reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Aga ;-) w Szarej Willi byliście??? my jezdzilismy dzies do Chróścic chyba czy jakoś tak... no i do Wrocka ;-) moj szwagier uwielbia kregle ;-) szwagierka tez - nawet w zaawansowanej ciazy grała...

a u nas juz po awanturze... Monia kilka dni temu urwała klapkę od drukarki :-( powiedzialam o tym R ale olał temat... zreszta to tylko ta klapka na której lezał papier... dzis rano wstał zeby faktury podrukowac i doopa :-( drukarka nie działa...zaczal sie wsciekac i oczywiscie to moja wina bo zamiast pilnowac dziecka to ja gdzies łaziłam i młodą w pokoju zostawiłam samą...
jak nie urok to sraczka - dopiero co twierdził ze z Monią mogę robić wszystko - sprzątac, gotować, pranie wieszac...ze ona moze sie w pokoju ładnie bawić a ja moge przy garach stać... mama poszła na szybkiego sika no to się Monia ładnie pobawiła... drukarką...

dziekuje za uwage - powietrze zeszło :-)

miłego dnia :-)

edit: Aga.... nie no... takie kregle sie nie licza!!!

hej
karola od rana rozrabia ;-) (ale znośnie), wojtek spi :-)
jesteśmy juz po spacerze z psem i po zakupach :tak:
mam 3 dziecko w domu które jest "umierające" :cool::cool::cool: czytaj: mąż
:eek::eek::eek: i nic więcej nie powiem - w kazdym razie po obiedzie wybywam z domu bo nie zdzierżę ....
:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

dagga to ja chyba ubieram maluchy i wezmę psa. Maluchy do wózka a pies z piłką w mordzie niech się też wybiega. Idziemy na Orlik (blisko bo przed dom) hihihihi
jak chcesz z Olą się przejść to dawaj :) ja wychodzę za jakieś 20min

Hej Dziewczyny:-). A my dziś byliśmy cały dzień u teściów i norlanie padam z nóg:confused2:, ale Za to Aluś dał Nam pospać do 7:30, pełen szok:-)
Aga mój P. i ja trochę też chorujemy na Wii:-D, jak tylko będziemy mieć większe lokum to trzeba będzie sobie sprawić:tak:
Anik cierpliwości przy "trójce" dzieciaczków, szczególnie przy Tym największym i pewnie najbardziej marudzącym:-p
Madzia jak tam pierwszy dzień w "szkole" ? :-)

Ostatnia edycja:
Anik - Ola w koncu miała spacer....na balkon.......za słabo się zgadałysmy a juz bardzo musiałam ja połozyc....weny na samotny spacer nie miałam..... ajak tam to najstarsze dziecko, juz lepiej?>
A teatr jutro 11.30 BAŚŃ O GRAJĄCYM IMBRYKU DS 12 ZŁ OD 4 LAT
My jednak idziemy ....zoabczymy jak będzie
Amelka ja miałam iść tydzien temu na spiąca królewne.......to dobrze że nie byłam.......

reklama
dagga karola usneła i do teatru nie dojechałysmy :-( no nic może nast razem sie uda
a czy są jakieś spektakle popołudniowe?? lub w tygodniu?? daj znać jak było i czy podobało się Oli :tak:

największe dziecko po wczorajszej wizycie u lekarza i zażyciu antybiotyku i innych medykamentów dziś juz znacznie lepiej ;-);-) ;-) wlaśnie zmywa :eek::eek::eek: chyba chce obiad:laugh2::laugh2::laugh2:
no i ma zwolnienie na tydzień wiec spoko Amelkowa jutro wpadam ...tylko zaraz zaraz kurde właśnie sprawdziłam że mam wizytę u alergologa na 17:30 hmmmmm no nic może uda się przełożyć :confused2::confused2::confused2:

madzia zdawaj relację - jak tam ??

Agita - fajny prezent ci Aluś zrobił :-):-)

Do góry