reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Madzia no szkoda że jutro na uczelnie idziesz bo byśmy się spotkały i ponarzekały :tak:
Aga wpadaj - jestem w domu - jade tylko z karolką około 19:15 do szpitala :sorry2: na szczęście to juz ostatni raz

łeb mi pęka - znów spałam 2h :baffled::baffled::baffled::baffled: wojtek ma lekki katar żłobkowy :no: i nie moze spokojnie spac ehhhhhh

ide zrobić sobie kawę paaaa

reklama
ok Anik ja i tak musze wracać koło 19 do domu, bo Patryk o 20 juz śpi zawsze ;-) Patryk ma żłobkowy katar od 3 tygodni, woda mu się z nosa leje, już mu chyba przechodzi, ale jak zaczyna ryczeć albo jak wstanie to ma mokry nochal :-(
rubi, może Twój R ma ochotę wziąć Jaśka do kina na 17:40??? Mój R idzie z Dominikiem na żółwika Sama dzisiaj. Bo reszta dzieciaczków tutaj to chyba za mała na kino:confused: no oprócz Dominika daggy, ale on to z kolei za duży:-D

Czesc dziewczyn, pamiętacie mnie jeszcze ;-)

Sto lat dla Ani, rośnij zdrowo księżniczko rodziców :-)

Zrobie tylko rosołek Kubciowi, z jakims katarkiem dzisiaj wstał :baffled: i w koncu pocztam co u was bo przez ostatnie dni nie miałam czasu. Co właczyłam BB to któres z dzieci zaczynało szalec więc :sorry2:. Dwojka dzieci w domu to istna masakra :-p, ja nie mam pojęcia dziewczyny jak wy dajecie rade :szok:. Jak jeden spi, to drugi smiga i na odwrót, wojny kurczaków urządzali:-D, pomijam juz domową całkowitą rumunie :-p. Własnie pojechali znów do Opola do TZ rodziców, wracja dopiero w niedziele bo w nocy musi TZ ich odwiezc na lotnisko, lot maja juz o 6 rano :baffled:

A ja dwie noce juz nie spie bo mam totalnie płytki schrzanione, istana masakra masakr :-:)-:)-(. Mowili mi, że one sa jak banan jakies mega krzywe, myslałam ze da sie cos z tego zrobic i się dało zrobic ... masakre :-(. Dzis pisze do sklepu z którego kupowałam i rządam reklamacji, zwrotów kosztów całkowitych. Niby człowiek kupi płytki dobrej firmy, za kupe kasy za metr i co :-:)-:)-(. Kafelkarza miałam bardzo dobrego 3 dni układał aby było jak najlepiej, bez fug jeszcze jako tako wygladało, ale jak wyfugował ...... :-:)-:)-(
Za to cykliniarze się spisują :tak: wyciągneli z tych starch dech 200%, jutro konczą lakierowanie i uciekaja mi z remontu :tak:. Do mieszkania obecnie się wejsc nie da, ja nie wiem jak te chłopaki umieja w tym smrodzie pracowac :no:. Jakby ktos wylał w chacie z 50 wiader zmywacza do paznokci mniej wiecej, cała klatka tez capi :szok:. Masakra a jak to w oczy piecze :szok:. Straszny jest ten fugenkit :baffled:. Na szczescie lakieruja lakierami wodnymi juz stanowczo mniej smierdzącymi i chemicznymi :tak:. Oby wywietrzyło sie do przeprowadzki :tak:

Pomijam ze zona śp własciciela przyjechała i dała nam 24h na wyprowadzke :szok:. Zaczeła zamki ze slusarzem zmieniac, wode zakreciła, prąd tez, policja tu była ...... no gadam wam co tu się działo :szok:. Nerwy miałam zszargane :-(. I wiecie ze mimo tego ze ja mam umowe, wypowiedzenie, kase do konca zapłaconą ona mnie moze w minute wypierdzielic na bruk prawnie :szok:. Musielismy sie dogadac. Ta franca jest tu do niedzieli .... juz licze dni kiedy odjedzie:wściekła/y:. Mowie wam ile nerwow, jaka wojna :wściekła/y: dobrze ze TZ był w domu i jego siora bo pilnowała w tym czasie młodych i moje dziecko tego nie oglądało.

To tyle u nas przez te kilka dni ;-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa ja jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi, matko ile nadrukowałyscie :D juz o jakiejs pizzy czytałam, ale dalej nie wiem z jakiej okazji itd ... wracam nadrabiac zaległosci ;)

A ta to nie kobieta to psychopatka:/ e szkoda gadac......

Amelkowa ;-) my bedziemy jak nam dr G pozwoli i jak wizyta bedzie o jakiejs normalnej godzinie...ale możesz nasz liczyc ;-) okruszki nam Aga przywiezie gdybysmy nie mogli objeść Was na zywca ;-)

Monia popierdziela jak mały samochodzik :-) jakby robiła to całe zycie... az się boję ze tak leci..biegnie prawie... no i tanczy bez trzymanki i podskakuje...

tydzien temu pani dr w poradni rehabilitacyjnej poleciła nam OmegaMed - niby wspomaga rozwój psychomotoryczny... przedwczoraj dałam jej pierwszą kapsułkę i cuuuuuuuud wczoraj Monia zaczeła biegac :-) :-D

spadam... teraz to jak ona nie spi to nic nie umiem zrobic :-( :no:

Hiox kurcze współczuję całej sytuacji:-(, mam nadzieję, że z tymi płytkami da się coś jednak zrobić, a jeśli chodzi o tą kobietę, to życzę Wam, abyście się jak najszybciej wyprowadzili i jeszcze jej nagadali na końcu, bo ona jakaś nienormalna chyba jest:hmm:
Głowa do góry:-)

Hiox dosłownie Sprawa dla reportera

Amelkowa my mamy dodatkową rehabilitację w poniedziałek i jechać 2gi raz do Opola nie będzie mi się pewnie chciało, cholera dla takich spotkań to chciałabym mieszkać w mieście.

Ja biorę Omegamed i pewnie do Nikosia coś tam też trafia ale jeszcze nie chodzi ;-)

reklama
Hiox ty to się użerasz niemiłosiernie z tym mieszkaniem,no i ta baba jeszcze ojjjj:no:.
Amelkowa ja na uczelnie wracam...po 6 latach - Wydział Budownictwa:szok:

Do góry