reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no ciezko sie nie domyslic i nie zlozyc faktow ze owa aga107 miala rodzic w styczniu i nagle pojawia się laska z 3msc corka...wow zgadza się. brawo dziewczyny. przeciez wiedzialam,ze zczaicie się glupia nie jestem.

jedna lepsza od drugiej...jedyny temat do rozmowy tu to gadanie o *******ach w stylu co ja dzis jadlam na sniadanie no i kiedys zalenie sie na facetow.
niegdzie nie znalazlam sensownego wątku.
plotkujcie dalej :)
stare kaflary :)

a ty magda737 nie stresuj się tak bo ci dziecko nerwowe się urodzi :)
pozatym..kto wie czy ja mam dziecko..net to net..tu mozna napisac nawet,ze mam najnowszy wypust BMW...
jestem wrednym trolem :D:D i spamowac lubie :)

DO-BRA-NOC :)

reklama
no ciezko sie nie domyslic i nie zlozyc faktow ze owa aga107 miala rodzic w styczniu i nagle pojawia się laska z 3msc corka...wow zgadza się. brawo dziewczyny. przeciez wiedzialam,ze zczaicie się glupia nie jestem.

jedna lepsza od drugiej...jedyny temat do rozmowy tu to gadanie o *******ach w stylu co ja dzis jadlam na sniadanie no i kiedys zalenie sie na facetow.
niegdzie nie znalazlam sensownego wątku.
plotkujcie dalej :)
stare kaflary :)

a ty magda737 nie stresuj się tak bo ci dziecko nerwowe się urodzi :)
pozatym..kto wie czy ja mam dziecko..net to net..tu mozna napisac nawet,ze mam najnowszy wypust BMW...
jestem wrednym trolem :D:D i spamowac lubie :)

DO-BRA-NOC :)
żal mi Ciebie.........

Aga- a słyszałaś o numerach IP...??Jak nie, to poczytaj.....
Jak tak szczerze to wyczaiłam Cię po tym hehe....no i po wieku....a na dodatek na koniec numer IP...
Ach...ale zabawnie było....Trochę ożywiłas nasze NUDNE dyskusje...;-)
Nie wiesz i pewnie już się nie dowiesz, jakie ciekawe rzeczy robimy po za forum....o czym gadamy wówczas, o wspólnych wieczornych wypadach na których jest mnóstwo śmiechu ale i poważnych rozmów do północy i codziennych spotkaniach.....A naprawdę mamy o czym pogadać, tylko do tego to trzeba się poznać.....przecież nikt nie będzie rozmawiał o swoich marzeniach, planach ani ważnych tematach na forum, gdzie może to czytać nie wiadomo ile obcych osób!! No pomyśl trochę....;-)
PS
Magda udawała złość.....przecież to net- nigdy nie wiesz, czy ktoś Cie nie podpuszcza.....;-)Każda emocja może być zmyślona....przecież wiesz....

Ostatnia edycja:
No mi też jest przykro,że koniec tej imprezki,a tak się fajnie bawiłam.
Wiedziałam,ze dłuzej nie wytrzymasz.
Widać jesteś taka głupia,myśląc że nas nabierzesz.Idź się leczyć psychopatko.
I o moje dzieci się martw,popatrz się na siebie ty młoda gówniaro.A ten najnowszy wypust BMW w dupę se wsadź.

dziewczyny co jadłyście na śniadanie??? bo chyba dziś jeszcze żadna sie nie wyspowiadała.

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczęta i chłopcy skoro świt.
Na wstepie powiem tylko tyle: jeszcze nie jadłam dzisiaj śniadania, ale zapraszam na kawę :tak:
Agita to teraz musisz mieć bardzo wesoło w domu. Kilometry pokonasz bez wychodzenia z domu:-) Kuba narazie chodzi tylko przy meblach. Czasem zdarzy mu się zrobić jeden lub dwa kroki bez trzymania, ale jeszcze nie czuje się pewnie i od razu ląduje na czworakach.

Ostatnia edycja:
Kamea dzięki,ale ja się narazie z kawą ograniczyłam.

Trollu żeby Cie pocieszyć to jeszcze dodam,że fajnie było się z tobą zabawić,zobacz ,ze nagle prawie wszystkie z nas znów na forum zajrzały hehe,mnie tam się podoba takie poruszenie.

oj... miałam wczoraj skrobnac cos na temat agowofavolowy ale... tyle sie dzialo.... jadłam, spałam, sprzatalam... domu nie mam ale mieszkanie owszem...
zgryzliwa jestem...

droga (poniewaz nie moge sie zdecydowac ktrego nicka uzyc to...) TROLLICO - mysle jednak ze przeceniasz swoje zdolnosci intelektualne... bo skoro wiedzialas ze sie zorientujemy kim jestes to po co na poczatku udawalas??? nawet zdobylas sie na przeprosiny w pewnym momencie :szok:

masz ciezki charakter (niektorzy podejrzewaja nawet chorobe psychiczna) i pewnie jestes sama jak palec... nikt na dluzsza mete z Toba nie wytrzymuje, zawalasz wszystko...
dalysmy Ci szanse...nie wykorzystalas jej... Twoja sprawa...

a teraz do podczytujacych Opolanek...

wcale nie jestesmy starymi kaflarami ;-) :-D
spotykamy sie regularnie ;-)
gadamy do upadlego :-)
pomagamy sobie ;-)

kiedys zupelnie sie nie znalysmy ale wlasnie posuwajac *******y, opowiadajac sobie na forum co lubimy jesc, co pic, co nas wqrza u naszych facetow mogłysmy sie poznac...

idzie wiosna (no...srednio ja teraz widac...) - zaczna sie spotkanka na placach zabaw, w ZOO, kawki, spacerki i buszowanie po opolskich lumpkach :-)

piszcie z nami, dajcie nam sznase ;-) :-)

bo ja TUTAJ poznalam najzajebistsze z zajebistych lasek na swiecie :-)

kochane moje kaflary - DZIEKI ZE JESTESCIE - wszystkie i kazda z osobna :-* :-* :-* :-*

rubi, az sie wzruszylam, bo po czesci to tez o mnie......mam nadzieje:-D
i lepiej bym naszej znajomosci nie ujela:tak:
i zdalam sobie sprawe, ze dawno was nie widzialam:-( trza sie pomodlic o sloneczko;-)

reklama
Rubi ale nam pojechałaś:-D dzięki!!! ja też się bardzo cieszę,że jesteście.

Co do tematu trollicy to ja nie podejrzewam,ja jestem pewna;-)
Tylko dziecka szkoda:-(.Mam nadzieję,ze sobie je zmyśliła.

Arogo no przydałoby się jakieś spotkanko,tylko ja się winka znó z tobą nie napiję;-):-p

Do góry