reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej
Rubi, pogratuluj Jaskowi uzębienia:-)Ile on tych zębów jeszcze ma? Ciekawe czy jak mi moje wypadna to mnie ktoś zabierze do Kofeiny:confused:
Kto jutro i o której idzie na targi, bo ja się wybieram, tylko nie znam godziny:sorry2:
Daggy Ola jest the best
A co u nas:confused:
Patryk już chodzi, trochę jakby sobie golnał jednego, ale do przodu;-)
Ja dzisiaj odreagowałam ostagnie stresy i poszłam na zakupy i kupiłam sobie kilka ciuszków:baffled: oczywiście na kartę kredytowa, bo gotówka zniknęła wraz ze sprężarka z klimatyzacji:baffled:
No i gadałam właśnie z koleżanka z Anglii, generalnie długa historia, ale moja koleżanka ma poważna depresje, która powraca co jakiś czas i nigdy nie widomo z jaka siła:-( Strasznie mi jej żal, a najbardziej jej dzieci:-(
Dobrej nocki i do jutra:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej, my wrocilismy z inwazji światła.....nie było tak super jak myslałam.......:(
Aga ja ide około 11......nie wiem czy P. zechce ze mną iśc....a ty sama idziesz? pewnie nie.......czy któras idzie sama????

Hej Dziewczyny;-)
Och ale mieliśmy wczoraj przejścia. Pojechaliśmy do rodziców P., pod Kędzierzyn - Koźle i wracając z Castoramy strzeliło nam sprzęgło, jakoś dowlekliśmy się do teściów na 2-ce, no i zaczęli wymieniać tą nieszczęsną linkę, ale jak wymienili to okazało się, że to chyba poważniejsza sprawa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A więc auto zostało u tściów - dzisiaj brat Mojego P., odcholuje go do warsztatu, My byliśmy w domu o 1:30 w nocy:angry:, a Mały marudzi już od 7:15, normalnie chodzę do tyłu i wściekam się ile Nas wyniesie znowu naprwa:angry:, kurcze trzeba w końcu zmienić to auto:tak:
No więc na targi nie wiem czy się wybierzemy, bo nie za fajna pogoda, a trzeba by z wózkiem leciec:dry:. Wogóle w tym tyg mamy tyle załatwiania, że muszę chociaż na jeden dzień sciągnąć rodziców Moich, coby Nam autka użyczyli;-)
Pozdrowionka z rana:-)

Daggy ja ide z Radkiem i myśle, że koło 11 się wyrobimy:tak:
Agita doskonale rozumiem Twoja złość, ja dopiero wyszłam z doła po tym jak nas mechanik w sumie 3tys za naprawe 2aut skasował:-( i to oba się w jednym miesiacu zepsuły :wściekła/y: a auto mamy 5-cio letnie więc nie takie stare, ztn drugie jest stare, ale to naprawa nowszego kosztowała dużo więcej:-( dobra, wolę o tym nie myśleć, bo znowu mi się źle zaraz zrobi:-(

Arco i rubi, kubki i zabawki dla Nikosia już ida, Pan się tłumaczył przeprowadzka wię wysłał rzeczy tydzień później:-(

Ostatnia edycja:
Witam! :-)
Myśmy wczoraj na tych targach byli. W gruncie rzeczy było bardzo fajnie. I gdybym nie miała tak daleko to bym dziś też była, a tak to z Kędzierzyna trochę mi się nie opłaca drugi raz..
Marcelina na stanowisku Akademii Szkraba zrobiła swoje pierwsze dzieło :-D Matka zrobiła misia, a ona z tego zrobiła bezkształtną masę z ziarenkami kawy, wszędzie gdzie się dało :-D Dostała też dwie odblaskowe opaski, a ja.. wygrałam Thermomix.. No i baaardzo bym się cieszyła, gdyby to nie była zabawka :szok::wściekła/y: A taki prawdziwy to mi się marzy strasznie i od kilku lat już, ale drogie, cholerstwo :dry:
Och, a jak widziałam te dzieciaczki w chustach! Tak mi się to podoba, ale jakoś nie zakupiłam chusty i nie noszę. Żałuję, ale cóż.. :-( Chyba smycz i szelki powinnam kupić, bo to dziecko ma jakiś motorek w tyłku :baffled:
Generalnie Marcelinie bardzo się podobało, bo i dzieci były, i panie się nią zajmowały, i miała się czym bawić. Nawet się nie spodziewałam, że tak ładnie się zachowywać będzie. A od tej masy solnej to ją trzeba było wyciągać na rękach i szybko czymś zająć, bo by dalej siedziała i wkładała te ziarenka :-D

Bardzo mi się podobało generalnie :tak:

Aga tak jak Ci pisałam to ja nie mam parcia na te zabawki, tym bardziej że muszę na wypłatę poczekać aby Ci za nie pieniądze oddać bo honorem się uniosłam i męża nie poproszę ;-) Mam nadzieję że poczekasz ;-)

Lora muszę Ci się pochwalić że ja mam Thermomix, w prezencie ślubnym dostaliśmy od chrzestnej męża ( od lat je sprzedaje ) jeszcze w pudełku stoi bo na razie nie mam gdzie go postawić przez te nasze wieczne remonty. :-)

No w końcu się klinkietów doczekałam, wczoraj mój mąż z kolegą nakręcali 15szt, wiem wiem trochę przesadziliśmy, dobrze że żarówki ledowe bo już widziałam jak torby pakuję :-) ale za to pięknie salon teraz wygląda. Jeszcze tylko dwa żyrandole i coś na przy schodach trza zakupić i na razie temat oświetlenia zakończony :-D

Arcobaleno strasznie strasznie zazdroszczę :-D Thermomix jest drogi, ale tak sobie myślę, że kiedyś się dorobię :-p Bo z niektórymi rzeczami to mnie szlag trafia, jak na przykład ciasto wyskakujące z miski przy mieszaniu czym innym niż ręką :szok: Nie wspominając wcale o innych działaniach..

Bry ;-)

Z Kubciem juz lepiej wiec mysle, ze na targi pojdziemy :tak:. Ale to dopiero popołudniu po zupce:tak:. Spotkanie mam 16-17 godzina wiec tak bedzie najwygodniej, aby nie kursowac 2 razy do Opola ;-)

Lora nam rok temu tez sie podobało, dlatego w tym ropbimy replay :tak: super, ze córcia zadowolna :-)

Arco nie bądz taka i pochwal sie świetlistym salonem :-)

Nawet nie wiem co to ten termomix :zawstydzona/y:

reklama
cześć dziewczyny ja wczoraj miałam niezły hardcore w domku
G w pracy, dzieci jak zwykle od świtu chcące się bawić z matką a matka struta jak nie wiem...coś mi na żołądku chyba usiadło bo tak żołądek to dawno mnie nie bolał i głowa i zawroty :szok::szok::szok:
normalnie likczyłam minuty do powrotu G z pracy

dziś już lepiej, na targi chciałabym pójść tak około 11-12 chyba że karolka uśnie to wtedy poczekamy jak się zbudzi.

Amelkowa co twojej ani przepisała pediatra? daj znać plisssss bo u mojej karolki zielony katar i u wojtka się zaczyna

Rubi gratulacje dla Jasia :-) a z tym piratem to ojjjjejjjjj trochę się przeraziłam jak czytałam bo od razu wyobraziłam sobie siebie za kilka lat jak mnie Karolka i Wojtek zaatakuje chęcia posiadania jakiegoś pirata i coooo :confused::confused::confused: chyba kupię hie hie hie ...dla świętego spokoju.... :dry::dry::dry::dry:

dziewczyny z problemami samochodowymi - dołączam do grona wkurrrr....bo my mamy dwa i po prostu mam dość, klimatyzacja w jednym doprowadza mnie do szału bo prawie już wszystko wymienili a wciąż nie działa, a w drugim coś właśnie mocno piszczy gggrrrrrr i znów do naprawy eeehhhhhh a dopiero co w tamtym mies 2 tys poszłoooo

idę usypiać karolkę paaa

Do góry