Arogo
Fanka BB :)
daggy, ja znam duzo ludzi, ktorzy sie nudza, ale zeby robienie z siebie pajaca, bylo sposobem na zabicie czasu, to do tego trzeba miec odpowiednie papiery
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O..trolico.....jak fajnie, że wróciłas!! Stawiałyśmy na to, ze wrócisz pod inną postacią! Gratuluje odwagi tym razem.....Szkoda, mi Ciebie, bo tak samotnej to pewnie smutno, nigdzie Cię pewnie nie chcą, dobrze, że chociaż z nami masz jakąś rozrywkę, bo sama z takim małym dzieckiem to można niezły dół złapać albo sfiksować jak Ty...;-);-)Pewnie stąd te prowokacje....bo nic ciekawego się pewnie w Twoim życiu nie dzieje.....My natomiast nie narzekamy na nudę.....
Ty pewnie też nie zaszczepiona jesteś- i dlatego miałaś zapalenie opon mózgowych w dzieciństwie....wiem.... i zapomnieli Cię na wścielkiznę zaszczepić....a to pech.......kurcze, szczerze współczuję twojemu dziecku....