reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Mój maly ladnie nocki juz przesypia mysle ze by spał we wlasnym ,gorzej z zasnieciem bo sie przyzwyczaił pewnie a jeszcze smoczek i nocnik mnie czeka haah;-)

U nas nocnik już trenoujemy i całkiem dobrze małemu idzie . Ja z wygodnictwa bo odkad jestem w ciązy nie mogę przetrawić zapachu qpy:wściekła/y: A tak sadzam i już kuma o co chodzi ostatnio nawet kilka razy sam mi ten nocnik przytargał że chce usiąść .. oby mu się nie odwidziało . Po zimie chyba spróbuję mu zdjąć pieluche .

Normalnie mówię Ci pawimi na stosie mnie spalić ;-)
Z drugim będę tak samo postępować tez będzie spało u siebie i nadal będę wyrodna matka co głodzi dziecko i każe mu spać samemu w łóżeczku buuuahahahahaha

To ja z Toba na ten stos :-D

akurat kto jak kto ale Tobie bym z zamknietymi oczami jeszcze mojego Paskuda podrzuciła do opieki i nie dzwoniła co pół godziny:-)

nie przejmuj sie głupim gadaniem
zreszta każda matka (no nie każda;-)) ma swój instynkt i rozum
i najlepiej wiemy co dobre
pieprzyć opinię i schematy - każde dziecko to osobne indywiduum, prawda?

Pewnie że każde inne .. ale czasami sa sposoby jak pokonac cwanego gnoma :-D które się sprawdzają .

ten lek KETOTIFEN był totalnie nietrafiony kuźwa:wściekła/y:
przez kilkanaście dni zachowywał sie jakby mi ktoś dziecko podmienił
a że z natury mało śpi to swoją drogą hehe

teraz wiem jedno: żadnych leków (oprócz tych wziewnych na astmę) i tylko dieta eliminacyjna !!!

hehe jeszcze czekaja nas zeby lada chwila ale ja juz wszystko dzwignę na klatke:-D

Ten ketotifen trzeba brac podobno bardzo długo żeby jakies było działanie , ja go podawałam ponad dwa miechy a w sumie bez sensu . Młody miał przewlekły kaszel miał leki wziewne takie jak na astme flixotide ( nie wiem czy dobrze napisałam ) i ventolin czy jakoś tak . Okazało się że przeszedł mykoplazme i stad był kaszel :wściekła/y::wściekła/y:
W tym roku ciągle ma katar:wściekła/y: poza tym nic się nie dzieje ale potrafi miec katar dwa tygodnie potem kilka dni nic i za chwilkę znowu mu leci z nosa . żadnej gorączki czy czegoś innego nie ma .

łoooooo matko ale mnie zaszczyt kopnął
olka się podobno uczy filozofii, ale chyba takiej robciowej na kiju
sikora fajne zdjęcie na nk 2 facetów sikorki :)

Ostatnia edycja:
U nas nocnik już trenoujemy i całkiem dobrze małemu idzie . Ja z wygodnictwa bo odkad jestem w ciązy nie mogę przetrawić zapachu qpy:wściekła/y: A tak sadzam i już kuma o co chodzi ostatnio nawet kilka razy sam mi ten nocnik przytargał że chce usiąść .. oby mu się nie odwidziało . Po zimie chyba spróbuję mu zdjąć pieluche
to jak twoje metody takie skuteczne to ja ci swojego gnojka wysle bo niestety w tym temacie nie mam zadnych zdolnosci a gdyby nie moja mamusia to Jonathan by pewnie lał w gacie do dzisiaj ;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja tez chce malarza pokojowego teraz - zaraz!!!!!! :-p:-D

aniam141 - pisz mi tu o tych sposobach szybko !!!!!!!!!!!!!
ja teraz widze żeś w ciąży - GRATULEJSZYN:-)

No jeszcze do kwietnia musze z brzuchem ganiac :-( A ja dziwna baba jestem i w ciązy być nie lubię .. Nie wiem co jest fajnego w tym że się wyglada jak słoń :-(
Co Ty za inhalacje robisz ?
To na katar czasem nie działa:-D:-D?

Dziewczyny a może wy macie jakies sposoby na katar ?

Do góry