reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Bry ;)

Amelkowa gratulacje :)
Dobrze, ze na pisałas o jazdach bo własnie z synem mielismy wyjezdzac na miasto i chyba to przełozymy na troche później ;)

Troche spraw dzisiaj mam i wszędzie musze ciagnąc syna :( Ciekawe jak szybko zaprotestuje :/

Hej!
Amelkowa gratulacje dla Ani za pierwsze kroczki i dla ciebie za wygraną:tak: Daj znać kiedy ci jeździk podrzucić,mogłabym np dzisiaj:tak: Powodzenia na jazdach!
Rubi ja też po tej kawce zasnęłam i to na kanapie,bo zasiadłam przed filmem pewna,ze szybko nie usnę,a tu masz ci los:laugh2:
Daggy super,ze impreza udana:tak: No i z tym dekoltem i pełnymi (.)(.) napewno wyglądałaś zabójczo:-D,a w ogóle fajna laska z Ciebie:tak:
Arcobaleno zgadzam sie ,ze musimy takie spotkania chociaż raz w miesiącu uskuteczniać:tak: Mam nadzieję,ze nosidełko sie przyda.Na priv Ci później nr konta podam,bo teraz już mnie robota wzywa:baffled:

Kurcze od rana juz latam z papierami,na kawę 3 razy wodę nastawiałam:baffled: Zapowiada sie ciekawy tydzień:eek:

Och co ja mam z tym moim synkiem, właśnie śpi mi na rękach,( przynajmniej pazurki mu poodcinałam :-) ) za cholery nie da się odłożyć, wczoraj nawet do kościoła niosłam go i na rękach i trzymałam przez całą mszę, którą przespał ;-)

Super Magda że się ze mną zgadzasz ;-) może ustalimy sobie stały dzień w miesiącu, co Wy na to?

No właśnie Magda i Aga podawać tutaj numery, bo wypłaty coraz mniej na koncie ;-)

Daggy przeglądałam zdjęcia z imprezki ale widzę że się dobrze ukrywałaś przed foto i jak tam tajemnica dalej zachowana przed szefem ;-) ale Ci pozazdrościłam tych 3 malibu, Oli smakowały :-D

Rubi jak głowa, przestała w końcu boleć?

Hiox może Kubuś Cię zaskoczy i dzielnie zniesie Twoje załatwianie spraw ;-)

A w ogóle to proszę mi już więcej o jakiś dodatkowych kilogramach nie pisać, bo wszystkie takie chudzinki że szok:szok:

Amelka jakim autem jeździsz? Ja zawsze na same L - ki trafiam, więc duże prawdopodobieństwo, że sie na drodze nie raz spotkamy;-) Mi tam L-ki nie przeszkadzają, w końcu każdy kiedyś się uczył, ale denerwują mnie te, które jadą 30/h, taki instruktor powinien wtedy zabrac kogoś takiego na dodatkowe godziny na parking albo na jakieś polne dróżki, a nie wypuszczać do centrum miasta:tak:
Gratulacje nagrody:-)
Arco, Rubi zaraz Wam prześle numer konta na priv;-)
daggy, jeszcze ja nie napisałam jaka jesteś laska;-) Wyglądałaś na serio wystrzałowo:tak: i nic w tym dziwnego skoro masz geny po mamie, która takie kiecki nosi;-)
Dzisiaj jestem trochę wczorajsza, więc nie pamiętam co miałam jeszcze napisać:sorry:

reklama
Do góry