reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arcobaleno super wiadomość! Kamień z serca!:-) Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to też się pzreraziłam, bo akurat krótko po tym "jak to się stało" byliśmy na wakacjach i drinków kilka się wypiło. Przestraszona byłam tak, że nie pytaj. Od razu zapytałam lekarza czy to nie zaszkodzi maluszkowi. Powiedział mi wtedy, że jeżeli nie byłam pijana to nie. uffff...

rubi ja jestem na tak jeżeli chodzi o posiadanie córeczki, ale to za ok. 2 lata (Muszę troche do pracy pochodzić ;-)) no i nie wiadomo czy się uda ;-)trafić w płeć:-D

reklama
anik - podaje nr konta do przelewu :-) wlej coś żeby tam tak pusto nie było :-D

w niedziele pewnie się zjewie to knigę wezmę :-)

uciekam...trza uporządkowac biureczko i zaraz po dzieciaki lece :-)

paaaaaaaaaaaaaaaa

ja postaram się być w niedziele:tak: a powiedzcie mi, jak wygladaja te spotkania Klubu Kangura? i na czym polegają wymianki?

kamea nie, mieszkam w opolu, a w zawadzkiem mam rodzinę i sporo znajomych;-)

od jakiegoś czasu siedzę na L4 i szału już w domu dostaję, dlatego czytanie ploteczek na forum to dla mnie wprost rozrywka :D

Moja Niunia śpi, już godzinkę, czytałam o KK którego spotkanie ma się odbyć w niedziele, z chęcią wyciągnę męża i pójdziemy, tak jak w planach mamy też targi fajnie mieć dzieci, które też już nie długo, a ja poprostu muszę wyrwać się już z tego domu :/

fajnie było by Was poznać, o której będziecie się wybierać? chyba po obiadku? ;)

Dzień Dobry
Mały postanowił nie spać no i ja z nim ;-) Szaleje w łóżeczku nakręcony tak jak karuzela nad nim. Od wczoraj bardzo się "rozgadał" "ooooooooooo" mówi na wszystko :-)
Pogoda dzisiaj zapowiada się lepiej jak weszłam do kuchni to myślałam że światło jest zapalona a to słońce tak po oczach dawało

Witaj aniaf

Witam dziewczyny. Witam aniaf:-)

Kuba też dzisiaj stwierdził o 6.15, że spać juz nie będzie - ku rozpaczy babci, bo mama czmychnęła do pracy;-)
U nas też pogoda zapowiada się b. ładna ku mojej uciesze - dzisiaj ostani dzień w pracy, od poniedziałku URLOP:-):-):-)

Ewcik a już myślałam, ze "prawie" moją ziomalką jesteś;-)

Miłego piątkowego dzionka wszystkim życzę!:-)

Ostatnia edycja:
witaj aniaf:-) ja sie niestety nie wybieram w weekend nigdzie, bo mam zlot mojej rodziny i szykuje się wielka impreza:-)
wczorajsze popołudnie spędziłam na zakupach, wydałam kupę kasy, na szczęście to kasa na prezenty dla Patryka od rodzinki;-) nie moja, bo obecnie takiej nie posiadam:no: Patryk ma 2 nowe zabawki, więc dzieciaczki BB wpadajcie przetestować:-D:-D:-D dzisiaj do makro po mięcho i alkohol, a potem przygotowania i znowu peeełłłłna chata;-):-):-):-) ciekawe czy sąsiedzi a mnie doniosą:szok:
a moje dzieci przeniesione rano do naszego łóżka spały jak aniołki, szkoda, że połamani rodzice musieli w związku z tym wcześniej wstać:-D
rubi czekamy na kolejne relacje o NASZEJ Moni:-);-)
anik wpadaj częściej, ja tam nie zauważyłam, żeby Twoje dzieci jakoś szczególnie głośno były;-) i super, że Wojtuś lubi zabawki od ciotki, oby dzięki nim mama miała więcej czasu na plotki;-):-D

Niestety nie. u mojego K. ciężkoz urlopami, dużo zamówien mają. A poza tym w tym czasie Kuba ma 3 kontrole:-( Mam nadzieję, że w przyszłym roku to już na 100% gdzieś pojedziemy.

reklama
Do góry