reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Bry ;)

Amelkowa gratulacje :)
Dobrze, ze na pisałas o jazdach bo własnie z synem mielismy wyjezdzac na miasto i chyba to przełozymy na troche później ;)

Troche spraw dzisiaj mam i wszędzie musze ciagnąc syna :( Ciekawe jak szybko zaprotestuje :/

Hej!
Amelkowa gratulacje dla Ani za pierwsze kroczki i dla ciebie za wygraną:tak: Daj znać kiedy ci jeździk podrzucić,mogłabym np dzisiaj:tak: Powodzenia na jazdach!
Rubi ja też po tej kawce zasnęłam i to na kanapie,bo zasiadłam przed filmem pewna,ze szybko nie usnę,a tu masz ci los:laugh2:
Daggy super,ze impreza udana:tak: No i z tym dekoltem i pełnymi (.)(.) napewno wyglądałaś zabójczo:-D,a w ogóle fajna laska z Ciebie:tak:
Arcobaleno zgadzam sie ,ze musimy takie spotkania chociaż raz w miesiącu uskuteczniać:tak: Mam nadzieję,ze nosidełko sie przyda.Na priv Ci później nr konta podam,bo teraz już mnie robota wzywa:baffled:

Kurcze od rana juz latam z papierami,na kawę 3 razy wodę nastawiałam:baffled: Zapowiada sie ciekawy tydzień:eek:

Och co ja mam z tym moim synkiem, właśnie śpi mi na rękach,( przynajmniej pazurki mu poodcinałam :-) ) za cholery nie da się odłożyć, wczoraj nawet do kościoła niosłam go i na rękach i trzymałam przez całą mszę, którą przespał ;-)

Super Magda że się ze mną zgadzasz ;-) może ustalimy sobie stały dzień w miesiącu, co Wy na to?

No właśnie Magda i Aga podawać tutaj numery, bo wypłaty coraz mniej na koncie ;-)

Daggy przeglądałam zdjęcia z imprezki ale widzę że się dobrze ukrywałaś przed foto i jak tam tajemnica dalej zachowana przed szefem ;-) ale Ci pozazdrościłam tych 3 malibu, Oli smakowały :-D

Rubi jak głowa, przestała w końcu boleć?

Hiox może Kubuś Cię zaskoczy i dzielnie zniesie Twoje załatwianie spraw ;-)

A w ogóle to proszę mi już więcej o jakiś dodatkowych kilogramach nie pisać, bo wszystkie takie chudzinki że szok:szok:

Amelka jakim autem jeździsz? Ja zawsze na same L - ki trafiam, więc duże prawdopodobieństwo, że sie na drodze nie raz spotkamy;-) Mi tam L-ki nie przeszkadzają, w końcu każdy kiedyś się uczył, ale denerwują mnie te, które jadą 30/h, taki instruktor powinien wtedy zabrac kogoś takiego na dodatkowe godziny na parking albo na jakieś polne dróżki, a nie wypuszczać do centrum miasta:tak:
Gratulacje nagrody:-)
Arco, Rubi zaraz Wam prześle numer konta na priv;-)
daggy, jeszcze ja nie napisałam jaka jesteś laska;-) Wyglądałaś na serio wystrzałowo:tak: i nic w tym dziwnego skoro masz geny po mamie, która takie kiecki nosi;-)
Dzisiaj jestem trochę wczorajsza, więc nie pamiętam co miałam jeszcze napisać:sorry:

reklama
Do góry