reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzień dobry :cool2:

Amelkowa jak dobrze, ze już jesteś :-) i wszystko z wami super :-)

aniulka01 powodzenia w 'walce' ;-)
Aniulka w jakim wieku Maciuś wystartował z jedzeniem dorosłym, takim juz pełnym?

reklama
Witam
Amelkowa dobrze ze juz jestes i ze corcia ma sie dobrze :tak:
Ja sie juz ruszam jak jakis paralityk :szok: mam nadzieje, ze wczesniej wyladuje na porodowce niz na ortopedii z moimi biednymi biodrami :szok:

ja to bym chciała już urodzić :tak:;-)
dziś byliśmy na zapisie ktg, wyszły 2 skurcze ok. 70%.. trzeba coś zrobić, żeby już sobie tam pójść na te 3 doby..
faktycznie ostatnio się nie odzywałam. trochę sprzątałam :-D

Loravandrel ja nic nie chce mówic, ale :cool2: ... jak juz wypolerujesz swoje mieszkanko na najwyzszy połysk i dalej nie urodzisz;-), to ... zapraszam do mnie :cool2: ... garderoba gotowa do generalki, okna czekaja, nawet stos prasowania zawsze się znajdzie ;-) - codziennie nowa dostawa :dry:

Ja was podziwiam, ze chcecie urodzic jak najszybciej, ja to panikowałam i jakbym mogła to bym do dzis dnia sie nie rozpakowała :-p. Gangsta by sie w brzuchu uczył chodzic :-D

ide kapiel Malenstwu szykowac;-)

czesc dziewczyny!
Rubi gratuluje córeczki i opiekuńczego brata od Monisii,ale z tymi jego życzeniami to nie będzie Ci łatwo ;-)

Amelia dobrze ze wszystko w porządku i dobrze ze Twój lekarz dmucha na zimne, z kobietą w ciąży nie ma żartów;-)

Lora i agnieszka życzę wytrwałości:-)ale zleci migiem i już niedługo bedziecie tęskniły za swoimi brzuszkami ;-) no ale miec dzieciątko przy sobie to największe szczęście.

Nas nie bło 2 dni ale wrócilysmy dzis wieczorem,troszke mi szkoda bo było bardzo fajnie.
A wiecie co moja Julia mówi,ale to chyba nie z abardzo świadomie,poprostu gdzies to usłyszała,ostatnio mówi mi "MAMO CHCE CHLOPCZYKA,BRACISZKA" normalnie jak to poraz pierwszy słyszałam to az sie zerwałąm z łóżka,bo jeszcze wtedy lezałam i sobie drzemałam.

Dziewczyny nie wecie czy teraz w sobote,co bedzie to świeto jest czynne zoo w opolu albo wrocławiu?

ide juz chyba spac bo mi sie juz oczy zamykaja.dobrej nocy wszystkim życze i waszym dzieciaczkom również :-)

Amelka zdążysz ze wszystkim ;-) też miałam takie wrażenie i jakiegoś powera dostałam, od paru dni jak nakręcona chodzę, co nie oznacza, że mam już wszystko gotowe :-D a sprzątałam rzeczywiście nie "trochę", a "całkiem sporo" :-)
Marcik obawiam się, że mogę nie zdążyć :rofl2: chociaż na komputer to muszę mieć czas :-D
Kasia no ja mam taką cichą nadzieję, że wytrwam :sorry2: a Julka.. no cóż.. może warto się zastanowić..?

Dzien dobry;-)

Cos czuje w moich starych kosciach, ze lato dobiegło konca :dry: ... chyba trzeba poszukac dziecku kozaków i kurtki na zime :szok:

Czesc kobitki
Loravandel ciesz się póki co swobodą- bo zaraz przez następne kilka lat będziesz musiała dopasować wszystko pod dziecko!!
Amelkowa dobrze że wszystko ok! Lepiej dmuchać na zimne!
Rubi znajdz chwilkę i napisz jak tam Monisia? daje popalić czy spokojna?
A moja Ola to jest teraz taka wiercipięta że szok! jak ją położe na podłodze w jednym miejscu to zaraz jest w drugim końcu.
A keidy wasze dzieciaczki zaczęły raczkować?Marcik , Aniulka,Kasia?

reklama
Amelkowa oby tak było :tak:
Mnie połozna na sali porodowej pyta czy chodziłam do szkoły rodzenia? Ja, ze nie bo po co jak miałam miec cesarke. Ona na to i dzięki Bogu :szok: ... nie wiem co to miało znaczyc :confused:

Daggy my raczkowalismy dopiero w wieku 9 m-cy, ale co sie dziwic jak to len :-p, co ma juz 13 m-cy i jeszcze sam nie chodzi :-p. Max 7 kroków robi sam, a tak ze mna za jedna rączke biega:-D, bo chodzic przewaznie nie ma czasu :-p. W wieku 6 m-cy sam siedział:tak:, a siadał sam w 7 czy 8 m-cu, nie pamiętam :zawstydzona/y:, pewnie gdzies mam notatki :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry