reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ifill dzięki:tak::-)
Kamea ja to kurcze zawsze mam problem z prezentami. Simsy są fajne,też grałam kiedyś:-D A takie paletki tez fajne mogły by być:tak:.No nie wiem.Daj znać co wymyśliłaś.

Rozumiem. nie musicie mnie tu witac z otwartymi ramionami. Chcialam tylko przeprosic za swoje zachowanie.

Jeśli tak jest to może nie jest z Tobą jeszcze tak żle.....;-);-)Jeśli tym razem napisałaś to co naprawdę uważasz a nie jest to kolejna podpucha......Ja jestem otwartą osobą i nie myślę, że ludzie dzielą się na dobrych i złych a raczej na tych pozbieranych i na tych pogubionych....
Jeśli jesteś w tej drugiej grupie dążącej do pierwszej to jak dla mnie przeprosiny przyjęte.....jeśli jednak to kolejny żart - to faktycznie znajdź inne forum- bo tu jest to już nudne....

teraz moja kolej... nawet nie wiem jak sie do Ciebie zwracac...

do literek ulozonych w slowo "przepraszam" mam mieszane uczucia po tym co nam zafundowalas...

zechcesz spojrzec nam prosto w oczy na spotkaniu w realnym swiecie i wypowiedziec to magiczne slowo?

Jesli tak to daj znac gdzie i kiedy ;-)

Rubi coś twoje zaproszenie pozostało bez echa:sorry2:
Ja tam w każdym bądź razie nie mam zamiaru się spotykac z tak nieobliczalną osobą:no:

Madzia ;-) trudno...
to juz nie moja decyzja...

Jasiek mi wstal o 5 dzisiaj, obudzil Monie i cała 3 szlismy dzis do przedszkola, zlobka i pracy ;-) Jan to sie nawet sam ubral :szok: tzn zawsze sie sam ubiera ale trzeba gadac, przypominac, gonic... a dzis...my z Monia w rosole jeszcze a ten sie pyta czy juz buty moze zalozyc :szok:
Monia pobiegla do dzieci i do pan dzisiaj ;-) zupelnie jakby tej przerwy nie miala... aaa...wczoraj wrocil moj kaskader z guzem na czole....efekt czolowego zderzenia z Wiktorkiem ;-) podobno nie plakala - twardy babsztylek ;-)
no i wyszaleli sie razem wczoraj na placu zabaw ;-)

dobra...uciekam...si ju ;-)

No ja musiałam Macieja dzisiaj budzić,nie będę go chwalić,ale zmiana czasu wyszła mu na dobre.On po prostu chyba tą zmianę czasu już przeczuwał,ze przez ostatnie dwa tygodnie wstawał o 5.

reklama
nie musisz madzia. a moge spotkac sie z rubi i przeprosic. kiedy? teraz sie przeprowadzam wiec nie mam czasu za bardzo ale po 10 kwietnia powinnam juz wszystko miec poukladane.

Do góry