reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ifill dzięki:tak::-)
Kamea ja to kurcze zawsze mam problem z prezentami. Simsy są fajne,też grałam kiedyś:-D A takie paletki tez fajne mogły by być:tak:.No nie wiem.Daj znać co wymyśliłaś.

Rozumiem. nie musicie mnie tu witac z otwartymi ramionami. Chcialam tylko przeprosic za swoje zachowanie.

Jeśli tak jest to może nie jest z Tobą jeszcze tak żle.....;-);-)Jeśli tym razem napisałaś to co naprawdę uważasz a nie jest to kolejna podpucha......Ja jestem otwartą osobą i nie myślę, że ludzie dzielą się na dobrych i złych a raczej na tych pozbieranych i na tych pogubionych....
Jeśli jesteś w tej drugiej grupie dążącej do pierwszej to jak dla mnie przeprosiny przyjęte.....jeśli jednak to kolejny żart - to faktycznie znajdź inne forum- bo tu jest to już nudne....

teraz moja kolej... nawet nie wiem jak sie do Ciebie zwracac...

do literek ulozonych w slowo "przepraszam" mam mieszane uczucia po tym co nam zafundowalas...

zechcesz spojrzec nam prosto w oczy na spotkaniu w realnym swiecie i wypowiedziec to magiczne slowo?

Jesli tak to daj znac gdzie i kiedy ;-)

Rubi coś twoje zaproszenie pozostało bez echa:sorry2:
Ja tam w każdym bądź razie nie mam zamiaru się spotykac z tak nieobliczalną osobą:no:

Madzia ;-) trudno...
to juz nie moja decyzja...

Jasiek mi wstal o 5 dzisiaj, obudzil Monie i cała 3 szlismy dzis do przedszkola, zlobka i pracy ;-) Jan to sie nawet sam ubral :szok: tzn zawsze sie sam ubiera ale trzeba gadac, przypominac, gonic... a dzis...my z Monia w rosole jeszcze a ten sie pyta czy juz buty moze zalozyc :szok:
Monia pobiegla do dzieci i do pan dzisiaj ;-) zupelnie jakby tej przerwy nie miala... aaa...wczoraj wrocil moj kaskader z guzem na czole....efekt czolowego zderzenia z Wiktorkiem ;-) podobno nie plakala - twardy babsztylek ;-)
no i wyszaleli sie razem wczoraj na placu zabaw ;-)

dobra...uciekam...si ju ;-)

No ja musiałam Macieja dzisiaj budzić,nie będę go chwalić,ale zmiana czasu wyszła mu na dobre.On po prostu chyba tą zmianę czasu już przeczuwał,ze przez ostatnie dwa tygodnie wstawał o 5.

reklama
nie musisz madzia. a moge spotkac sie z rubi i przeprosic. kiedy? teraz sie przeprowadzam wiec nie mam czasu za bardzo ale po 10 kwietnia powinnam juz wszystko miec poukladane.

Do góry