reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Ani,
Niech rośnie zdrowo i ma zawsze uśmiech na twarzy;-)
Fajnie jest czytać co skrobiecie:-D skoda tylk że mi czasu ciągle brakuje na pisanie, jak już mam chwilkę, to tylko czytam co napisałyście:tak:
wracając do tematu, że w naszym szpitalu nie ma od jakiegoś czasu znieczulenia, to mogę powiedzieć, że ja rodziłam bez znieczulenia, w pewnych momentach, już tak się darłam o to znieczulenie i stwierdziliśmy z męzem, że ciężko nam wydać 600zł ale dobra, mąż śmigiem do bankomatu, przy Rzemieślniku i z powrotem do mnie na porodówke, a Panie od znieczulenia wychodzą z uśmiechem z mojej sali, mąż ogupiały, nie wei o co chodzi, a one mu na to, że tam jest już 9cm i one są juz nie potrzebne!:angry: (w ciągu 10min z 5cm na 9cm - EXPRES) ale co działo sie do tych 5cm to szkoda gadać:no:
i to, że teraz też będe rodzić bez znieczulenia to aż tak mnie nie przeraża... no ale... byle, żeby znów być z M.
również jak czytam o Waszych Dzieciaczkach i nie przespanych nocach, hm... to samo, takie rzeczy rzadko się zmieniają, Zosia coś ostatnio budzi się po 3, 4 razy w nocy, nie może spać, chyba te okropne ząbki...​

Ewcik jakoś się nie odzywasz a ja Ci ten krem obiecałam ale mam nadzieje że nie będziesz zła jak go Adze sprezentuję, jej go szybciej dostarczę bo szkoda, kiedy już jest otwarty.

Aga tak więc sudocrem u Rubi dla Ciebie zostawię, po jest prawdopodobieństwo że w poniedziałek się z nią zobaczę ;-)

Co do znieczulenia to ja też poprosiłam jak już nie dawałam rady ( miałam prowokację i bóle krzyżowe takie że ramię do krwi prawie sobie pogryzłam ) ale okazało się że 9 cm już było.

Cześć! :-)
Aniu! Wszystkiego najlepszego, zdrówka, mało łezek i wielu szczęśliwych chwil!
Karolince, Jasiowi, Moni zdrówka! A reszcie też, bo katarki przychodzą..
Mój dzieć się chyba wściekł, bo wszystko, co robię, to źle. Kilka razy z głowy mi tak w szyję przywaliła, że straciłam oddech, albo miałam wszystkie gwiazdy przed oczami :baffled:
Poza tym chyba przeczytałam wszystko, co napisałyście, ale ciężko mi to ogarnąć, bo siedzimy u teściowej. Teść w szpitalu, a ona sama w wielkiej chałupie siedzi.. Czasem nie ma już siły na wieczór w piecu napalić jak z pracy przychodzi po drugiej zmianie. A że mój M tu pracuje i chyba młoda by go na oczy w ogóle nie widziała to w tej sytuacji jest lepiej..
No i się pochwalę :-) M mój najukochańszy na urodziny sprawił mi spóźniony prezent.. Thermomix!!! Ale, że nie jesteśmy w domu to na razie czeka :-p Ale za to chusty to się chyba nie doczekam :-D Trudno, przeżyję ;-)
Pozdrawiam!

sto lat dla Aneczki od babyboomowej cioteczki :happy2::happy2::happy2:
a która jutro chętna na niedługi spacerek wózkowy lub bez około południa??
My wychodzimy jak będzie znośnie....ale same bo mój P. pracował cały tydzień do późna i powiedział , ze on ma wielką ochotę nie wychodzić nigdzie tylko się lenić....:tak:
AA...w niedzielę idziemy do teatru lalek z Ola i moją koleżanka, może któras się wybierze z nami? sztuka jest od lat 4 ale ja myślę, ze Ola pooglada juz...chce spróbować z nią pójść, bo Dominik to uwielbiał, wtedy mieszkałam blisko, własciwie naprzeciwko i często chodziłam, ja tez bardzo lubię...
Tyle z ogłoszeń parafialnych....
Madzia zobaczysz, że bedzie na uczelni super, zmieniło się teraz i powiem Ci że zajęc jest teraz dużo więcej niz kiedyś.....myśmy zawsze kiblowali do 20,30......
piatek sobota niedziela z głowy ale i tak fajnie było....:) bylebys fajnych ludzi miała.....zobaczysz szybko minie a za rok to juz luzik będzie!!Ja prawdopodobne w poniedziałek zdam ten ostani egzamin i na poczatku listopada w końcu sie obronie!!!! tylko na co mi to teraz??

to może i ja dołączę do teatru i z karolką się wybiore :-)
Aga ty sobie wyobrażasz ze wracam ze szpitala a G ma 39,2 C :szok::szok::szok: co to qurde jest??
i tak się teraz martwię o twojego małego pandę :baffled::baffled::baffled:
obserwuj go bacznie bo coś u nas jest nie haloooo skoro tak nas wirusy atakują. No i leży teraz z zaaplikowanymi lekami o mało co się już ze mną nie pożegnał na dobre :-):-):-)
teraz tylko czekam kiedy wojtek załapie a po nim ja :dry::dry::dry::dry: po prostu zajefajnie....
Aga i dzięki jeszcze raz :-):-):-):-)

spadam popłacić rachunki :no::no::no: i znów nic nie zostanie eeehhhhh co za życie....

Witam,
Ale mnie nawala prawa ręka:-((tylko bez głupich skojarzeń mi tutaj:-D)
Graliśmy wczoraj z R w kręgle i mam ogromne zakwasy:zawstydzona/y: muszę coś ze soba zrobić, bo nie może tak być, że trochę ruchu, a ja zdycham:no:
Idę ogladać mojego mistrza jak śmiga na łyżwach;-)
Miłego dnia:-)

reklama
Do góry