reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Aga auto czad! i sterować można....no tak zabawa i dla taty i dla dzieci...czyli aż 3 osoby się pobawią!
Aga musisz teraz córcię sprawic sobie!
Ja już się cieszę na te domki dla lalek.....kuchenki i inne pierdółki :)

Kamea- zawsze jest tak że ktoś rzuca termin spotkanka....Ty możesz być następna...

reklama
Aga super prezent:tak:
Rubi czy to miała być jakaś aluzja do mnie????:-p My sie o córeczke postaramy w przyszlkym roku (o ile ktoś da mi przepis jak majstrować zeby córkę zmajstrować;-)) ,bo narazie mam umowe w pracy do stycznia tylko.
No i Monia sie odnalazła w żłobku:tak: Fajnie! A niedługo zacznie sie cieszyc na twój widok,poczekaj,bo narazie może troszkę zdezorientowana jest.

yyy zapomniałam co jeszcze ,bo jakaś taka zakręcona jestem po tych dwóch dniach w domu.Maciek już w porządku,poszedł do żłobka dzisiaj.:tak:

Dziewczynki zapraszam na wątek o Spotkaniach i deklarujcie sie kiedy mozecie do mnie przyjść.

Ostatnia edycja:
daggy ja marzeeeee o córeczce, wczoraj chodziłam po sklepach i tak oglądałam dziewczęce ciuszki to aż mi się chciało lecieć prosto do wyrka;-):-D żartuje oczywiście:laugh2:
no, ale po pierwsze, widziałaś moje mieszkanie, nawet biedny Wojtuś wylądował na drzemkę w łazience:sorry2: a po drugie mam pytanie: jak się robi dziewczynkę:-D;-)
Magda super, że Macius ok:tak:

Nad terminem spotkania to muszę się zastanowić i dam Wam znać.
Agnieszka, auto Patryka jest świetne, aż mi się zamarzyła taka bryka dla Kuby...ale na to jeszcze mamy czas...
Jak będziecie miały już przepis na dziewczynkę (najlepiej sprawdzony;-)) to podzielcie się nim:-)

Cześć dziewczyny:-)
widze, że nie tylko moja Niunia, ale wszystkie nasze dzieciaczki rano miały pole do popisu, Zosiuńka wstała 5.50:szok::szok:

agnieszka-w autko naprawdę świetne! szczerze to z mężem też chcieliśmy takie dla naszej Niuni, ale te pieniądze... koszmar :no:

do kawki też się dopisuję:-):-)

ja mam dziewczynkę, ale jak nam to wyszło???:-D teraz będzie drugie i jeśli dziewczynka, to ja już nie wiem jak to się robi:-D:-D:-D:-D

najlepsi są Teściowie bo powiedzieli, że ma być dziewczynka, bo oni muszą się podzielić, jedno jedną wnusie, drugie drugą wnusie, a najlepsze w tym było to, że oni czekali na WNUKA!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakby to miało jakieś znaczenie jaka to płeć!!!!!! ważne chyba, że WNUK TO WNUK, nie ważne, chłopiec czy dziewczynka, a jak się urodziła to oszaleli, szok!:szok:

zmykam na spacerek z moją Niunią, do miłego :rofl2:

hej
Kochane w sprawie planowania dziewczynki to macie tu na forum mistrza :tak::tak:
Nie chwaląc się to cipeczka jest, głoweczka nie od parady, urodziwa- więc jak widać plan w 100 % wykonany!!
Ja naprawdę planowałam Oleńkę i baaardzo chciałam córcie. A robi się tak ( u mnie się sprawdziło - jak widać):-):-)
- trzeba sprawdzić wg. kalendarza chińskiego co jajeczko kobiety teraz przyciąga
Chinese lunar Calendar, Gender prediction

- koniecznie wyjechać do ciepłych krajów bo jajury facecika muszą być przegrzane bądz wygrzane......wtedy produkcja pleminków żeńskich jest wyższa a męskich niższa ( u nas Tunezja się sprawdziła :tak:;-))

- 3 dni przed owulacją - najlepiej prawie na styku żywotności plemników. Przeżyją żeńskie a męskie padną - ot takie są słabeusze....Za to śmigają szybciutko i dlatego trzeba robić na 3 dni przed owulacja bo inaczej męskie sprintery się wedrą i chłopak murowany :-):szok:
- punkt czwarty- najważniejszy- wyluzować- dać się ponieśc chiwli i cieszyć seksem!!!

ps. Dlatego własnie wczasy są najlepsze :-D:-):tak:
A z ciekawości sprawdzcie czy wam się chiński sprawdził?? My przy dwójce tak, tylko wiek kobiety to ma być w momencie poczęcia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. My wczoraj wieczorem wróciliśmy z gór i powiem Wam, że nie było za ciekawie:baffled: Juz nie chodzi o pogodę, bo ubraliśmy Aluska i w drogę, tylko Mały za Chiny ludowe nie mógł się zaaklimatyzować i przez pierwsze 3 dni tylko jadł, spał (bardzo rzadko) i płakał non stop:zawstydzona/y:, Kurcze tak mi szkoda było robaczka, że szok. Wykończył nas ten urlop totalnie. Dzięki Bogu, że mieliśmy chustę, to chociaż to Nas trochę ratowało, bo w wózku to nie było mowy, żeby Alek leżał:no:
A jak poszliśmy w góry to już był sajgon totalny. Mały darł się jak opętany. A dziś w nocy całą noc spokojnie przespał, a i teraz jest dużo spokojnieszy. Chyba nie podobało mu się miejsce, które rodzice sobie wybrali na urlop:-D. A jutro po południu mykamy do moich rodziców, to sobie z P. odpoczniemy trochę:-)
Agnieszka spóźnione, ale szczere życzenia dla Patryczka:-), a i super fura:-)
Rubi Super, że Monia zaakceptowała w miarę żłobek:-)
Arcobaleno super, że z Nikosiem wszystko Ok, My teraz mamy 2 tyg przerwe w rehabilitacji, ale widzę, że Alusiek coraz lepiej trzyma główkę:-)
Madzia przyłączam się do prośby o przepis na dziewczynkę, Ja do połowy ciązy mówiłma do brzuchola w rodzaju żeńskim:-D
daggy fajnie, że Dominik dostał ten preparat czekoladowy:-), a co do planowania córy, to My po ciepłych wczasach we Włoszech mamy Chłopoka, mimo, że z kalendrza wychodzi jak Nic Panna:-D
aniaf24 witaj
A jeszcze co do huśtawek, to dla Nas to też było zbawienie i Mały jest do tej pory zachwycony nią. A mamy taką FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK J8518 NA PRAD 11kg (1215335248) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze dziewczyny jak coś pomieszałam to przepraszam, ale przeczytałam trochę po łebkach posty, żeby w miarę nadrobić zaległości:-) Miłego poranka;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Agita oj ale mnie wystraszyłaś tym wpisem, a my też w góry chcieliśmy jechać a teraz mam dylemat:baffled:. To teraz trzeba drugi urlop aby odpocząć po tym :-)

Ładna ta huśtawka ale bardzo droga :-(

Co do przepisu to ja też poproszę chociaż dwóch chłopaków też byłoby fajnie mieć ;-) ale to jeszcze nie teraz :-)

reklama
Do góry