tylko dieta eliminacyjna !!!
hehe jeszcze czekaja nas zeby lada chwila ale ja juz wszystko dzwignę na klatke
patrz wyzej :-):-):-)łolka się podobno uczy filozofii, ale chyba takiej robciowej na kiju
to jak twoje metody takie skuteczne to ja ci swojego gnojka wysle bo niestety w tym temacie nie mam zadnych zdolnosci a gdyby nie moja mamusia to Jonathan by pewnie lał w gacie do dzisiaj ;-)U nas nocnik już trenoujemy i całkiem dobrze małemu idzie . Ja z wygodnictwa bo odkad jestem w ciązy nie mogę przetrawić zapachu qpy A tak sadzam i już kuma o co chodzi ostatnio nawet kilka razy sam mi ten nocnik przytargał że chce usiąść .. oby mu się nie odwidziało . Po zimie chyba spróbuję mu zdjąć pieluche
laptop mnie sie muli z deka i troche cofnięta jestempatrz wyzej :-):-):-)
ja tez chce malarza pokojowego teraz - zaraz!!!!!!
aniam141 - pisz mi tu o tych sposobach szybko !!!!!!!!!!!!!
ja teraz widze żeś w ciąży - GRATULEJSZYN:-)