reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ale inne Panie są więc możecie przyjechać w kilka osób ;-)Arco :-) ale Ty jestes zmotoryzowana a ja nie :-(
hej kobitki
Melduję , że zyje, pisze bez polskich znakow bo sil malo zabalowałam prawie do 5.....5 ,15 bylam u mamy, ola zbudzila sie przed 5 i zasnac za cholere nie chciala bo wolala ze chce cyca......no a matka miala cycki pelne, bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo i nawet jej nie karmilam ani razu.....wypilam 3 malibu, i nagle czuję , ze cycki ekspoloduja.....no...wiec miałam chyba najlepsze cycki na sali )
Ale tym sposobem mysle sobie ze nie ma co pic bo oli cyca dac musze.....wiec córka popiła sobie malibu....
Zabawa była naprawdę super, dawno tak dobrze się nie bawiłam....zaproszony był ilizjonista z mam talent i robil sztuczki przy stoliku wiec mozna bylo go poobserwowac z bliska i jest super, doskonały......czarodziej.
A...Rubi dzięki za komplament
Arco będzie zima to pewnie częsciej się zobaczymy bo na spacerki to raczej ciężko bedzie sie zgrac...
Amelka gratulacje dla Ani! moja Ola tez w tym wieku zaczęła dreptać.....
A z wami tez fajnie było...tylko krótko...mam niedosyt
Melduję , że zyje, pisze bez polskich znakow bo sil malo zabalowałam prawie do 5.....5 ,15 bylam u mamy, ola zbudzila sie przed 5 i zasnac za cholere nie chciala bo wolala ze chce cyca......no a matka miala cycki pelne, bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo i nawet jej nie karmilam ani razu.....wypilam 3 malibu, i nagle czuję , ze cycki ekspoloduja.....no...wiec miałam chyba najlepsze cycki na sali )
Ale tym sposobem mysle sobie ze nie ma co pic bo oli cyca dac musze.....wiec córka popiła sobie malibu....
Zabawa była naprawdę super, dawno tak dobrze się nie bawiłam....zaproszony był ilizjonista z mam talent i robil sztuczki przy stoliku wiec mozna bylo go poobserwowac z bliska i jest super, doskonały......czarodziej.
A...Rubi dzięki za komplament
Arco będzie zima to pewnie częsciej się zobaczymy bo na spacerki to raczej ciężko bedzie sie zgrac...
Amelka gratulacje dla Ani! moja Ola tez w tym wieku zaczęła dreptać.....
A z wami tez fajnie było...tylko krótko...mam niedosyt
Cześć Dziewczyny
jakoś męczący dzisiaj ten dzień i dobrze, że się kończy.. Moja Niunia nie dała mi pospać w nocy, przed północą pobudka, po północy karmienie, o 5 karmienie, o 6 pobudka, w nocy płacze, jakieś przeżywanie nie mam pojęcia czego.. szok... i w dodatku nie można było "zwalić" opieki na męża... bo w pracy...
Amelka po raz kolejny i zawsze miły gratulacje dla Ani za pierwsze kroki, moja córcia "poszła" ok 13 msc :-)
Daggy świetnie, że impreza się udało, zresztą nie mogło być inaczej;-)
co do kofeiny to zgadzam się z Daggy jakoś krótko...;-)
jakoś męczący dzisiaj ten dzień i dobrze, że się kończy.. Moja Niunia nie dała mi pospać w nocy, przed północą pobudka, po północy karmienie, o 5 karmienie, o 6 pobudka, w nocy płacze, jakieś przeżywanie nie mam pojęcia czego.. szok... i w dodatku nie można było "zwalić" opieki na męża... bo w pracy...
Amelka po raz kolejny i zawsze miły gratulacje dla Ani za pierwsze kroki, moja córcia "poszła" ok 13 msc :-)
Daggy świetnie, że impreza się udało, zresztą nie mogło być inaczej;-)
co do kofeiny to zgadzam się z Daggy jakoś krótko...;-)
Ostatnia edycja:
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Gratulacje :-) ;-)
no to... gratki ;-)
a teraz z innej beczki - w superpharmie sa promocje ;-)
sudocrem (125g) - za 2 opakowania trza dac 16,49zł
do pampów daja chustki dodupne i kosztuje ten zestaw 44,99 ;-)
paracetamol - 2 x 50szt. za 9,49zł :-)
i takie tam...
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
To powodzenia Amelkowa ja na kilka minut przed egzaminem zdążyłam auto popsuć bo jeszcze jazdę sobie wykupiłam ;-) To kiedy zdajesz egzamin, nie będę do Opola przyjeżdżać w tym dniu ;-)