reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
cześc wsyzstkiim

Amelkowa gratulacje dla Ani i z okazji wygranego konkursu!!! :tak: widziałam Cię dziś obok żłoba ale tak pędziłaś z siatkami że nie zdazyłam drzwi samochodu otworzyć hie hie hie
no i powodzenia na jazdach ;-) aaaa i kiedy będziesz dostępna dla Wojtka :-) bo on juz się doczekać nie może Zaczął dzis adaptację -narazei po godzince 9-10 ale od czwartku od 8-12 :-) dziś w trakcie zabawy usnął i panie wyniosły mi go zawinietego w kocyku na rękach :eek: ...chyba mu się podobało:eek:

Aga no ja tyż jestem wczorajsza :-) nawet nie zwlekłam się rano z wyra żeby zawieźć karolcię na 8 do złoba...wysłałam męża więc pasa jeszcze nie przetestowałam ;-)
dzis po południu sprawdzę karolkę bo na 17:45 i 18:30 mamy zaplanowane wizyty u lekarzy, jedziemy na piłsudskiego a później już jestem więc jesli masz ochote to wpadaj :) trochę się dygam jechać sama z dwójką dzieci ale mam nadzieję ze dzięki twojemu pasowi jakoś je dowlokę :laugh2: no bo przecież G oczywiście w pracy :crazy:

książke potrzebuję jak najbardziej bo....pojawiło się cosik na horyzoncie i musze teraz w to tylko mocno uwierzyć żeby stało się rzeczywistością tyyryryryryryry :-p:-p:-p

dziewczyny spadam działać w interesach dalej
paaaa

Witam :-)
Ja znowu pozapominałam co chciałam napisać :-D
aaaaa Amelka gratulacje :-) a dla Ani dużo sił, co by dużo biegać mogła :-p

Dla chustowych mam mam małą wiadomość jakby któraś chciała. Nie wiem czy można dawać linki do innych for.. hmm.. Znalazłam informację, że jest Tydzień Bliskości i w związku z tym w sobotę 9 października chustowe mamy się spotykają w Opolu w Akademii Szkraba na ulicy Powstańców Śląskich o godzinie 10.30. Napisali, że jak ktoś ma chusty na sprzedaż bądź wymianę to żeby przynieść, bo możliwe, że znajdą się kupcy. Później jak im się będzie chciało to będą spacerować w tych chustach kupą :-D
Chętnie bym przyjechała, żeby pooglądać, ale mąż mój pracuje w tym dniu, a sama z dzieckiem taki kawał tarabanić za bardzo nie chcę.. Zresztą czym..? Auto zwędzić jemu czy ryzykować pociągiem..? Szkoda, że się nie uda :-( Aż taka odważna nie jestem

Magda i Aga przelewy puszczone, dzięki :-)

Amelkowa ja na placu pachołek złamałam ;-) a raz przed skrzyżowaniem zamiast hamować to dodawałam gazu i jeszcze krzyczałam do instruktora dlaczego auto się nie zatrzymuje, musiał instruktor u siebie hamować :-D

Kurde mi też ta sobota nie pasuje ale pech :-(

Amelka jak przypadkiem będę jechała za Toba 30/h to wiedz, że przyczyniasz się do mojego grzechu:sorry: sama nie wiem skąd tak dobrze władam łaciną:sorry::-D:-D:-D A zapytałam o to auto, bo dzisiaj jedna L-ka prawie we mnie wjechała:szok: srebrne renault clio:szok: ale chyba instruktor na hamulec nacisnął, bo aż nimi w aucie rzuciło jak zahamował:sorry:

hej ja bym chetnie poszła na to chustowanie ale dwójki nie zamotam na raz a bedę sama :baffled: no więc odpadam :sorry:
Amelkowa ja o 12 odbieram księciunia ze żłoba i lecę z nim do domu i czekam na fotografa :rofl2:
Aga karolina protestuje :eek: nie chce za bardzo siedzeć w siedzisku i nie wiem czy miałam go za słabo zapiętego czy cuś ale normalnie miednicę chce mi rozsadzić. Ja mam skrzywiony kręgosłup w lędźwiach i nie wiem czy to przez dźwiganie maluchów czy może już się rozsypuję na amen :confused2:
A poza tym nosidło bardzo fajne bo myk myk biorę malucha na ręce i myk myk stawiam na nóżki :-):-):-) ojjj podoba mi się bardzo tylko nie jestem pewna czy mój kręgosłup to wytrzyma :eek:
Aga jakmoge ci oddać to cudeńko?? jestem jutro calusi dzień ;-)
Lora dasz radę! PRzyjeżdżaj :tak::tak:
Rubi czy ty jutro do mnie wpadasz na kawkę?? ;) dejże znać bo nie wiem czy mogę ciastka pożreć czy jednak zostawić na jutrzejszą poranną kawkę ;)

no to zdróweczko dziewczyny likierek czeka :-)

Ostatnia edycja:
Wiatm skoro świt...a właściwie noc, bo cimnoooo jeszczeeee....
Ja od 6 w pracy. Muszę odrobić ta godzinkę co wczoraj wcześniej z pracy czmychnęłam...
Miłego o poranku;-)

reklama
Hej!
Anik ooo ciacha masz :-p to ja wpadnę;-) ,ale dopiero po południu więc jeszcze zadzwonię.K mnie znów samą z Maciuniem zostawia to nie mamy co robić:sorry2:
Amelkowa jeszcze kilka godzin i będziesz jeździć jak prawdziwa kierowczyni:tak: Powiedz no czy chcesz ten jeździk,bo ja go cały czas w aucie wożę. Mogłabym Ci dzisiaj podrzucic o ile do Anik nie pójdę,albo zostawie u niej skoro i tak w czwartek sie widzicie.
Aga no mnie L-ki nie wkurzają tylko ja się wkurzam,ze szybciej jechac nie mogę:-p W końcu każdy z nas sie kiedyś uczył.Ja na egzaminie w środku zimy też 30km/h jechałam ,ale egzaminator mnie dwa razy upomniał,żebym przyspieszyła bo sie przesiądziemy,a i tak nie przyspieszyłam,bo pierwszy raz w życiu jechałam w taka śnieżycę i miałam pełno w gaciach:-p Najważniejsze ,ze zdałam,chociaż na skrzyżowaniu w poślizg wpadłam:szok:A co do srebrnych clio to teraz prawie wszystkie L-ki takie są:sorry2:

No to zmykam do roboty.
Miłego dnia!

Do góry